Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.237
nije valjda da rusija osvaja tuđe teritorije i tako postaje sve veća?!Džaba ti sve, Ussrajina sve manja,, Rusija sve veća, i tako skoro 4 godine![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije valjda da rusija osvaja tuđe teritorije i tako postaje sve veća?!Džaba ti sve, Ussrajina sve manja,, Rusija sve veća, i tako skoro 4 godine![]()
Znam. znam...ono "matematicki genije" je stvarno smesno
Nije im razvijena siva masa da bi mogli da shvate, zatucano je toDžaba ti sve, Ussrajina sve manja,, Rusija sve veća, i tako skoro 4 godine![]()
Jeste. Pa šta?nije valjda da rusija osvaja tuđe teritorije i tako postaje sve veća?!
pa što se onda čude i bune kad im ukrajinci osvoje teritorije?Jeste. Pa šta?![]()
pa što se onda čude i bune kad im ukrajinci osvoje teritorije?
13 dana zakasnili!!!Znam. znam...ono "matematicki genije" je stvarno smesno
još se ratuje u kursku?
Haotične Borbe u Kursku
Još 3 Sela Pala
Proboj u Soncivku
Odbrana Kurahova Slomljena
Ruska sila protiv nacizma koji je podržan od strane amerike, natoa, jevrope, silnih milijardi, najsavremenijeg naouružanja, ljudstva iz 30ak država sveta.
Samo radite brraćo, nacizam se mora iskorenit
Osvojili svoje nove grobnicepa što se onda čude i bune kad im ukrajinci osvoje teritorije?
Pa Ukrajinci žive na njihovoj teritoriji.pa što se onda čude i bune kad im ukrajinci osvoje teritorije?
Što se više bliži kraj godine, to više najglupljih postova pišete. Biće to ozbiljna trka koji će od vas iz bojne da odnese pobedu.2 godine Rusija ne moze malenu Ukrajinu porazit, a USA zgazio Irak za mjesec dana
![]()
nije 13, nego 2613 dana zakasnili!!!
aj da je dan dva, razumem ali 13![]()
С том разликом да су се Укри борили до смрти а Ирачани (срећом!) нијесу.2 godine Rusija ne moze malenu Ukrajinu porazit, a USA zgazio Irak za mjesec dana
![]()