dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.450
On je Geolog.ovo je naravno laž
Belorusija ima i više nego odlične odnose sa Rusijom..Kazahstan, Azerbejdžan..da ne nabrajam dalje
vi NATO paktovci mnogo bre lažete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je Geolog.ovo je naravno laž
Belorusija ima i više nego odlične odnose sa Rusijom..Kazahstan, Azerbejdžan..da ne nabrajam dalje
Opravdavaš intervenciju SADe protiv širenja komunizma u hebenom Vijetnamu, preko 10000 km od njihovih granica, a smeta ti što Rusi intervenišu kod komšija koji hoće da uđu u neprijateljski savez i postave rakete sa vjerovatno nuklearnim punjenjem koje mogu u najkraćem mogućem roku da stignu da Moskve, a predhodno pomalo žive pale i ubijaju palicama ruski narod tamo !U ovom slučaju motiv Rusije nije bezbednost nego ludost.
Rusija je gotovo sa svakom državom sa kojom se graniči ili imala rat ili ima problem, zapitaj se zašto ni jedna država bivšeg SSSR-a ne želi ništa da ima sa Rusijom.
Što se tiče Vijetnam seti se da su u tom periodu SAD i SSSR vodile hladan rat i da je ipak sve to bilo iz bezbednosnih razloga, SAD pre svega nije želeo da se širi komunizam i uticaj SSSR-a po svet
Taj centar za obuku je pogođen sa tri Iskandera a ukrajinski bloger piše da je stradalo 760 polaznika i instruktora.Ne, nego ovo upravo potvrdjuje moju tezu. Iako je ovaj napad bio fatalan, broj raketa koje su Rusi ispalili je znatno manji od udara proslog tjedna. Dakle Rusi jednostavno nemaju dovoljno raketa i to je vise nego ocito.
Zapad sada mora pojacati ukrajinski PZO i pokloniti im dalekomentne balisticke rakete sa kojima mogu unistavati ruske polozaje u dubini ruske teritorije.
Somaliju, Avganistan, Koreju?Primetićeš da su sve te države, sa izuzetkom Čečenije koja je deo Rusije, države koje se graniče sa SSSRom/Rusijom, što znači da je tu veliki faktor bila bezbednost države koja je intervenisala na svojim granicama.
Koji je motiv SADa da napadne Vijetnam, Libiju ili Siriju? Bezbednost nije.
Kako babe u crnom opravdavaju svaku svinjariju svojih majmuna. Jel i Somalija htela da širi komunizam? I Sirija, i Libija? Idi se igraj lastiša sa drugaricama.U ovom slučaju motiv Rusije nije bezbednost nego ludost.
Rusija je gotovo sa svakom državom sa kojom se graniči ili imala rat ili ima problem, zapitaj se zašto ni jedna država bivšeg SSSR-a ne želi ništa da ima sa Rusijom.
Što se tiče Vijetnam seti se da su u tom periodu SAD i SSSR vodile hladan rat i da je ipak sve to bilo iz bezbednosnih razloga, SAD pre svega nije želeo da se širi komunizam i uticaj SSSR-a po svetu.
Lista je predugačka, nema potrebe sve navoditi. A i uvek nekog zaboravimo.Somaliju, Avganistan, Koreju?
Ali ono što je najbitnije, iz većine tih zemalja su izašli popišani i namazani gomnima. U Somaliji pogotovo. Hteli da glume žandare koji žele "dobro", a lokalci sa 40 godina starima AK-47, sa papučama i majicama na bretele, ih ponizili pred celim svetom. Trčali su brže od Useina Bolta da spasu svoje cenjene gu.zice iz Mogadiša.Lista je predugačka, nema potrebe sve navoditi. A i uvek nekog zaboravimo.
Isprani mozgoviovo je naravno laž
Taj centar za obuku je pogođen sa tri Iskandera a ukrajinski bloger piše da je stradalo 760 polaznika i instruktora.
Možda misliš da su tri Iskandera malo ali nisu.

italija,francuska,španjolska,njemačka,češka,mađarska,turska,danska,švedska,finska,norveška,poljska,USA....itd je gotovo sa svakom državom sa kojom se graniči ili imala rat ili ima problem,U ovom slučaju motiv Rusije nije bezbednost nego ludost.
Što se tiče Vijetnam seti se da su u tom periodu SAD i SSSR vodile hladan rat i da je ipak sve to bilo iz bezbednosnih razloga, SAD pre svega nije želeo da se širi komunizam i uticaj SSSR-a po svetu.
ukrajinac kao narodni entitet opstat če samo na zapadu današnje ukrajine...U Ukrajini žele da regrutuju 20-godišnjake.
Bez „pravog broja mladih“ u AFU, Ukrajina neće pobediti, kaže bivši ministar infrastrukture Vladimir Omeljan, čija supruga i deca imaju američki pasoš.
Pa naravno da je malo ako uzmemo u obzir da su neposredno prije toga ispalili preko 150 balistickih dalekometnih raketa. Dakle ocito je da se Ruse krpe, kaso sto sam i prognozirao.Taj centar za obuku je pogođen sa tri Iskandera a ukrajinski bloger piše da je stradalo 760 polaznika i instruktora.
Možda misliš da su tri Iskandera malo ali nisu.
Jel im nestlo čarapa?Pa naravno da je malo ako uzmemo u obzir da su neposredno prije toga ispalili preko 150 balistickih dalekometnih raketa. Dakle ocito je da se Ruse krpe, kaso sto sam i prognozirao.
Koja je razlika između toga upasti u tudju državu sa kojom se ograničiš ili upasti u tuđu državu udaljen 10k kilometara, ja sam dao moje mišljenje na osnovu čega je SAD ušao u Vijetnam i oni su imali u tom trenutku objektivni razlog što su već bili u hladnom ratu iz njihovog ugla.Opravdavaš intervenciju SADe protiv širenja komunizma u hebenom Vijetnamu, preko 10000 km od njihovih granica, a smeta ti što Rusi intervenišu kod komšija koji hoće da uđu u neprijateljski savez i postave rakete sa vjerovatno nuklearnim punjenjem koje mogu u najkraćem mogućem roku da stignu da Moskve, a predhodno pomalo žive pale i ubijaju palicama ruski narod tamo !
Ne znam kako to zovu u tvom selu, ali neko malo objektivniji bi rekao da je to licemjerje, i to na kvadrat !
Pa naravno da je malo ako uzmemo u obzir da su neposredno prije toga ispalili preko 150 balistickih dalekometnih raketa. Dakle ocito je da se Ruse krpe, kaso sto sam i prognozirao.

Koja je razlika između toga upasti u tudju državu sa kojom se ograničiš ili upasti u tuđu državu udaljen 10k kilometara, ja sam dao moje mišljenje na osnovu čega je SAD ušao u Vijetnam i oni su imali u tom trenutku objektivni razlog što su već bili u hladnom ratu iz njihovog ugla.
Svakako ne podržavam invaziju na bilo koju državu i smatram to kao zločin bez obzira da li to radi SAD ili Rusija.
Nigde ja nisam pisao kako ja to podržavam nego sam pisao iz kog ugla to SAD gleda.
Kako ti gledaš na to kada Putin ili Medvedev preti nuklearnim oružjem.?

bice kao i sa natovskim vojnicima 99 kad su umirali u saobracajnim nesrecama
Британски војни хеликоптер са носачем авиона пао у Ламанш, има мртвих
Почеле несреће полако...
jedino sto je ocito je tvoje lupetanje glupostiPa naravno da je malo ako uzmemo u obzir da su neposredno prije toga ispalili preko 150 balistickih dalekometnih raketa. Dakle ocito je da se Ruse krpe, kaso sto sam i prognozirao.
Jel to isto sada radi Rusija po Africi, zašto je Rusija površinski najveća država na svetu pa zato što su imperijalisti koji samo ratovima osvajaju i ugnjetavaju druge države.Kako babe u crnom opravdavaju svaku svinjariju svojih majmuna. Jel i Somalija htela da širi komunizam? I Sirija, i Libija? Idi se igraj lastiša sa drugaricama.