10 godina kasnije...
1. Ko ne skače taj je Moskovljanin..
2. Pokopali smo puno prijatelja i poznanika
1. Ko ne skače taj je Moskovljanin..
2. Pokopali smo puno prijatelja i poznanika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dadada klasicno americko proserravanjjje..... bez imalo stida
Cija to " VASA " GolijasuHrabra Ruskinja prkosi NATO NACISTIMA I KAZE IM DA SE TERAJU U PAKAO!
Pobeda ce biti nasa!
I nece se zavrsiti po zeljama rusosiita na forumu. Nema nista od izbijanja na Dunav, Karpate i Sanu.Rat će potrajati...
Bas je kul sto velicas Staljina
Covek je izasao iz vlade, i sada gradi poziciju da posle rata postane Predsednik, Zelenski ce sigurno morati da ode, a neko i u tu svrhu pljuje sve protivnike.
Tako i Kuleba, godinama u vlasti, nista nije rekao, i sad odjednom nesto tupi, ko da mi ne znamo da su Ukrajinci i Rusi korumpirani.
11.000 mrtvih imate u Kursku
A Zaluzni 4 puta izgino kako je javio i vristo Golijas TIXISta 11.000, to je netacna vest
Ja sam cuo iz proverenih trust me bro izvora da je stradalo 140.000 Ustasa, 17.000 francuskih legionara, pun podrum NATO generala, princeza Kejt, Lojd Ostin, Kiril Budanov, i neke dve babasere koje su cistile laboratoriju sa slovenskim genima kada je doletela hipersonicna raketa na kojoj je pisalo "Ruje dolaze" zelenim markerom
Tvoje revizije istorije prodaj nekom ndh forumu,ovo da pricas u rusiji smejali bi ti se.Bas je kul sto velicas Staljina
Koliko je Rusa pocrkalo u gulazima, koliko miliona Rusa?