Kuhanje ruske zabe je jedina konstanta u ovom ratu.Jedini tko je skuhan si ti.
Već su ti i krake oglobali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuhanje ruske zabe je jedina konstanta u ovom ratu.Jedini tko je skuhan si ti.
Već su ti i krake oglobali.
Ja se plasim da tebi mozak ne prokuva na krajuKuhanje ruske zabe je jedina konstanta u ovom ratu.
Tko od njih preživi do američkih izbora, onda se može nadati i dugom životu jer vjerojatno se ide tada u pregovore s Trumpom.Danas citam neki hrvatski portal "geopolitika"gde neki zapadni analiticari pisu da je ukrajinski napad na region kurska strategijska greska jer su najbolje,najspremnije jedinice uvucene u nesto sto generalno nece doneti neku promenu na frontu .
Ovi ukrajinci su lavovi ali ovca ih vodi tako da na duze izginuce bezveze a bolje stvarno da sve rese za stolom.
Kremirati da stane u koverat...Đurin drugar iz kuton bara u Adelejdu, država OZ, Brock Greenwood pronađen u začaranim šumama Kremenaje, mrtav i beo i vraća se kući (ako familija bude imala para za transport)
Hvala ti sto se brines, ali ne mijenja cinjenicu da je kuhanje ruske zabe jedina konstanta u ovom ratu. Crvene linije se svakodnevno pomicu, i stvari koje su prije godinu, dvije bile nezamislive su danas ruska svakodnevica. Sta ce biti sljedece godine, to cemo vidjeti. Ali vjerovatno nista lijepo za Ruse.Ja se plasim da tebi mozak ne prokuva na kraju
Mnogo me zabrinjavas
PoštenoŠta god da Ukrajina napravi, Ruski odgovor je uvijek bar 50 puta veći.
Hoćeš dronove po Moskvi?
Računaj 50 puta više po Ukrajini odmah nakon toga.
![]()
To laprda Ibro a ne Olaf koji odlučuje.Evo nema ni dva sata kako sam najavio,a u Njemackoj vec prvi glasovi o tome kako se Ukrajincima sad moraju dostaviti dalekometne rakete i nove Patriot baterije, kako bi sustavno unistavali, ruske polozaje i vitalnu infrastrukturu u dubini Ruske Federacije:
https://www.welt.de/debatte/komment...e=puerto-reco-2_ABC-V41.3.C_FCM_p35_extra_row
Kuhanje ruske zabe se nastavlja.
BlackRock likes this postKremirati da stane u koverat...

U konacnici ce se ipak desiti, jer kao sto sam rekao, kuhanje ruske zabe je jedina konstanta u ovom ratu. Rusjia ce gorjeti ako se ne povuce iz Ukrajine,To laprda Ibro a ne Olaf koji odlučuje.
Ma sveopsta invazija da 40-70 milijuna vojnika sve do japansko-kineske granice...ovo kuhanje na laganoj vatri ne daje rezultayeEvo nema ni dva sata kako sam najavio,a u Njemackoj vec prvi glasovi o tome kako se Ukrajincima sad moraju dostaviti dalekometne rakete i nove Patriot baterije, kako bi sustavno unistavali, ruske polozaje i vitalnu infrastrukturu u dubini Ruske Federacije:
https://www.welt.de/debatte/komment...e=puerto-reco-2_ABC-V41.3.C_FCM_p35_extra_row
Tebe današnji dan baš potresao?U konacnici ce se ipak desiti, jer kao sto sam rekao, kuhanje ruske zabe je jedina konstanta u ovom ratu. Rusjia ce gorjeti ako se ne povuce iz Ukrajine,
Blago ti u pamet. Skupljali mjesecima rakete da se osvete za upad od prije dvadeset dana?Moguce. Samo sto su vjerovatno mjesecima sakupljali rakete za ovako nesto. Sad postavi countdown da vidis koliko vremena ce im trebati da ovako nesto ponove.
Na drugu ruku, ovo ce vjerovatno olaksati odluku NATO-a za slanje dalekometnih raketa Ukrajini. Teren se vec priprema. A siguran sam da se vec sprema i odmazda u vidu unistavanja ruske energetske infrastrukture.
Mnogi ruski gradovi ce biti ratne zone uskoro. Hoce li Putinov rezim to moci prezivjeti, vidjecemo.
Glasovi? Gdje? U tvojoj glavi? Pa oće to kad ne piješ redovno lijekove.Evo nema ni dva sata kako sam najavio,a u Njemackoj vec prvi glasovi o tome kako se Ukrajincima sad moraju dostaviti dalekometne rakete i nove Patriot baterije, kako bi sustavno unistavali, ruske polozaje i vitalnu infrastrukturu u dubini Ruske Federacije:

Čovjek je u istinskom šoku.Blago ti u pamet. Skupljali mjesecima rakete da se osvete za upad od prije dvadeset dana?
Kako vi u ludnici računate da ide vrijeme, unazad ili unaprijed?
Наравно да ће се десити али не зато што кувају руску жабу, већ зато што се унапред знало да ће сукоб ићи на виши ниво.U konacnici ce se ipak desiti, jer kao sto sam rekao, kuhanje ruske zabe je jedina konstanta u ovom ratu. Rusjia ce gorjeti ako se ne povuce iz Ukrajine,

Ne, previse. Posto je to ruski modus operandi da sakupljaju rakete i kada sakupe dovoljno onda izvrse ovakav napad na ukrajinske civile. To se desava par puta godisnje, a zavisi o tome koliko brzo Rusi mogu skupite odredjeni broj tih raketa.Tebe današnji dan baš potresao?
To su samo kremljobotske deluzije. U stvarnosti, Rusija je u svakom pogledu daleko inferijornija od NATO pakta i jedino sto ih spasava je strah zapada od brzog, nekontroliranog raspada Ruske Federacije.Наравно да ће се десити али не зато што кувају руску жабу, већ зато што се унапред знало да ће сукоб ићи на виши ниво.
Могу да је кухају колико хоће, треба им око 10 година да их стигну технички.
Тако да је сасвим јасно да кад се сукоб захукта, биће срушених војних база и преко баре и то без могућности да се одбране. Јер одбрану против тих ракета немају.![]()