febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.632
Kad ovi stignu na mutno dunavo svi ce da beru kozu na siljak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ta slike je PRE pocetka drugog svetskog rata
u čemu je problem...sovjetima su njemci bili prijatelji koliko i poljaci,englezi,francuzi i amerikanci...nisu li ovi zadnji samo prije dvadeset godina ubijali,silovali i pljačkali po SSSRu (šarl de gol je ratovao protiv crvene armije)...uostalom ove slike gore pokazuju poraz anglosaksonske cionističke agende koji su i financirali i uzdignuli hitlera na vlast da se okrene protiv sovjeta..slikar ih je zahebo...da se nije okrenuo samouvjereno protiv sovjeta i amera danas bi po evropi bile ulice adolfa hitlera...
upozorenje?Ruski dronovi 50 minuta leteli po rumuniji i nisu oboreni
naravno da nisu ovo je upozorenje natou sta moze da ih snadje ako misle da eskaliraju i jasan znak da ce rusi da obrisu sa kugle zemaljske sve nato i americke vojne baze ako dodje do eskalacije situacijeRuski dronovi 50 minuta leteli po rumuniji i nisu oboreni
Na hiljade fotografija gde su crvene zastave pobodene po nacistickoj nemackoj, ne videh ni jednu sa americkom zastavom
samo nastavi da kmecis tesko podnosis tu bolu vidimSta 11.000, to je netacna vest
Ja sam cuo iz proverenih trust me bro izvora da je stradalo 140.000 Ustasa, 17.000 francuskih legionara, pun podrum NATO generala, princeza Kejt, Lojd Ostin, Kiril Budanov, i neke dve babasere koje su cistile laboratoriju sa slovenskim genima kada je doletela hipersonicna raketa na kojoj je pisalo "Ruje dolaze" zelenim markerom
Zato sto je izmisljotina sve to.Na hiljade fotografija gde su crvene zastave pobodene po nacistickoj nemackoj, ne videh ni jednu sa americkom zastavom
Запао си у параноју.Lako je rusima kad imaju nekoliko putina
Pogledajte prilog 1605300
Čudo jedno. Nema sumnje Rusi dobro napreduju u Rumunjskoj.Ruski dronovi 50 minuta leteli po rumuniji i nisu oboreni
al je stejdžovano u ***** materinu
Reakcija nato pakta izostala,vasi napreduju da mi zao i da se sprdam viseČudo jedno. Nema sumnje Rusi dobro napreduju u Rumunjskoj.
Možda bi bilo bolje da Rusi opet napadnu tržnice i bolnice?nek im rusi zviznu par fabovki po odesi i kijevu po fensi nocnim klubovima to ce da razjari usrainske tatine sinove pokrenuce citav niz rekacije jerbo onda tatini sinovi nece imati gde da izlaze ,a to je uvek najveci problem hahaha
Vrlo iskusan zaključak .Reakcija nato pakta izostala,vasi napreduju da mi zao i da se sprdam vise
Jok,nego baljezgate o poplavama na kamcatkiVrlo iskusan zaključak .