Gedeon
Elita
- Poruka
- 16.705
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš ono za 7 dana u Kijevu do 1000 dana rata.Pa ni napredovanje Rusa ne vidi samo neko ko je pod teškim drogama![]()
Oprosti se više od SSSR-a, to više ne postoji...u glavama vas kremljopatofila još živite u SSSR-u pa se svojatate kao na pijaci.Oni ne zauzimaju bilo kakvu teritoriju, već rudama najbogatiji dio bivšeg SSSR-a.
Zato se NATO tu tako očajnički brani.
A Ukrajina bez toga vrijedi manje od probušenog kurtona
Ma šta je 30% usra ine, sitnoPa ni napredovanje Rusa ne vidi samo neko ko je pod teškim drogama![]()
Grad živnuo kad su oterali naciste !!!
To o 7 dana, točnije 3 dana, je vaša izmišljotinaMisliš ono za 7 dana u Kijevu do 1000 dana rata.
Odličan napredak.![]()
Slabo se tješiš.Oprosti se više od SSSR-a, to više ne postoji...u glavama vas kremljopatofila još živite u SSSR-u pa se svojatate kao na pijaci.
Pre sam više podržavao Ukrajince. Ali kad sam čuo svedočenja ljudi iz Mariupolja šta su radili azovci, promenio sam mišljenje.Grad živnuo kad su oterali naciste !!!
Rusija nije imala nacionalni tim za Olimpijske igre 1908., ucestvovalo je svega 6 takmicara iz Rusije i nisu imali iza sebe ruski Olimpijski komitet, koji je osnovan tek tri godine kasniie. To im nije smetalo da osvoje 1 zlatnu i dve srebrne medalje. 1908. su Olimpijske igre trajale 6 meseci.
Zato, prekini da trolujes sa glupostima. Da bi bio dobar trol, moras biti malo originalniji, a ne samo dobro situirani matematicki genije.
Rusija je bolja i bez rusijeSlabo se tješiš.
Rusija je bolja bez SSSR-a jer se riješila otpada
![]()
Rusija svakim danom sve većaRusija je bolja i bez rusije![]()
Super, neka dođu lično u Rusiju da preuzmu novacRoditelji crknutog NATO pacova planiraju da tuže Rusiju zbog pogibije njihovog sina u Kursku
rusija opada svakog dana u svakom pogleduTo njih boli, to je kamenčić i cipeli
![]()
![]()
lažna vest
Питају Руси да ли желе новичокRoditelji crknutog NATO pacova planiraju da tuže Rusiju zbog pogibije njihovog sina u Kursku
Džaba ti sve, Ussrajina sve manja,, Rusija sve veća, i tako skoro 4 godine