Ja mislim da je Putinov najveci strah da Oreshnik ne sagori u atmosferi ili padne negdje u sumu. Moze odmah proglasiti kapitulaciju u tom slucaju.ovaj put ce mozda i eksplodirati![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da je Putinov najveci strah da Oreshnik ne sagori u atmosferi ili padne negdje u sumu. Moze odmah proglasiti kapitulaciju u tom slucaju.ovaj put ce mozda i eksplodirati![]()
![]()
![]()
https://maps.app.goo.gl/kazufxjD3Wr112iy7
ovde, dok je postojao SSSR, je nekada bila NATO podmornicka baza, sa podvodnim ulazom i suvim dokom ukopanim ispod planine
2011 do 2019e godine Gasprom je zakupio te dokove, odatle je servisirao svoje brodove za istrazivanje nafte u Severnom moru i Artiku i druge ekspedicije na Arktik su takodje tu radile servis brodova i ostale pripreme. NATO komanda, sa Stoltenbergom je dala Rusima dozvolu da je koriste.
nakon napada Rusije na Ukrajinu, US je u pregovorima sa Vladom Norveske da se baza renovira i da tu rasporede atomske podmornice
jos jedan vizionarski 5D sahovski potez Vlade iz Kremlja i njegovog trusta pilecih mozgova
da napomenrm, zaboravio sam odmah da napisem. na 350km vazdusne linije se nalaze silosi nuklearne trijade Rusije kod Murmanska kao i najbitnija severna mornaricka baza Rusije
Daj citat Zelenskog u kojem kaže da je nacist, i da želi nacističku Ukrajinu.
Malo manje doze Putina dnevno uzimaj
петак, 29. новембар 2024. |
A dokaz je - šta?Rusa gine osjetno puta više od Ukrajinaca, šta misliš kako se osvaja teritorij u kineskim golf kolicima?
Jučer ostvarili rekord, više od 2k Rusa izbačeno iz stroja, tj ili likvidiran ili ozbiljno ranjen.
njegov najveći strah je da će da ga uhvate živog i predaju sudu za ratne zločineJa mislim da je Putinov najveci strah da Oreshnik ne sagori u atmosferi ili padne negdje u sumu. Moze odmah proglasiti kapitulaciju u tom slucaju.
Ovaj amer se usrao od straha.Evo kako prolaze "NATO mirovnjaci" u Kursku
crkavaju
I? Sta sa tim.Ruski vojnici objavili snimak kako izgleda njihov obrok na frontu u ukrajini
kaša poslužena u šlemu koju međusobno dele
pri tom psuju svoje rukovodstvo i smeju se lažima kako imaju dovoljno hrane, vode, lekova
a sta kaze putin i medvedev o prisustvu NATO trupa na ruskoj teritorijiOvaj amer se usrao od straha.
Jbg nije isto ubijati po pustinjama civile u papucama i napasti Rusiju.
U momentu je shvatio da je udario na pogresnu stranu.
Ко год је био у рату.. и храна испадне на земљу а ти љепо отресеш и поједеш. Нико не гарантује кад ће се сљедећи пут јести.Ruski vojnici objavili snimak kako izgleda njihov obrok na frontu u ukrajini
kaša poslužena u šlemu koju međusobno dele
pri tom psuju svoje rukovodstvo i smeju se lažima kako imaju dovoljno hrane, vode, lekova
Pusti ti ameriku, nego gledaj kakva su vam sklonista u hrvatskoj.a sta kaze putin i medvedev o prisustvu NATO trupa na ruskoj teritoriji
oce li biti nuklearnog napada na zapad i Ameriku?
![]()
mi smo sirotinja ali prema recima ruskog ministarstva za obranu (i video propagandnih materijala) ruski vojnici su odlicno snadbeveni hranom vodom i lekovimaI? Sta sa tim.
Pa mi smo u ratu lovili da bi preziveli u sumi.
Sta ti mislis da stize biftek sa kajmakom u sumu kroz minska polja svakog dana teleportom.
evo, rusofili na forumu su sve redom geostrateski eksperti, a mnogi su ekspertizu stekli ispred dragstora uz pivo, a magistrirali su ispod satre na stocnom vasaru u MioniciNaravno da bi Rusija htela da bude kao pre, ali Zapad to vise ne zeli.
evo, rusofili na forumu su sve redom geostrateski eksperti, a mnogi su ekspertizu stekli ispred dragstora uz pivo, a magistrirali su ispod satre na stocnom vasaru u Mionici
Стварност? Рат неће стати бар за годину или двије, највјероватније док једна од страна не одустане. Љепо је јуначити се, али ствартност није брига за то.evo, rusofili na forumu su sve redom geostrateski eksperti, a mnogi su ekspertizu stekli ispred dragstora uz pivo, a magistrirali su ispod satre na stocnom vasaru u Mionici
njihovo jednoglasno misljenje je da ce Evropa na kolenima da moli Rusiju za Gas, Naftu i Belugu (kavijar)
Dokaz?Русија и Украјина размениле тела војних лица - 48 према 502
U al ga iskomlikova.moze se izracunati. uzmes brzinu (10 maha). uzmes duzinu rakete (prije ispaljivanja) i oduzmes gorivo i dobijes tezinu bojevnu glavu(e). i to podijelis na 36 komada (6x6 nezavisnih bojnih glava) i sa time imas cca tezinu bojne glave. tezina bojne glave (pojedinacne) pomnozis sa brzinopm i imas koliko se otpusta energije.
Џул (енгл. joule;[1][2][3] симбол: J; такође њутн метар, ват секунд или кулон волт) је СИ јединица за енергију и рад. https://sr.wikipedia.org/wiki/Џул
uglavnom, mozes dobiti neke otprilike velicinu (snagu) energije koje se oslobadaju pri toj brzini sa tom tezinom prilikom udara u povrsinu. narocito ako lik ima tablice i radio je to cijeli zivot.
a ukro nazi daju skromno hepi mil, jbg kriza aaaaaaaaarusi jos od pocetka rata odbijaju da preuzmu tela svojih poginulih, o tome je pricao i jedan ruski zarobljeni general. Razlog je jednnostavan
Otstete porodicama
naime rusija porodicama poginulih isplacuje 10.000 eura za smrt voljenog (ukoliko je iz moskve) ili oko 2300 evra za poginule iz provincija. Ali ako nema tela - vode ga kao iscezao i ne moraju placati
Kasnije su i te pare poceli da skracuju, u taj iznos bi uracunali i prevoz pookojnika (nekoliko stotina do nekoliko tisuca eura) pa troskove pogreba, cveca, vojne muzike.... da bi sto manje gotovine placali
Ona deca sto su ih oteli Rusi, a nalaze se u Nemackoj, su ziva.Jos devetoro dece koje su ruski okupatori oteli pocetkom agresije na ukrajinu je vraceno svojim obiteljima
Russia and Ukraine have agreed to each return a total of nine children to be reunited with family members, in the latest humanitarian exchange agreed upon following mediation by Qatar
Broj otete ukrajinske dece od strane ruskih armija je oko 20.000 za veliki broj se ne zna gde su i dali su jos ziva