Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.817
Odesa, Ukro vozni park - koga briga, teški transporteri se prave lakše i brže nego Zastava 750:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ne zahebete vi ponovo?

Prebroj ove krstareće rakete na brzinu ako te ne mrzi:otkud ukrima nakon skoro 4 godine rata radar?
Ova tema skrece jer na frontovima je malo novoga ako p[ogledas kartu razmere 500 000:1 neces videti nikakva pomeranja prema Kursku ili Zaporozju u zadnjoj godini, pizdarija prema Kursku je prosla pre nego sto je pocela za sledece pomeranje treba sacekati godinu. dve.Ova tema je skrenula u slijepu ulicu.Trebalo bi svi zajedno više da se fokusiramo i forisiramo vijesti sa fronta a ne hraniti trolove i spamere.
Evo nije prošlo ni par sati a ponovo je Kijev pod udarima raketa i dronova.Rusi nemaju toliko raketa, a prednost koju imaju ce se smanjivati kako vrijeme odmice.
Sad cemo da vidimo kada ce Rusi uspjeti da ponove slican napad ovom danasnjem.
Vidi, pa to je gospodin Rajković, šta mu je?Denacifikacija bez prestanka:
Pogledajte prilog 1599275
Preselio se u bolji život.Vidi, pa to je gospodin Rajković, šta mu je?
Do decembra odu putinove gace na reseto
K.G.J.Đurin drugar iz kuton bara u Adelejdu, država OZ, Brock Greenwood pronađen u začaranim šumama Kremenaje, mrtav i beo i vraća se kući (ako familija bude imala para za transport)
Da je u Minhenu zakljucen savez zvao bi se PAKT a ne Minhenski sporazum, vidi bolje kako stojis sa samokritikom, postavio sam ti niz od 50ak naziva na enciklopediji sa pojmom pakt, tri se odnose na neke dogovore, sporazume a svi ostali na vojne saveze onda tvrdis da Djura ne poznaje srpski jezik a ti zajedno sa Xicorom sijas, ajd' u zdravlje.Dobro Đuro,danas sam te dovoljno kritikovao.Moraš biti oprezniji.Nisi u nekoj kafani u Đin Longu.
Sad mi jos reci kakve to ima veze sa Ceskim Tessin-om, zalosno je da moras lagati i pored zdravog mozga.I Krim je vraćen Rusiji referendumom. Najdirektniji oblik demokracije.
Netacno, onaj najveci posle Franje da je ziv to bi zvao VAZHIZAMĐurologija u pokušaju.
Rusi iz njegove okoline kazu da je to istina, blamaza je rezervisan za tebe.Samo se blamiras.
Pa zar tako o svojima Đuro?K.G.J.
Odesa, Ukro vozni park - koga briga, teški transporteri se prave lakše i brže nego Zastava 750: