- Poruka
- 249
Eto sam si to rekao. Sad cu ti prijavit post jer si ukraince nazvao nacistima. NE sme to više da ti ponavlja
Dakle, zabranio Sam TI da nazivas Ukrajince nacistima...
Kako TI JE sad?
.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto sam si to rekao. Sad cu ti prijavit post jer si ukraince nazvao nacistima. NE sme to više da ti ponavlja
SVE što se našlo na putu Rusima je ili izginulo ili zarobljeno.Te snage koje su od prvog dana rata prisutne negde a još uvek žive,su šinteri i kukavice koje se samo reklamiraju i obmanjuju javnost,jer više nema onih prvobitnih boraca iz Azova i Ajdara,njih su potamanili u Marijupolju i Bahmutu.од на силу војника нема пуно среће
укри имају довољну концентрацију снага које се од првог дана до данас без престанка бију с Русима
зато се и зове war of attrition
да, тежак рат уз криминалне и тешко за повјеровати руске пропусте и глупости
азов је нарастаоSVE što se našlo na putu Rusima je ili izginulo ili zarobljeno.Te snage koje su od prvog dana rata prisutne negde a još uvek žive,su šinteri i kukavice koje se samo reklamiraju i obmanjuju javnost,jer više nema onih prvobitnih boraca iz Azova i Ajdara,njih su potamanili u Marijupolju i Bahmutu.
Ti nekom da zabraniš da ukraince naziva nacistima. Ajd bre paljba pusti bre normalne da diskutujuDakle, zabranio Sam TI da nazivas Ukrajince nacistima...
Kako TI JE sad?
.
Ni tvojoj duši ova ukrokataklizma ne da mira, jel da?азов је нарастао
данас је јачи него икад
мојој душу би било најмилије да ово срње једном заврши (и то што прије)Ni tvojoj duši ova ukrokataklizma ne da mira, jel da?
Sećamo azov seka persi kad su povatani u Bahmutu, sve kuvari, vozači, instrumentaristi, pekariSVE što se našlo na putu Rusima je ili izginulo ili zarobljeno.Te snage koje su od prvog dana rata prisutne negde a još uvek žive,su šinteri i kukavice koje se samo reklamiraju i obmanjuju javnost,jer više nema onih prvobitnih boraca iz Azova i Ajdara,njih su potamanili u Marijupolju i Bahmutu.
Pogrešio sam što sam te stavio na ignore, tvoje suze su previše ukusne.Dakle, zabranio Sam TI da nazivas Ukrajince nacistima...
Kako TI JE sad?
.
многи укри су неонацисти и то не као хитлер, него укро верзија brain deads од чијих ђедова и њихови "дјела" је мука долазила и самим нацистима
уопштено гро оних који воде овај рат
већина ових који гину и убијају једни друге на обе стране су сељаци и сиротиња која не зна пуно и не мисли пуно према томе добро дођу ратним машинама
9 од 10 несретника не знају вјероватно ни зашто умиру по пољима и смрдљивим рововима
болсено ко и онај који то све подржава
Aha, dakle tako se tešiš što su tvoji izgubili, niko nije pobedio je dovoljno prihvatljivo?мојој душу би било најмилије да ово срње једном заврши (и то што прије)
"побједа" одавно ту није битна и одлепртала је одавно и једнима и другима
шта онда рећи о Русима ако су им такви направили пакао на земљи?Sećamo azov seka persi kad su povatani u Bahmutu, sve kuvari, vozači, instrumentaristi, pekari
моји нијесу ни једни ни другиAha, dakle tako se tešiš što su tvoji izgubili, niko nije pobedio je dovoljno prihvatljivo?
Dakle ti zapravo kažeš da su zapadni mediji lagali dobrih 15 godina kada su naširoko pisali o usponu nacizma u blaženopočivšoj Ukrajini?OVO zvuci kao da govoris da su Ukrajinci nacisti...stovise rekao SI sasvim jasno da vecina Ukrajinaca Jesu nacisti.
Prijavit cu post.
Nacizam JE jasna ideologija I te ideologije NEMA u Ukrajini, a nazivanje ljudi Koji brane svoje domove nacistima JE visa razina zla.
.
upravo tako svi koji velicaju banderu su nacisti jer on sam je bio nacist ista stvar i sa hrvatijancima koji velicaju pavelica i ustasePogrešio sam što sam te stavio na ignore, tvoje suze su previše ukusne.
I šta kažeš, zabranjuješ nam da naciste nazivamo nacistima? Što bre tako, pa oni se time ponose?
Izvoli obrazloži
Očigledno si ti nešto pogrešno razumeo, Rusi su povatali seka perse !!!шта онда рећи о Русима ако су им такви направили пакао на земљи?
онда су руси мега секе персе
ja mislim da samo istrebljuju stanovnistvo dok pumpaju svoj vojno-industrijski kompleks, a i ruski, ... posle ce da kupuju od rusa ukrajinske rude, kao i do sada: titanijum, uranijum itd - znaci, sankcije, ali za eu, ameri i rusi trgujuNormalno zato podrzavaju Ukreajinu da se to ne bi desilo, nista cudno.
Kada te neko napadne ti se braniš, ok to je prosto. Ali zašto te taj neko napao, da li si mogao da izbegneš taj napad?моји нијесу ни једни ни други
мени је њихов идијотизам свјетслосним годинама и милион галаксија далек
ко што ми ниеј прихватљиво добити 10 бустера у лобању
овај рат ми је показао црно на бијело зашто су Словени људи са грешком и зашто је историја Словена таква каква јест
и кад си јачи 10 пута добијеш 10 пута толико по леђима
Nesto si rekao?Nacizam JE jasna ideologija I te ideologije NEMA u Ukrajini
Nema, a?Nacizam JE jasna ideologija I te ideologije NEMA u Ukrajini
A mozda da otvoris oci kad gledas?Nacizam JE jasna ideologija I te ideologije NEMA u Ukrajini
Nema, ovo je normalno u svim zemljama.Nacizam JE jasna ideologija I te ideologije NEMA u Ukrajini,
Nesto si rekao?Nacizam JE jasna ideologija I te ideologije NEMA u Ukrajini,