Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Video FAB-3000 u Volčansku se široko distribuira na međunarodnim tg kanalima

Jimmy Fallon Yes GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Мислим да ће то лудило које заступате довести до већег зла од овога данас. Зар не видите да у вашим ријечима нема ништа људско?
Само смрт и уништење ... "да би показали Русима"!

За разлику од вас ја не заступам ничију прљаву и нељудску пропаганду. Ни руску ни антируску. Мене занима само да ово све стане што прије!
Koja sizifrenija covjece.

Meni spocitavas ludilo, a moj post je bio samo odgovor na tvoj post u kojem suptilno prijetis da bi neki Putinov ludi nasljednik mogao da izbrise Ukrajinu sa karte uz pomoc atomskog oruzja ukoliko se Ukrajinci ne predaju i to je valjda po tebi legitimno.
.
Ja sam samo odgovorio da je malo vjerovatno da to moze provesti nekaznjeno jer iako Ukrajina vjerovatno jos nema nema atomske bombe ona ipak ima sva ostala oruzja za masovno unistenje, koje bi vjerovatno i iskoristila na svom sudnjem danu, a naravno nikad prva.

I sad ja lafo sirim neljudsku propagandu.

Koja sizifrenija covjece.

Meni spocitavas ludilo, a moj post je bio samo odgovor na tvoj post u kojem suptilno prijetis da bi neki Putinov ludi nasljednik mogao da izbrise Ukrajinu sa karte uz pomoc atomskog oruzja ukoliko se Ukrajinci ne predaju i to je valjda po tebi legitimno.
.
Ja sam samo odgovorio da je malo vjerovatno da to moze provesti nekaznjeno jer iako Ukrajina vjerovatno jos nema nema atomske bombe ona ipak ima sva ostala oruzja za masovno unistenje, koje bi vjerovatno i iskoristila na svom sudnjem danu, a naravno nikad prva.

I sad ja lafo sirim neljudsku propagandu.
Veze ti sa sopstvenim mozgom nemaš.

Hajd sada pročitaj šta si napisao, ali slovo po slovo, pa dođi sutra opet

Русија добија 1000 добровољаца дневно.На годишњем нивоу солидна бројка, зато и не потежу за додатном мобилизацијом.
Украјина хм како да кажем и сами признају да ставка добровољац више и не постоји.Па ви закључите сами...

Masivan raketni napad na Ukrajinu!

Ruske rakete gađale su nekoliko gradova i regiona u Ukrajini:
Luck, Lavov, Vinica, Ivano-Frankivsk, Hmeljnicki, Kijev, Rivne, Nikolajev, Harkov, Kirovograd i Dnjepropetrovska oblast.

Širom zemlje počeli su hitni nestanci struje.

Ništa PVO, PZO,

Dajte grafikon pada rublje :hahaha:

Одакле им раКетла толико?
drugosrbijaner.jpg

Simpatizeri malog zelenog firera koriste strategiju manipulisanja

1. PREUSMERAVANJE PAŽNJE

Pažnju javnosti preusmeravati sa važnih problema na nevažne. Prezaposliti javnost poplavom nebitnih informacija (desetine grafikona pada rublje, pada nataliteta u Kini) , da ljudi ne bi razmišljali i stekli osnovna saznanja u razumevanju trenutnih događaja (razbijanje ***********a na frontu brzinom svetlosti) .

👇 :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back