Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 26.625
И ви вјерујете шта он говори?Заробљени британски плаћеник Џејмс Андерсон, ухваћен у Курској области. Фрагмент испитивања. Каже да га Лондон неће спасити.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ви вјерујете шта он говори?Заробљени британски плаћеник Џејмс Андерсон, ухваћен у Курској области. Фрагмент испитивања. Каже да га Лондон неће спасити.
Nimalo nisam hrabar, ja sam prvi kukavica i pobjegulja.Kako si ti hrabar kad drugi ginu...
Navodno se sprema nevidjen odgovor Rusije na kijevski rezim nocas ili sutra
Путин: "Орешник" удара као метеор
Према његовим речима, Русија сматра да је бесмислено гађати мале циљеве хиперсоничним пројектилом, то је као да гађате "врапце топом".
"За сваку мету Украјине, Русија ће имати свој одговор. Русија је већ два пута нападнута ракетама АТАЦМС након употребе 'орешника', штета је минимална, али постоји", поручио је руски председник.
Путин је напоменуо да су се објекти, које је "орешник" погодио, налазили три до четири нивоа испод земље.
"Удар 'орешника' био је као удар метеора. Његова ударна сила је колосална, али може се, наравно, додати још, и биће још моћнија", поручио је Путин.
Како је навео, постоје ризици да западно оружје нападне руску територију, али Русија ће одговорити, потврдивши још једном да би Москва могла да искористи "орешник" за напад на центре одлучивања у Кијеву.
"Данас, током дана, све је могуће", одговорио је руски председник на питање да ли су могући напади на центре одлучивања у Украјини.
Шаље им Путин сигнале још увјек, дакле не жели да их убије још. Орешник се може појачати...
pa ukrainci su nacisti , sve si pobrkaoNimalo nisam hrabar, ja sam prvi kukavica i pobjegulja.
Samo dosta volim kada nacistički okupatori dobivaju zasluženu porciju pravde.
Došli gadovi uništavati tuđu državu i drugi narod, da ne bi pustio suzu zbog njih?
Pljuc po gadljivim nacistima.
Svaki 50-ti muškarac u Rusiji je ili ubijen ili doživotni invalid. Ako si sreće da spadaš u dobnu skupinu 25 - 50, dolaziš do statistike od svakog 15-tog muškarca u toj skupini.Или како би рекли други паћеници - само једни гину! Паћеници са обе стране су исти само једни дркају на једно а други на друго.
А сад замисли Украјина која има 5 пута мањи базен људства.Svaki 50-ti muškarac u Rusiji je ili ubijen ili doživotni invalid. Ako si sreće da spadaš u dobnu skupinu 25 - 50, dolaziš do statistike od svakog 15-tog muškarca u toj skupini.
Neće se Rusija jeftino izvući iz svoje zločinačke politike.
*Ukrajincipa ukrainci su nacisti , sve si pobrkao
lose ti se cini*Ukrajinci
Ma da, nacisti su?
Da nisu krenuli ubijati po Rusiji, okupirati je i pripojiti Ukrajini da prošire svoj Lebensraum?
Meni se nekako čini da to rade Rusi, ergo, jasno je tko je nacista.
Rusa gine osjetno puta više od Ukrajinaca, šta misliš kako se osvaja teritorij u kineskim golf kolicima?А сад замисли Украјина која има 5 пута мањи базен људства.
Значи за Русер је скупо а Укри су наебали напрсото.
Znači istina je da Ukrajinci žele osvojiti i uništiti Rusiju.lose ti se cini
Одкуд онда по руским ТГ каналима ништа мање расчеречени Укара?Rusa gine osjetno puta više od Ukrajinaca, šta misliš kako se osvaja teritorij u kineskim golf kolicima?
Jučer ostvarili rekord, više od 2k Rusa izbačeno iz stroja, tj ili likvidiran ili ozbiljno ranjen.
Pomislio sam da misliš na američke snage u Sirji.Nimalo nisam hrabar, ja sam prvi kukavica i pobjegulja.
Došli gadovi uništavati tuđu državu i drugi narod, da ne bi pustio suzu zbog njih?
Ti stvarno veruješ u tu statistiku? Ako je tačno ostale su im samo neke šonje nedostojne uniforme a Rusi trenunto melju.. ne uklapa se.Svaki 50-ti muškarac u Rusiji je ili ubijen ili doživotni invalid. Ako si sreće da spadaš u dobnu skupinu 25 - 50, dolaziš do statistike od svakog 15-tog muškarca u toj skupini.
Гину и једни и други пуно. Од Другог свј. рата није било оваквог рата ђе су двије стране готово подједнаки. Не мељу Руси али имају предност у неким стварима.Ti stvarno veruješ u tu statistiku? Ako je tačno ostale su im samo neke šonje nedostojne uniforme a Rusi trenunto melju.. ne uklapa se.
Nacistička propaganda.Svaki 50-ti muškarac u Rusiji je ili ubijen ili doživotni invalid. Ako si sreće da spadaš u dobnu skupinu 25 - 50, dolaziš do statistike od svakog 15-tog muškarca u toj skupini.
''Opće poznato'' je vrhunski, neuništivi i najjači argument koji koriste diletanti i muljatori.Opce poznato je da rakate takvog tipa nisu precizne jer su pravljene kao nosaci atomskih bojevih glava, pa tu kilometar ili dva ne igraju neku veliku ulogu.
Svaki 50-ti muškarac u Rusiji je ili ubijen ili doživotni invalid. Ako si sreće da spadaš u dobnu skupinu 25 - 50, dolaziš do statistike od svakog 15-tog muškarca u toj skupini.
Tako se teše nesretniciI zadnja razmjena je bila otprilike u istom omjeru.
Ili kako bi to rekli neki paćenici ovde, Rusi ginu na buljuke
Emotivan si za jednog satanistu.Nimalo nisam hrabar, ja sam prvi kukavica i pobjegulja.
Kako da ne veruje, kad je on autor.Ti stvarno veruješ u tu statistiku? Ako je tačno ostale su im samo neke šonje nedostojne uniforme a Rusi trenunto melju.. ne uklapa se.
probali su ali su polomili zubeZnači istina je da Ukrajinci žele osvojiti i uništiti Rusiju.
Oprosti, pogriješio sam
on je mazohist satanistEmotivan si za jednog satanistu.
A kad je ukro nazi u ofanzivi onda opet gine više RusaRusa gine osjetno puta više od Ukrajinaca, šta misliš kako se osvaja teritorij u kineskim golf kolicima?
Jučer ostvarili rekord, više od 2k Rusa izbačeno iz stroja, tj ili likvidiran ili ozbiljno ranjen.
ni rusi ne znaju koliko ih je izginulo, skoro je jedan ruski general izjavio da ni on ne zna u njegovoj diviziji koliko ima poginulih, razlog je sto retko ko vodi evidenciju o tome a i ima dosta prikrivanja podatakaA kad je ukro nazi u ofanzivi onda opet gine više Rusa
Ti veruješ izveštaju ukro gestapoa o broju ubijenih Rusa ?