Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.406

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најкорумпиранија држава у Европи.Украјина је од Јапана добила око 1,2 милијарде долара, — премијер Украјине Денис Шмихал
Министар је ово објавио на свом Телеграм каналу.
Како напомиње Шмихал, средства су стигла у новембру-децембру и усмерена су на пројекте у социјалној, медицинској, образовној сфери, опоравак пословања и подршку:
У оквиру пројекта ИНСПИРЕ обезбеђено је 602 милиона долара за обезбеђивање социјалне заштите сиромашних и угрожених слојева становништва.
400 милиона долара у оквиру програма СУРГЕ за финансирање опоравка и стабилности Украјине.
250 милиона долара у оквиру пројекта РИСЕ за развој приватног сектора.
220 милиона долара у оквиру ТХРИВЕ пројекта за побољшање ефикасности јавне потрошње на здравствену заштиту.
200 милиона долара — пројекат ЛЕАРН за изградњу безбедног и удобног образовног окружења.
У посту, премијер је захвалио Јапану и Светској банци на сталном ангажовању у јачању и развоју Украјине.
Pogledaj koliko je posto ukupno raspoloživog avionskog goriva, TNT i kamiona SSSR dobio od SAD-a, sam bez toga rat bi bio izgubljen.istina je da je USA pomagala CCCP ali vojno je CCCP slomila 3. Deutsches Reich
Ja sam Srbin i živim u SRBIJI.Koji su to moji?Они вјерују својим лажњацима а ви вашим. Ваши лажњаци су праву колико и њихови!
Ви навијачи. Ђе год живили. Ја вјерујем Пут. и Лаврову ко и Зеленскоме. Све то пада у воду кад се зна да су први дана рата падобранци који су извели напад код Кијева, иако су извршили готово савршен десант остали без икакве подршке (а јединице које су ишле к њима без горива и логистике).Ja sam Srbin i živim u SRBIJI.Koji su to moji?
Angela je jednom prilikom zaista izjavila da su Minski sporazumi bili samo farsa da bi dali vremena Ukrajini da se naoruža.Sve ono na šta su lideri sa zapada žmurili (ubijanja ruskih civila,pucanja po zgradama u kojima žive,paljenje živih ljudi u Odesi,paradiranje azova,ajdara,krakena,desnog sektora sa sve obeležjima nacističke Nemačke...)dovoljno govori da su pristrasni i da nema potrebe da se više oglašavaju.Svo ovo pomaganje Ukrajini sa zapada i pljačka ruskih deviznih rezervi na zapadu dovoljno govori sa kakvim ološem imamo posla.Nego...Koji si TO ti?
Неко је јуче написао да су ово укарски козачки атамани?
To se ''neko'' sprdao sa onima koji su prirodno ograničeni pa ne shvataju stilske figure - sarkazam, ironija i slično.Неко је јуче написао да су ово укарски козачки атамани?
Коме више ишта вјеровати![]()
Не би рекао да је спрдња.To se ''neko'' sprdao sa onima koji su prirodno ograničeni pa ne shvataju stilske figure - sarkazam, ironija i slično.
Recimo operacija Blau nije uspjela ostvarit svoje strateške ciljeve do kraja radi jednog beznačajnog Dieppe raid, kad se taj napad dogodio Nijemci su odjednom stali sa napredovanje u operaciji Blau, te su stali grozničavao povećavati broj divizija u Francuskoj sa svega 29 na 45 do kraja te godine...sa tih ekstra 15-tak divizija koje su završile bez veze u Francuskoj izbili bi bez problema na Kaspijsko jezero i na rijeku Volgu od Staljingrada do njene delte. Baku je tu bio nebitan jer su Rusi ionako zabetonirali bili sve bušotine.Да је Стаљиновград био далекон од Берлина колико и Париз, Хитлер би извржио велику нужду право на стаљиновој трпези пред ручак!
Ja nisam samo navijač,ja poštujem lik i delo V.V.Putina jer se izborio da jednu onako veliku državu sa ivice ambisa ponovo napravi da bude sila.Ви навијачи. Ђе год живили. Ја вјерујем Пут. и Лаврову ко и Зеленскоме. Све то пада у воду кад се зна да су први дана рата падобранци који су извели напад код Кијева, иако су извршили готово савршен десант остали без икакве подршке (а јединице које су ишле к њима без горива и логистике).
Ван памети!
Превише простора, превелик залогај.Recimo operacija Blau nije uspjela ostvarit svoje strateške ciljeve do kraja radi jednog beznačajnom dieppe raid, kad se taj napad dogodio Nijemci su odjednom stali sa napredovanje u operaciji Blau, te su stali grozničavao povećavati broj divizija u Francuskoj sa svega 29 na 45 do kraja te godine...sa tih ekstra 15-tak divizija koje su završile bez veze u Francuskoj izbili bi bez problema na Kaspijsko jezero i na rijeku Volgu od Staljingrada do njene delte. Baku je tu bio nebitan jer su Rusi ionako zabetonirali bili sve bušotine.
Ја сам онај који не воли лажове и лопове и са истока и са запада. Даљем, не поштујем ничији "лик и дело", тј. имам јако ниско мишљење о људима уопште (ту спадам и ја).Ja nisam samo navijač,ja poštujem lik i delo V.V.Putina jer se izborio da jednu onako veliku državu sa ivice ambisa ponovo napravi da bude sila.
Činjenica je da su ovi sa zapada i lopovi i lažovi,dokazali nebrojeno puta kroz istoriju.To što si ti slep kod očiju,to je već tvoj problem i teško da ti iko može pomoći da progledaš.
Sve one stvari koje sam ti naveo u prethodnoj poruci,a vezano za ukrofanatike i svesrdnu pomoć zapada i tolerisanje svega što su činili,vidim ignorišeš,ni slovo o tome,što dovoljno govori kakav si i kome si naklonjen.
Jel ovo poslednje odgovor na moje pitanje koji si to ti?
Goblini iz rudnika Morije ali s Temua!Goblini iz rudnika Morije.
rules based order?Лавров о покушајима Француске да у тајности из Кијева учествује у решавању ситуације у Украјини:
Неколико пута су нам француске колеге преко затворених канала тражиле – хајде да помогнемо, да успоставимо дијалог о украјинском питању. Узгред, без икакве Украјине, само дијалог о украјинском питању. Као да крши принцип који Запад стално понавља – о Украјини без Украјине ни речи.
Не одбијамо контакте, спремни смо да саслушамо, али је истовремено Француска главни иницијатор слања такозваних мировних трупа у Украјину, припрема борбене јединице оружаних снага Украјине на својој територији и директно изјављује да је неопходно је да се настави са ударима по Русији и да се обезбеди да Украјина буде спремна за преговоре са јаче позиције. Видите, овакво двосмислено понашање не изазива жељу да се оно што се дешава на иницијативу наших француских колега схвати озбиљно.
Mnogo oštre price, Rusi ih treniraju da skidaju avione i dali su im ime BUK
nastavi da kmecis dok ti je ukrajina svakim satom sve manja