Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom manji nego u ruskoj vojsci.Koliki procenat ukrajinskih vojnika su nacisti?
Ukrajinska vojka nije nacisticka vojska ako su nacisti mali procenat.
Jedan je vrlo bitan...Posto znate samo jedan pakt,edukujte se
Imali smo bolji standard 70-tih i 80-tih jer smo trgovali i sa zapadom i sa istokom. Rusima i istočnom bloku smo prodavali tehniku i tehnologiji koja je njima bila nedostupna zbog sankcija. Trgovina i građevina su cvetale iz istog razloga.Do 17. godine sam u skoli jeo klopu koje je UNRA donirala sto nije smetalo skoli da nam naplacuje uzinu, mozda nisi ti ali tvoj stari je sigurno jeo Trumanu jaja za dzabe, bezpoveatno je u Jugoslaviju stiglo preko 20 milijardu ondasnjih dolara, sta mislis kako smo to imali bolji standard od razvijenijih naroda istocne Evrope?
Ukrajinska vojka nije nacisticka vojska ako su nacisti mali procenat.
Teret dokazivanja je na tebi.
Koliki procenat ukrajinskih vojnika su nacisti?
Ti znas kako to funkcionise ako je Pu tler predsednikMa dabome Đuro, ne znamo mi šta je to predsednički sistem.
Istina boli i treba da te boli.Posto znate samo jedan pakt,edukujte se
On misli da smo mi vršnjaci.Imali smo bolji standard 70-tih i 80-tih jer smo trgovali i sa zapadom i sa istokom. Rusima i istočnom bloku smo prodavali tehniku i tehnologiji koja je njima bila nedostupna zbog sankcija. Trgovina i građevina su cvetale iz istog razloga.
Bespovratna pomoć u hrani je bila aktuelna da početka šezdesetih, svi mlađi od tog perioda je nisu konzumirali.
To nije odgovor na moje pitanje. Koliki procenat ukrajinskih vojnika su nacisti?
Koja istina,sto je Staljin usao u Berlin?Istina boli i treba da te boli.
nacisti su mahom izginuli. ostali su ovi jadnici koji su silom mibilisani. koji nisu mogli sebi da prouste stan u bgUkrajinska vojka nije nacisticka vojska ako su nacisti mali procenat.
Nećeš pitati Ursulu koja ima najtočnije brojke? Što je razlog?To nije odgovor na moje pitanje. Koliki procenat ukrajinskih vojnika su nacisti?
Istorijska činjenica je da je SSSR bio saradnik Nemačke od početka Drugog svetskog rata do nemacke invanzije na SSSR 22. juna 1941.Koja istina,sto je Staljin usao u Berlin?
Batali me izmisljenom istorijom
Najveci genocid oko WW2. je genocid sovjeta nad sovjetskim I europskim krscanima...oko pedeset miljona nestalo.je u Staljinovim cistkama...
Holodomor nad Ukrajincima I genocidno silovanje krscanske europe samo su podgrupe tog genocida...
Srbija 1945. - "pomozite, spasite nas od crvene armije!"
.
Jbt. pa ti si stariji od Jaroslava HunkeDo 17. godine sam u skoli jeo klopu koje je UNRA donirala sto nije smetalo skoli da nam naplacuje uzinu, mozda nisi ti ali tvoj stari je sigurno jeo Trumanu jaja za dzabe, bezpoveatno je u Jugoslaviju stiglo preko 20 milijardu ondasnjih dolara, sta mislis kako smo to imali bolji standard od razvijenijih naroda istocne Evrope?
A UK od 1933.Istorijska činjenica je da je SSSR bio saradnik Nemačke od početka Drugog svetskog rata do nemacke invanzije na SSSR 22. juna 1941.
Standard stanovnistva je bio bolji nego u ostalim komunistickim zemljama vec u drugoj polovini 50ih, 60ih vec daleko bolji, razlog si vec naveo ali nije jedini,koliko bismo morali potrositi za oruzje da ga nisu Ameri besplatnop liferovali 50ih godina zbog sopstvenih interesa?Imali smo bolji standard 70-tih i 80-tih jer smo trgovali i sa zapadom i sa istokom. Rusima i istočnom bloku smo prodavali tehniku i tehnologiji koja je njima bila nedostupna zbog sankcija. Trgovina i građevina su cvetale iz istog razloga.
Bespovratna pomoć u hrani je bila aktuelna do početka šezdesetih, svi mlađi od tog perioda je nisu konzumirali.
Teret dokazivanja je na tebi.Nećeš pitati Ursulu koja ima najtočnije brojke? Što je razlog?
No hablas alemán?
Analize
EU naredila cenzuru sadržaja na kojem ukrajinski vojnici odaju počast Wermachtu. ‘Štetan je’
Autor: Marin Prvan kol 23, 2024
Pogledajte prilog 1598521
Nije,kad naucis sve paktove sa hitlerom od 1934.Istorijska činjenica je da je SSSR bio saradnik Nemačke od početka Drugog svetskog rata do nemacke invanzije na SSSR 22. juna 1941.