Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.235
Bice tebi nuklearno leto.Bice tako topla i zima u Lvovu...
Nuklearna zima...
Brrrr...da se smrznes...
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice tebi nuklearno leto.Bice tako topla i zima u Lvovu...
Nuklearna zima...
Brrrr...da se smrznes...
...
Ništa ne gori tako dobro kao nemački tenkovi. Milina gledati.
Notepad se nesto pokvario u poslednje vreme… nema ga …Gde je notepad lista potvrđenih gubitaka ? Zašto uskraćivate članove za tako bitne informacije ?
Danska ce do kraja godine da prebaci jos jednu turu… mora da im dobro ideKriju da im Rusi ruse F16tice i ubijaju pilote u njima
Kasnis sa informacijama...
Srbi su jos 1995. upgrejdovali bas taj Miraž da pogađa zemaljske mete...
Ima i snimak kako je Miraž posle servisiranja od strane Srba pogodio zemaljsku metu na Palama 1995:
...
Ti seres a ne Wiki i ministarstvo spoljnih poslova Australije, dobronamerno ti skrenem paznju na mali propust a ti se sam ukopas nazivajuci me imenima koja tebi 100% odgovaraju.glupost Indija je supersila i usa je neprijatelj
puno wiki sereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kurci se petlic a to se vidi iz svakog njegovog pokreta i izraza lica, tipican primer labilnog narcisa, nema to veze sa godinama ja sam stariji od njega a jasno vidim ishod iz nesrece koju je napravio.Pobili milijun ljudi zbog iluzija starca koji misli da je 1960. godina, to ti je![]()
To je bivsa ruska teritorija sada Ukrajinci zare i pale tamo, sram ih bilo bez referenduma i izjave ala Putin "puj, puj tacke nema vise vracke"jel se jos uvjek borbe vode na ruskoj teritoriji??
Zato Meksikancima, Ukrajincima i Rusima tako dobro ide jer biraju ovakve spodobe za svoje vodje, ne zna se koji su od navedenih najgori.NEWSFLASH: "Da sam htjela vidjeti narkomana, samo bih prošetala Tijuanom", pojasnila je izabrana predsjednica Meksika zašto je odbila poziv Zelenskog da posjeti Kijev.
Pogledajte prilog 1612248
Ja sam cuo oboreno vec 382 komada, i 508 pilota vec sahranjenoKriju da im Rusi ruse F16tice i ubijaju pilote u njima
Uz ovo nije potrebno dodavati gif vatrometa
Jeste, USA sa vojnim budzetom od 900 milijardi dolara nema nacina da proizvede vise municije od raspale Rusije sa 100 milijardi.Satiru rusima municiju po svojoj zivoj sili.. baš su ih prešli.
Citam članke zapadnih medija gde pišu da Rusija proizvodi tri puta veće količine municije nego nato članice zajedno, sad koja vam je to matematika ko će ga znati.
Rusi sebi mogu da priušte kupovinu jeftine municije od Kine, S. Koreje i Irana i sa svojim proizvodnjom prave zalihe.. to je luksuz koji Ukrajina i zapad nemaju, ispraznili su sva skladišta iz bivšeg istočnog bloka a novo fensi naoružanje je skupo za ovakav rat.. pravljeno je gadjanje po kojeg štaba Al Kaide.
Ti si napisao da oni ne umeju da naprave municiju?Da bi vodio rat nije dovoljno da napraviš nešto fensi, nego da napraviš dovoljno onoga što ti treba. NATO je ozbiljno pao na tom testu.
Onaj ko uđe na svetu rusku zemlju, nema mu više izlaska.To je bivsa ruska teritorija sada Ukrajinci zare i pale tamo, sram ih bilo bez referenduma i izjave ala Putin "puj, puj tacke nema vise vracke"![]()