NATO mrtvaci 18+...među njima je philip iz nevade...onaj ljevo izgoren
...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li i ti bio krotitelj lavova?Hepi mil je izum baptista
Mi smo satanisti
Ako ja postujem tvoju janicarsku veru ili ove pravoslavne i katolike na temi, i ti postuj moju
Sem toga Bog je licno stvorio Lucifera da kaznjava gresnike
Ako nisi skontao do sada, Lucifer je good guy koji terorise zle
Dobri idu kod Svetog Petra na kajganu i salatu od kiselog kupusa
Imaš video snimak pa provjeri. Sada je već javna tajna da su Ameri organizovali kijevski puč.Logicno, trust me bro
Da pitamo ove?

Ne nego ću tebi lažovu da vjerujem.Logicno, trust me bro
Jesu se samoubili?Da pitamo ove?
![]()
Nisu jos ni prisli Pokrovsku,sad su u Selidovu.Ubrzana delilitarizacija Rusije u Pokrovsku:
https://www.focus.de/politik/auslan...g-vor-und-geht-tosend-unter_id_260272133.html
Tenkovski konvoj potpuno unisten (oko 12 tenkova u jednom danu)
Jel umro Lavrov,ili se Rusi ubijaju,ili su ukrajinci izduvali donbas sto i nije bas omiljena tema za pricu danas.Jesu se samoubili?
Kako objašnjavaš masovna samoubojstva ruskog okupatora? Drogiraju ih?
Predaju se masovno svaki dan, kako to objašnjavaš? Gdje im je nestala ljubav prema domovini?Jesu se samoubili?
Kako objašnjavaš masovna samoubojstva ruskog okupatora? Drogiraju ih?

Ne budi taki bukvalac. U pravcu Pokrovska.Nisu jos ni prisli Pokrovsku,sad su u Selidovu.
Znas gde fulas,Rusi idu pesadijom,ne oklopom.Ne budi taki bukvalac. U pravcu Pokrovska.
Esencija ove vijesti je da su Rusi izgubili 12 tenkova za samo nekoliko sati.
NaravnoZnas gde fulas,Rusi idu pesadijom,ne oklopom.

Red?Meni se sve čini da je to bio njihov projekat.pa i red je da se prvo predaju britancima jer britanci su ratovali protiv njemaca jos od 1939 dok su u to vreme rusi bili saveznici vermahta.
rusija je usla u drugi svetski rat tek 3 godine kasnije
Jok, ja samo najavljujem dogadjaje, one pred ApokalipsuJesi li i ti bio krotitelj lavova?
A nisu znali da au ih poslali u Rusiju? Aha, pa dobro, mogu malo do Sibira, čisto da obiđu kad su već zalutali.
Možda Medvedev konačno dođe na vlast pa da gledamo pravu kataklizmu u Ussrajini
To nikad nije bila nikakva tajna da je Evropa podrzala Ukrajinu a i Amerika. Potpuno Javno su podrzali Kijev. Zasto govoris da je to tajna? Ko je to krio?Imaš video snimak pa provjeri. Sada je već javna tajna da su Ameri organizovali kijevski puč.
Dokle god ima IPhone, Lavrov je besmrtanJel umro Lavrov,ili se Rusi ubijaju,ili su ukrajinci izduvali donbas sto i nije bas omiljena tema za pricu danas.