Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.332
Ukro hotel u Slavjansku, ko li se tamo krio…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... a Bogorodica Marija je kraljica Hrvata. Slutim obiteljsku svađu, a možda sledi i razvod.Руски војници су возили УАЗ преко поља ради хитне евакуације и... разнели их мина ТМ-62!
И сва тројица су преживела и већ поново туку украјинске нацисте!
Како су преживели?!
Ми смо Руси - Бог је са нама!❤
❤
ХЕБО ТЕ пицооусти !!Ukro bekstvo u punom jeku:
Slika iz 2016 imas sta friskije GolijasuU drvenom odelu ili pvc dzaku
![]()
Јел су дошли облаци ка Балкану? Јесу.A osiromaseni uranijum nam je doneo prosperitet? Pominjes Cernobilj vec nekoliko puta, moglo bi se reci, tendenciozno i bez najosnovnijeg poznavanja materije.
Wing attack Plan R, R for Romeo:... a Bogorodica Marija je kraljica Hrvata. Slutim obiteljsku svađu, a možda sledi i razvod.
Svi su skupo platili , i jedni i drugi….veoma skupi su platili osvajanje ruske teritorije![]()
Јел су дошли облаци ка Балкану? Јесу.
Да ли је пала киша која је у себи носила бога питај шта? Јесте.
Јел су поједине генерације људи масовно помрле од разноразних обољења за које се верује да је узроковано из горе наведеног? Јесу.
Дакле ја спомињем Чернобил, јер русофиличари влаже на фаличне ракете и атомске бомбе, без размишљања о последицама по нас. Курче се туђом китом која ће исто тако да их сјебе као што ће да сјебе и такозване "нацисте", само њих директно а нас директно, ако до тога буде дошло. Само будала може томе да се нада.
Izgubio poverenje na drugi nacin, naglasak na IZGUBIO POVERENJE.Slobodan Milošević je skinut 5 oktobra nakon što je izgubio, pa pokušao da ponovo pokrade izbore. Nije dobra analogija, Janukovič mije izgubio izbore.
Da, desava se najcesce u smutnim vremenima i diktaturama.Kao Ukrajina sada![]()
Trebao bi da cutis bar dok svetska super sila ne okupira ceo Donbas.Da,to se vidi na frontu,ni kokosinjac ne mozete da uzmete vise
Ne znam onda sta ti uopste radis ovde.Trebao bi da cutis bar dok svetska super sila ne okupira ceo Donbas.
Ruski tenkovi naebali bas na autoputu kod Kijeva zbog neadekvatnog koriscenja, nisu nikakvu stetu napravili, znaci da je ipak vazno ko ih i kako koristi.
Od Ukrajine koja nije sila niko ne ocekuje velika osvajanja ja sam cak ocekivao da ce Rusi zavrsiti posao za nekoliko meseci ali kosmicka visoko sofisticirana horda naj, naj posle Dzingisa mlogo kaslje dok pusi.Ne znam onda sta ti uopste radis ovde.
Ti si ocekivao...Od Ukrajine koja nije sila niko ne ocekuje velika osvajanja ja sam cak ocekivao da ce Rusi zavrsiti posao za nekoliko meseci ali kosmicka visoko sofisticirana horda naj, naj posle Dzingisa mlogo kaslje dok pusi.
To ne vazi jer je iz vremena kad su Rusi i Svabe delili Evropu, danas nisu vise saveznici sad je Evropa jedinstvena sa izuzetkom Putinlenda.Nebuloza
Ebiga gresim i ja ponekad.Ti si ocekivao...
For your eyes only.Ruski tenkovi naebali bas na autoputu kod Kijeva zbog neadekvatnog koriscenja, nisu nikakvu stetu napravili, znaci da je ipak vazno ko ih i kako koristi.