Kiki63
Domaćin
- Poruka
- 4.044
Jedno je sigurno da im je zinulo dupe za resurseда, лажу вас нон-стоп
нема краја.
Шта кажеш, очување природе и ресурса?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno je sigurno da im je zinulo dupe za resurseда, лажу вас нон-стоп
нема краја.
Шта кажеш, очување природе и ресурса?
не само ресурсеJedno je sigurno da im je zinulo dupe za resurse
Elektricni automobili ulaze u upotrebu uglavnom zbog globalnog zagrevanja i i zagadjenja gradova a ne zato sto je nafte malo, pogledaj gde lezi najvise nafte na planeti pre nego sto izletis sledeci put, Kikice.Ima ali ne toliko da budu spokojni za jos tri zivota
Da pisaju naftu nebi izmisljali elektricne automobile zar ne Djurice,jedino ako lazu i men i tebe
Ima tu jos mngo primera gde se pozivaju na resurse i ocuvanje istih
Zašto je Amerima bitna Ukrajina, što misliš?Procitao vec, znam i bez njega da tu nema nevinih i da su jedni i drugi mogli uraditi vise da do ovoga ne dodje
Или је то још један скем, да неко обне баснословну лову из ничега буквално?Elektricni automobili ulaze u upotrebu uglavnom zbog globalnog zagrevanja i i zagadjenja gradova a ne zato sto je nafte malo, pogledaj gde lezi najvise nafte na planeti pre nego sto izletis sledeci put, Kikice.
Da, sigurna sam. U Ukrajinu je isporučena oprema kojom rukuje NATO personal.Sigurna si da su ti bivsi marinci poslati od nekih organa americke vlade, zasto mislis da dripac pokvarenjak ne moze sam otici zbog novca?
Krivo, udovice će pobit sve do Bruxellesa kada krenu. Putin ih sputava.Putin naravno nije u strahu... Pobice i udovice ako treba...
I sam znas da nije samo nafta u pitanju DjokiceElektricni automobili ulaze u upotrebu uglavnom zbog globalnog zagrevanja i i zagadjenja gradova a ne zato sto je nafte malo, pogledaj gde lezi najvise nafte na planeti pre nego sto izletis sledeci put, Kikice.
Sigurno je da gradove gadno zagadjuju, sem baterije koja je skupa i mora se zameniti ali ni to nece uvek biti skoro da nema troskova odrzavanja, elektromotori je sigurno bolje resenje od onih sa sagorevanjem.Или је то још један скем, да неко обне баснословну лову из ничега буквално?
<SPAM>Znaci lazu nas??
Foslilna goriva su obnovljiv izvor energije??
Не мислим да је то ваљана расправа.Sigurno je da gradove gadno zagadjuju, sem baterije koja je skupa i mora se zameniti ali ni to nece uvek biti skoro da nema troskova odrzavanja, elektromotori je sigurno bolje resenje od onih sa sagorevanjem.
Ti si je pomenuo zasada je jedino ruski gas vazan ali ni to nece uvek biti.I sam znas da nije samo nafta u pitanju Djokice
Ne samo to nego stara iscrpljena nalazista ponovo postanu produktivna nakon niza godina, desilo se na vise mesta.<SPAM>
Ово није тотална глупост и није "теорија завере". Глупост је да је све настало од сиротих диносауруса. Мој кум је геофизичар који је радио по целом свету, значи препознат је у иностранству као експерт и одавно има сумње, проистекле из праксе, о владајућој теорији. И далеко од тога да је једини, само је страшно непопуларно у научном свету да негираш, ма како аргументовано, оно што је научни mainstream. Све је то страшно компликовано, али многа налазишта једноставно одбијају да се повинују тој теорији. Избацују и избацују и не мисле да стану, без обзира на "стручне" процене о њиховом капацитету. А у близини нема других налазишта нафте и гаса из којих би могле да мигрирају.
</SPAM>
Nije im toliko bitna koliko se sada spekulise da jeste bili bi tamo odavno, prilika je bilo previse u vreme kada Rusi nisu znali ni sa Moskvom sta ce ali ipak nije nebitno ako steknes uticaj u tako velikoj i bogatoj zemlji kao sto ga vec imaju u celom bivsem Vars. paktu, sve te zemlje su svojevoljno pristupile EU i Americi bez prisile kako to danas Rusi rade.Zašto je Amerima bitna Ukrajina, što misliš?
rat je pičeo 2014Nije skoro 4 nego skoro 8 godina, lose racunas. Od februara 2022. do novembra 2024. je proslo skoro 8 godina.
2026. kada bude proslo skoro 16 godina, kontrolisace 11% teritorije.
Do 2030. kada bude proslo skoro 50 godina, Ukrajina ce biti konacno slobodna od zlih Rusa.
Nije im bitna. Što bi tek bilo da im je bitna?! Jer, sada kada im je nebitna, upregli su cijelu EU da financira tu avanturu, a usput je i razoružali.Nije im toliko bitna koliko se sada spekulise da jeste bili bi tamo odavno, prilika je bilo previse u vreme kada Rusi nisu znali ni sa Moskvom sta ce ali ipak nije nebitno ako steknes uticaj u tako velikoj i bogatoj zemlji kao sto ga vec imaju u celom bivsem Vars. paktu, sve te zemlje su svojevoljno pristupile EU i Americi bez prisile kako to danas Rusi rade.
То није регулисано и нема одговорности за нешто што су учинили преци, али изгледа да у различитим структурама власти постоји одређени број потомака наци-фашиста. Питање је због чега је то тако. Свакако да не треба занемарити какву политику заступају.Milanović štiti hrvatske interese i odbija slati hrvatske vojnike u Njemačku (čitaj Ukrajinu) dok Plenković silom to želi i ne bira sredstva jer je očito štošta obećao i sad mu je glava na panju. Toliko se uspaničio da je pozvao u pomoć i drugog čovjeka NATO-a, B. Rugea, inače nacističkog unuka.
Sve to zbog 2 časnika koji kao trebaju ići u Njemačku.
Pa to ne bi povjerovale ni češke sobarice.
Za NATO je poželjna referenca.То није регулисано и нема одговорности за нешто што су учинили преци, али изгледа да у различитим структурама власти постоји одређени број потомака наци-фашиста. Питање је због чега је то тако. Свакако да не треба занемарити какву политику заступају.
Ti znas sta ko misli i zbog cega se bori...Putin ne mora biti u strahu, Rusi znaju za šta se bore i rade to dragovoljno.
Ukiji se bore za još više milijardi na računu Kokainskog i njegove fukse.
Ukije otimaju i silom šalju u klanicu
Jok ti znaš.Ti znas sta ko misli i zbog cega se bori...
Ja ne znam, ali sam siguran da ti samo nagadjas i to prilicno loseJok ti znaš.
Stanje na terenu i u Ussrajini te do kraja demantiraJa ne znam, ali sam siguran da ti samo nagadjas i to prilicno lose