- Poruka
- 51.446
Beži bre budaletino, šta mi se kačiš o cipele ko one male životinjke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, boriti ce se rame uz rame sa Kinezima i padom Amerikanaca omoguciti im aposlutno hegemoniju u Aziji. How Yes NoSvima je jasno da će i Indija da izabere stranu, ako Rusija bude u škripcu.....Narendra Modi svakako je lik koji će prodati englesku duboku državu....
Eto sam sebe demantujes u 2 postaNece, jer 98% zapadne Ukrajini ima pristup elektricnoj energiji barem 28 dana mjesecno. Dakle zivi se relativno normalno.
uh, unistio si me ponovo argumentim. Hajde sad nastavi sanjati o nuklearnom holokaustu u Brisleu i Londonu.Beži bre budaletino, šta mi se kačiš o cipele ko one male životinjke...
Nista ja ne demantujem.Eto sam sebe demantujes u 2 posta
Netačno, lažeš. Nisi tako pisao.Nebuloze. Ja nikad nisam rekao da su ostali u potpunosti bez raketa, vec da skupljaju rakete i kada sakupe dovoljno onda izvrse neki veci napad poput ovog danas. A ovakvih napada je mozda bilo 5 ili 6 ove godine, dakle u prosjeku su u stanju da ovakav napad izvrse svaka dva mjeseca.
Dobro stari, nisam sin i nemam problem sa rodnim identitetom. Poduka iz oblasti ekonomije mi nije potrebna. Ne siri temu bez potrebe, pa se vratimo na pocetak: Gorbacov vs Putin. Stvarno me ne interesuje sta imaju Finci i kako si ih doveo u vezu sa mojom replikom na tvoju tvrdnju da Putin laze, a Gorbacov govori istinu.polako sine, ekonomija je prilicno inertna disciplina, nije to kao ovaj rat pa napadnes neko selo i dobijes ili izgubis bitku. ekonomija rezultate pokazuje tek godinama kasnije, i dobre i lose
a veruj slobodno da je rat sjajan, ne sjajan, fenomenalan za rast ruske ekonomije
i jeste ali iskljucivo namenske i dual use industrije, ali nije nikako dobar za civilnu ekonomiju
ili mozda mislis da svi ti ljudi koji sede na ratistu u nekoj selendri tamo, recimo 500k-1m ljudi, ne bi bolje doprineli u fabrikama automobila, skolama, pogonima za preradu hrane, industriji pomorstva, i cime god da se bave kao civili da ne nabrajam znas vec i sam to etc
pritom, svaki taj covek kada pogine, sa njim odlazi i potencijal njegovog zivota, ekonomski, demografskii naucni. a jos gore kad bude ranjen, jer tada taj covek dozivotno predstavlja samo teret na ekonomski sposobnom stanovnistu. zamisli 500k invalida u Rusiji posle ovog rata, koje trebas hraniti, davati socijalu, sta god.
i sve to zbog teorije da se Rusija brani od napada NATO
Balticke zemlje tamo imaju po brigadu. to im je vojska. cak i danas, posle skoro 3 godine rata. Estonija ima brojno stanje ministarstva odbrane od 5500 ljudi. otprilike pola su civili pri armiji i pola je armija. nemaju ni da popune jednu postenu brigadu. ova Finska sto je usla u NATO, jer je primorana da se boji od komsije, ima profesionalnu vojsku od 12.500 vojnika. sa civilima pri vojsci oko 20k. imaju 230tenkova, Finska, jedna od najjacih zemalja po ekonomiji per capita. to su dve brigade i mozda 2 bataljona. imaju jednu jedinu jedinicu za PVO. jednu jedinu. a imaju poveliku teritoriju. jer nisu se spremali za nikakve ratove. ne planiraju ratove. zele mir, i ekonomiju. decenijama vec tako planiraju, da zive u miru. nisu imali u planu da ce Putin da se povampiri i izvadi SSSR ambleme.
to je isto posebna prica, mogao bih da razumem Rusa da prica o Ruskoj imperiji, jer to je Rus za Rusiju, ali SSSR, pa to je bila tamnica za njih, unakazili su Rusiju. koji debil moze zeleti sebi da se vrati u SSSR
To što si sada odgovorio veze nema sa prepiskom koju smo vodilliNista ja ne demnatujem. Nitko ne porice da su ruski napadi bezazleni i da ne teroriziraju civilno stanovnistvo Ukrajine. Moja tvrdnja je da nemaju resurs da u onoj mjeri teroriziraju civili koliko bi bilo potrebno za totalno rezignaciju.
Dobro, hoce li Ukrajinci sad rezignirati nakon ovog napada, ili se manje vise nece promijeniti nista kao i svaki put nakon slicnog napada?To što si sada odgovorio veze nema sa prepiskom koju smo vodilli
U pitanju je bio energetski sektor a ne civilno stvanovnistvo.
Pregrejao ti se CPU lose hladjenje, ajd oladi malo pa dodji opet
Pregoreva mu RAM zato brljaviNetačno, lažeš. Nisi tako pisao.
Samo ovih 16% neće odustati na čelu sa malim firerom a zbog takvih budala trpe ostaliDobro, hoce li Ukrajinci sad rezignirati nakon ovog napada, ili se manje vise nece promijeniti nista kao i svaki put nakon slicnog napada?
Ko će budalu da podrži u daljem uništaavanju sopstvenog naroda
nece... evo, na primer, u Hmeljnickom sve varnici od veselja. Posebno je veselo u Kijevu, jer Budanov i njegov kucni ljubimac, žaba nepoznatog imena, vole mrak ( to su njegove reci, nema proizvoljnosti)Dobro, hoce li Ukrajinci sad rezignirati nakon ovog napada, ili se manje vise nece promijeniti nista kao i svaki put nakon slicnog napada?
Kakve gluposti. Evo mog posta poslije zadnjeg slicnog ruskog napada koji se desio prije tri mjeseca:Netačno, lažeš. Nisi tako pisao.
A hoce li odustati oni sto su za Zaluznog ili Budanova? Njih 60% ukupno?Samo ovih 16% neće odustati na čelu sa malim firerom a zbog takvih budala trpe ostali
![]()
Kakve gluposti. Ovo mog posta poslije zadnjeg slicnog ruskog napada koji se desio prije tri mjeseca:Pogledajte prilog 1649330
Dakle trebalo im je skoro tri mjeseca.
Nisu gadjali nista u vecem stilu u zadnja tri mjeseca. Tu i tamo sporadicno neki napad sa par balistickih raketa i to je bilo to. Vecinom su napadali dronovima.
Jesi ti pročitao post na koji si odgoovorio ?Nisu gadjali nista u vecem stilu u zadnja tri mjeseca. Tu i tamo sporadicno neki napad sa par balistickih raketa i to je bilo to. Vecinom su napadali dronovima.
Da procitao sam. Sad primjecujem da je zadnji slican ruski napad bio prije jos vise od tri mjeseca.Jesi ti pročitao post na koji si odgoovorio ?
Očigledno ti procesor i memorija pregrejavu od nerviranja pa brljave, odmori malo