LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.052
Video FAB-3000 u Volčansku se široko distribuira na međunarodnim tg kanalima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све што твоји имају Рује имају мнооооооого више и боље. Само им дај повод да га употреба па ћеш видети.
Тачно.

НАТО сатанисти сад роваре по Сирији јер су у Украјини пукли.

A ne. Dok god raste ekonomija evrope i njihov standard rasce i meni. A njihov stndard i ekonomija rastu zar ne?Rublja pada, pada i tvoj standard.
I? Sta s tim?Saberi, oduzmi, pomnozi i podeli i bice ti jasno da Putko za svoju "zlatnu" rublju moze kupiti manje bakra iz Kazahstana'
Kako ti lupetaš majko mila...I što je tu čudno??? jedina prednost koja je Rusiji ostala je ljudstvo. Pa idu taktikom mesnatih napada. Zato i imaju ogromne gubitke u ljudstvu, jer ne mare za ljude.
SirijaVideo FAB-3000 u Volčansku se široko distribuira na međunarodnim tg kanalima
![]()
Znaci Ukrajinci nisu Rusi kako ste nekad tvrdili?Ma njih nije briga za usra inski narod to smo odavno shvatili, do juče nisu ni znali gde je usra ina a danas ssu njeni fanovi
Bio je u pravu onaj Vucic
За медаљу.Kako ti lupetaš majko mila...

Koja sizifrenija covjece.Мислим да ће то лудило које заступате довести до већег зла од овога данас. Зар не видите да у вашим ријечима нема ништа људско?
Само смрт и уништење ... "да би показали Русима"!
За разлику од вас ја не заступам ничију прљаву и нељудску пропаганду. Ни руску ни антируску. Мене занима само да ово све стане што прије!
Veze ti sa sopstvenim mozgom nemaš.Koja sizifrenija covjece.
Meni spocitavas ludilo, a moj post je bio samo odgovor na tvoj post u kojem suptilno prijetis da bi neki Putinov ludi nasljednik mogao da izbrise Ukrajinu sa karte uz pomoc atomskog oruzja ukoliko se Ukrajinci ne predaju i to je valjda po tebi legitimno.
.
Ja sam samo odgovorio da je malo vjerovatno da to moze provesti nekaznjeno jer iako Ukrajina vjerovatno jos nema nema atomske bombe ona ipak ima sva ostala oruzja za masovno unistenje, koje bi vjerovatno i iskoristila na svom sudnjem danu, a naravno nikad prva.
I sad ja lafo sirim neljudsku propagandu.
Ahhahhaha ovo je najveća glupost ikada objavljena na Krsti.
Ja mislim da tvoje kognitivne sposobnosti nisu dovoljne da razumijes sto sam ja napisao.Veze ti sa sopstvenim mozgom nemaš.
Hajd sada pročitaj šta si napisao, ali slovo po slovo, pa dođi sutra opet
Одакле им раКетла толико?Masivan raketni napad na Ukrajinu!
Ruske rakete gađale su nekoliko gradova i regiona u Ukrajini:
Luck, Lavov, Vinica, Ivano-Frankivsk, Hmeljnicki, Kijev, Rivne, Nikolajev, Harkov, Kirovograd i Dnjepropetrovska oblast.
Širom zemlje počeli su hitni nestanci struje.
Ništa PVO, PZO,
Dajte grafikon pada rublje