Dijete bi barem razumjelo da shvati ono sto sam ja napisao. Vi ocito ne,Pa zar ne može da smisli nešto mudrije i pametnije? Ovo ne bi dijete napisalo.
Vidiš, čak i za humor je potrebna inteligencija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dijete bi barem razumjelo da shvati ono sto sam ja napisao. Vi ocito ne,Pa zar ne može da smisli nešto mudrije i pametnije? Ovo ne bi dijete napisalo.
Vidiš, čak i za humor je potrebna inteligencija.
"Razumjelo da shvati"?Dijete bi barem razumjelo da shvati ono sto sam ja napisao. Vi ocito ne,

pri raspadu rusije svaki fanatik, budala i psihopat će moći da dođe u posjed nuklearnog oružja, netko za prodati netko za upotrebitiAli pazi ti šta on piše "jedino što NATO sprečava da zauzme Rusiju je strah od nekontrolisanog raspada Rusije"
Wtf? Pa ja ne mogu sebi da dođem od smijeha.![]()
Ovo ne da nije tačno već je presmiješno. Kao prvo u posjed ne može doći svako jer je aktiviranje komplikovano. Kao drugo samo kompletan idiot može pomisliti da se može prodati tek tako.pri raspadu rusije svaki fanatik, budala i psihopat će moći da dođe u posjed nuklearnog oružja, netko za prodati netko za upotrebiti
Sve dok rusijom vladaju tajkuni i milijarderi koji imaju mnogo toga izgubiti u slučaju nuklearnog rata, svet je bezbedan. Zato je i amerika garantovala da neće dozvoliti raspad rusije
Ispravljanje Krivog Roga?Aurora
![]()
![]()
Dijete bi barem razumjelo da shvati ono sto sam ja napisao. Vi ocito ne,
Death handOvo ne da nije tačno već je presmiješno. Kao prvo u posjed ne može doći svako jer je aktiviranje komplikovano. Kao drugo samo kompletan idiot može pomisliti da se može prodati tek tako.
Kao treće postoji sistem Perimetar koji obuhvata Sjevernu Koreju, Kinu i Rusiju a o kojem ti nemaš blage veze pa prvo to nauči da bi te mogao dalje podučavati.
Hajde sada baci se na posao i nauči šta je Perimetar. Sličnu stvar posjeduju i Amerikanci.
U tom slučaju ostatak sveta odavno više ne postoji.pri raspadu rusije svaki fanatik, budala i psihopat će moći da dođe u posjed nuklearnog oružja, netko za prodati netko za upotrebiti
Sve dok rusijom vladaju tajkuni i milijarderi koji imaju mnogo toga izgubiti u slučaju nuklearnog rata, svet je bezbedan. Zato je i amerika garantovala da neće dozvoliti raspad rusije
Mislis 1000 km2…..oko 1500 cetvornih kilometara
Da, Mrtva ruka ili "odgovor iz groba" kako ga još zovu.Death hand
a zaboravljas sistem jogurt2 - termos3Ovo ne da nije tačno već je presmiješno. Kao prvo u posjed ne može doći svako jer je aktiviranje komplikovano. Kao drugo samo kompletan idiot može pomisliti da se može prodati tek tako.
Kao treće postoji sistem Perimetar koji obuhvata Sjevernu Koreju, Kinu i Rusiju a o kojem ti nemaš blage veze pa prvo to nauči da bi te mogao dalje podučavati.
Hajde sada baci se na posao i nauči šta je Perimetar. Sličnu stvar posjeduju i Amerikanci.
Jel si ih lično ti obarao ili ti pomagali Msti, Pizzi & Frzzi? Dobro situirani i Jazz Pijani navodili paljbu?Prema preliminarnim informacijama objavljenim u otvorenim izvorima, napadnuti su sledeći gradovi i njihovi regioni:
Ovo gore ti je postavio sabrat Russofil Reefer!
- Lavov (oko 10 eksplozija)
- Ivano-Frankivsk (najmanje 6 eksplozija)
- Luck (3)
- Rivne (2)
- Ternopil (3)
- Hmeljnicki (5)
- Vinica (7)
- Žitomir (3)
- Kijev (najmanje 13)
- Kirovograd (1)
- Odesa (najmanje 6)
- Krivi Rih (2)
- Zaporožje (2)
- Dnjepar (2)
- Kremenčug (2)
- Mirgorod (1)
- Černihiv (1)
- Poltava (1)
- Harkov (4 udarca)
- Nikolajev (3)
Pa da saberemo :
Po tvome je ispaljeno ili lansirano 236 raketla i kojecega el tako tako je!
Po Nefeerovom je roknulo 76 el tako tako je...saberi sam!
De se dede ostalih 160![]()
Ne mogu se ni dogovorit izmedju sebe kako lazu i mazu
Dakle, ovo je tu negdje
Pogledajte prilog 1599245

Meleoni Ukrajinaca su poginuli, meleoni.Mislis 1000 km2…..
Pohinulo 8 hiljada ukrajinaca.,,
Znaci 8 na 1 km.2
Kurska oblast povrsina 29 hiljada ,veca od Vojvodine za 8 hiljada kilometara.
Ukrajinci zauzeli povrsinu velicine opstine Subotica… 8 hiljada izginulo….
Ako nastave ovim tempom za zauzimanje teritorije Kurska trebace da pogine 232 hiljade ukrajinaca. Jos toliko da zadrze. Znaci ukri ce zrtvovati pola miliona ljudi.
Najbolja od svih najboljih akcija Ukrajine.
Dobro je da ste zarobilo oko 200-300 ruskih granicara, da ne bide potpuni fijasko…
pa sad pogledas kako je rusija 2022 pri agresiji na ukrajinu osvojila skoro 130.000 cetvornih kilometara ukrajine i da su za 7 mjeseci rata ukrajinci vratili natrag skoro 90.000 cetvornih kilometaraMislis 1000 km2…..
Pohinulo 8 hiljada ukrajinaca.,,
Znaci 8 na 1 km.2
Kurska oblast povrsina 29 hiljada ,veca od Vojvodine za 8 hiljada kilometara.
Ukrajinci zauzeli povrsinu velicine opstine Subotica… 8 hiljada izginulo….
Ako nastave ovim tempom za zauzimanje teritorije Kurska trebace da pogine 232 hiljade ukrajinaca. Jos toliko da zadrze. Znaci ukri ce zrtvovati pola miliona ljudi.
Najbolja od svih najboljih akcija Ukrajine.
Dobro je da ste zarobilo oko 200-300 ruskih granicara, da ne bide potpuni fijasko…
nije prvi put rusima da prolaze kroz raspad, prvo su bili carstvo pa su se predomislili pobili dinastiju i uveli komunizam, pa im i to nije valjalo, razmontirali komunizam uveli kapitalizam, sad im i to ne odgovara....U tom slučaju ostatak sveta odavno više ne postoji.
Ne ide to tako. To je nuklearno raketna tehnologija, ne može to da se nosi kao glavica kupusa kako ti zamišljaš.a zaboravljas sistem jogurt2 - termos3
kao ne bi nitko da se dokopa po neke bojeve glave pa da napravi prljavu bombu ako je vec ne moze detonirati klasicnim nacinom
Kod Dobro Situiranog se to prodaje na pijaci u obližnjem gradu.Ne ide to tako. To je nuklearno raketna tehnologija, ne može to da se nosi kao glavica kupusa kako ti zamišljaš.
pricamo o raspadu drzave, sta se desilo pri raspadu sfrj? svaki mesni glavesina se dokopao po nekog magacina oruzja, tovarili sve u kamione i odvozili, i tenkove i haubice...Ne ide to tako. To je nuklearno raketna tehnologija, ne može to da se nosi kao glavica kupusa kako ti zamišljaš.
Od svih njih zajedno ne možeš napraviti ni pola vojnika.Jel si ih lično ti obarao ili ti pomagali Msti, Pizzi & Frzzi? Dobro situirani i Jazz Pijani navodili paljbu?![]()
nisi sluzio vojsku niti si opalio bar u zrak neki metak inace bi razumio o cemu se pricaKod Dobro Situiranog se to prodaje na pijaci u obližnjem gradu.