Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20240908_071234.jpg

ameri dosli na slikanje u berlin kad je bio kraj.

Doskorasnji drugi covek vlade Ukrajine - ministar spoljnih poslova Kuleba za poljske medije: Kompletna vlada Ukrajine je korumpirana do zadnje koske . Svi do jednog su narkomani! z:D

Sta kazete na ovo @Dе Sisti @Sizif @ljubota

Zasto podrzavate lopove i narkomane?

Covek je izasao iz vlade, i sada gradi poziciju da posle rata postane Predsednik, Zelenski ce sigurno morati da ode, a neko i u tu svrhu pljuje sve protivnike.

Tako i Kuleba, godinama u vlasti, nista nije rekao, i sad odjednom nesto tupi, ko da mi ne znamo da su Ukrajinci i Rusi korumpirani.

Covek je izasao iz vlade, i sada gradi poziciju da posle rata postane Predsednik, Zelenski ce sigurno morati da ode, a neko i u tu svrhu pljuje sve protivnike.

Tako i Kuleba, godinama u vlasti, nista nije rekao, i sad odjednom nesto tupi, ko da mi ne znamo da su Ukrajinci i Rusi korumpirani.

11.000 mrtvih imate u Kursku z:D

Bilt se pita pa zasto Rusi ne napadaju sta cekaju?

Pa zato sto vas imaju TACNO TAMO GDE ZELE!

U polukotlicu u kojeg konstantno ubacujete nove trupe koje oni ubijaju bez ikakvog efektivnog rezultata.

Zasto Rusi ne zatvaraju kotao pitas se?

Pa zato sto zele da tamo konstantno i dalje ubacujete nove trupe.

Vec su vam skokali tu 4 brigade elitne, zele da pobiju sve sto imate jer Rusi u osnovi sa vama sada vode rat iscrpljivanja.

11.000 mrtvih imate u Kursku

Sta 11.000, to je netacna vest

Ja sam cuo iz proverenih trust me bro izvora da je stradalo 140.000 Ustasa, 17.000 francuskih legionara, pun podrum NATO generala, princeza Kejt, Lojd Ostin, Kiril Budanov, i neke dve babasere koje su cistile laboratoriju sa slovenskim genima kada je doletela hipersonicna raketa na kojoj je pisalo "Ruje dolaze" zelenim markerom

Sta 11.000, to je netacna vest

Ja sam cuo iz proverenih trust me bro izvora da je stradalo 140.000 Ustasa, 17.000 francuskih legionara, pun podrum NATO generala, princeza Kejt, Lojd Ostin, Kiril Budanov, i neke dve babasere koje su cistile laboratoriju sa slovenskim genima kada je doletela hipersonicna raketa na kojoj je pisalo "Ruje dolaze" zelenim markerom
A Zaluzni 4 puta izgino kako je javio i vristo Golijas TIXI:rtfm:
Umalo zaboravi, petnaes kamiona svedskih leseva :rtfm: :pop:

Vrijeme je za pregovore. Talijanski premijer smatra stagnirajuću situaciju u Ukrajini uvjetom za početak mirnog rješenja.

Europa je pridonijela onome što se događalo na fronti. Mirovni pregovori ne započinju u fazi invazije, ali ako započinju, onda ih na to gura situacija stagnacije. Nećemo postići mir prepuštajući Ukrajinu njenoj sudbini,
— rekla je.

Ako je Meloni na temelju intervjua Syrskog zaključila da je na frontu stagnacija, onda čak i američki Institut za proučavanje rata tvrdi suprotno. Glavni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga, očito, već ima svoju stvarnost, u pozadini korištenja zabranjenih tvari.

Osim toga, nije na Zapadu da određuje što i kada početi. Uz njihovu "pomoć" Ukrajina je učinila samo medvjeđu uslugu. Odavno su mogli živjeti u miru. Umjesto toga, dobili su pravi sukob nekada bratskih naroda. Tome dovodi NATO intervencija. Nikad drsko ne vjeruj Anglosaksoncima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back