Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista od toga. Samo ste izbombardovali etar glupostima , od toga Ukrajina nema nikakvu korist. Jedino sto ste neodlucne i one koji su bili protiv Rusije, pomogli da se okrenu na stranu Rusije. Sto i nije nista cudno. Kada covek procita vas post ili komentare , niko normalan nece da bude na vasoj strani. Vec sam ti rekao , vi ste najbolji Ruski propagandisti. Odradili ste propagandu u korist Rusije kako niko nije mogao da zamisli. A placaju vas americki fondovi …. Bravo!!!
Aha, zato je Vučić pričao "Ne znam ja ništa, mi prodali trećoj strani a to šta oni rade s tim granatama nije naša briga"

Od strane zapada nikada nije zabranjivano Ukrjincima ili Rusima uposljavanje na zapadu a ima imanje u EU samo zato sto ih je dugo vremena sopstvena vlast sprecavala u tome pa kasne kao i svemu zbog svojih propusta i gluposti.
Znači, ukrajinske vlasti su, zanemarimo proruske, ali od 2014 tamo je demokracija i oni su branili Ukrajincima da emigriraju u bogate zemlje EU?

sta bi od hapsenja. puca, sloma, bankrota, sankcija, nesto bar da je delovalo, ili uspelo?
i ti jos mastas o besenju posle svega...ccc, patetican si.

Vriska i plač​

Kada je Međunarodni kazneni sud u Haagu izdao nalog za uhićenje Putina, mnogi su govorili o Putinovom strahu da bi sada mogao biti uhićen u mnogim zemljama svijeta – ako putuje u zemlje koje su ratificirale Rimski statut, naravno.

Međutim, Putin je čovjek koji je uništio međunarodno pravo okupacijom Krima i drugih ukrajinskih regija.

Nalog je za njega bio poput izazova: dokazati da može zanemariti ne samo međunarodno pravo nego i međunarodnu pravdu.

Putinov posjet Mongoliji predstavlja presedan koji bi trebao potvrditi uništenje međunarodnog pravnog sustava.

Podsjećam, Putin je u srpnju 2023. doslovno natjerao južnoafričkog predsjednika Cyrila Ramaphosu da pristane na njegov posjet summitu BRICS-a. Prema nekim izvješćima, Kremlj je zapravo zaprijetio ratom ako Putin bude pritvoren u Južnoj Africi. No, gotovo svakodnevne konzultacije završile su Putinovim otkazivanjem putovanja.

Dakle, Kremlj je pronašao drugu zemlju - Mongoliju.

Što će se dogoditi nakon Putinova posjeta zemlji potpisnici Rimskog statuta kada se on sigurno vrati kući? Napravit će se opasan presedan, posebno za zemlje "Globalnog juga". "Putin je otišao u Mongoliju, tamo ga nitko nije uhitio i sve je dobro prošlo. Pa, možda bismo trebali pozvati i Putina?" Time će autoritet ICC-a biti znatno oslabljen, a to je upravo ono što Putin pokušava postići i zbog čega leti u Mongoliju.

Pa mi već živimo u novom svijetu. A čini se da će se u Ukrajini odrediti budućnost ovoga svijeta – sigurnost i vrijednosti. Na bojnom polju.

Samo potpuna i održiva ukrajinska pobjeda može utrti put do snažnog, mirnog i demokratskog svijeta.

Putin je stigao u službeni posjet Mongoliji, "gdje će biti uhićen po nalogu Međunarodnog kaznenog suda", ali...
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1830637563163603023

Nakon Rublje, rusko japanskog rata prije dva miliona godina, Jelcinovog puča, smjene Šojgua, nova utjeha DomoljUpčadi zbog poraza NATO a u Ussrajini su srpski migovi koje Srbija navodno šalje Ussrajini.

Osoba koja to tvrdi spominje 36 srpskih migova 29.

Toliko o tome koliko je istinita priča

z:D
Zašto ne zaokružiti na 50.

Imali smo poduku iz matematike kako se računa.

@Dobro situirani gospodin

Od 2014 bacaju kasetne na civile, pa da. 🤡

Sta kmece ove zapadne novine o kotlicu punom NATOvaca juzno od Pokrovska? z:D

1000025805.jpg

https://www.blic.rs/vesti/svet/fron...rusa-i-pokrovska-stici-ce-do-grada-za/hxwq5k4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back