Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eksplozija skladišta izazivala potres magnitude 2.8 :hahaha:

20240911.jpg

Poginuo još jedan ukrajinski pilot koji je trebalo da upravlja američkim lovcima F-16​

Telo pilota Ruslana Kurbanmuhamedova, koji se školovao u Francuskoj i spremao se da postane pilot lovca F-16, dopremljeno je u Kremenčug. Ovo je već drugi gubitak među ukrajinskim pilotima koji se obučavaju na zapadnim avionima u okviru programa obuke Oružanih snaga Ukrajine.

aleksej-mes-pilot-ukrajinskog-f-16-1024x658.jpg

https://oruzjeonline.com/2024/09/18...e-trebalo-da-upravlja-americkim-lovcima-f-16/

Poginuo još jedan ukrajinski pilot koji je trebalo da upravlja američkim lovcima F-16​

Telo pilota Ruslana Kurbanmuhamedova, koji se školovao u Francuskoj i spremao se da postane pilot lovca F-16, dopremljeno je u Kremenčug. Ovo je već drugi gubitak među ukrajinskim pilotima koji se obučavaju na zapadnim avionima u okviru programa obuke Oružanih snaga Ukrajine.

Pogledajte prilog 1612355

https://oruzjeonline.com/2024/09/18...e-trebalo-da-upravlja-americkim-lovcima-f-16/
Ovi ginu pre nego sednu u avion

:hahaha:

НОЋАС АРХАНГЕЛ МИХАИЛ СПАШАВА ГРЕШНЕ ИЗ ГЕНЕ ОГЊЕНЕ - ПОМОЛИТЕ СЕ ЗА СВОЈЕ БЛИЖЊЕ

У ноћи 18. на 19. септембар по грегоријанском Свети Архистратиг Архангел Михаил силази у ад да од мука ослободи душе оних покојних грешника који су за живота били крштени и за које се Православна Црква усрдно моли!
Ово је познато по старом православном предању.

Молите се за празник Архангела Михаила у поноћ 18. на 19. септембар (Чудо у Хони) и 20. на 21. новембар Сабор Светог Архангела Михаила, јер Архангел Михаил за свој празник ноћу одлази у ад и спушта своје крило у гену огњену, која се за то време гаси. Молите се те ноћи и Он ће услишити молитву у којој питате да упокојене (по крштеним именима) избави из Ада. Помените крштена имена ближњих, пријатеља и рођака, додавајући при том «и сроднике по телу до Адамова колена».

Архистратиг Божији Михаил

Pogledajte prilog 1612355

Kriju da im Rusi ruse F16tice i ubijaju pilote u njima

Pomolimo se Gospodu svi za brata nasega Strahinju koji svoj zivot polozi na oltar Pravoslavlja u borbi protiv sila satanskih sa zapada koje zele da zatru i uniste Pravoslavlje

Aa7k9kpTURBXy8yODJlOWM4OGM1MzQ2ZmJjMzUwNzNlMDdhYTg1MTU2Zi5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

"Neka ti je laka zemlja ratniče moj, neka te anđeli čuvaju kada nismo znali mi. Voli te tata", napisao je on iznad Strahinjine fotografije.

Njegov otac je ostavio i komentar ispod jedne objave koja je objavljena na društvenoj mreži "Tik Tok".

"Sine moj, ponosan sam na tebe, dao si život u borbi protiv sotone i zla. Kao što si mi i rekao da će mi biti ponos što ćeš da se boriš protiv fašista za slobodu i krst časni. Voli te otac!", napisao je on.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back