KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.190
Koliko ljudi na planeti živi danas u komunizmu?
Toliko o padu komunizma
Prc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ljudi na planeti živi danas u komunizmu?

Mogu ja.Da li možeš da dokažeš da je Zelenski nacista?
Više nego dovoljno.Nije dovoljno. Da li Zelenski proganja Jevreje?

Ti jos nisi platila nego vrdas i ne priznajes a dobila si isto sto i ja kroz americku pomoc tokom 30 godina.Tolike godine si natukao, no i dalje misliš da postoji nešto što se zove besplatni ručak.
Nema toga, ne postoji.
A koga su Ameri pomagali, taj je to 3 puta pretplatio.
Nisam rekao da je zelenski nacista vec da se rusi bore protiv nacista,ako cemo preciznije.Ako kažeš da je Zelenski nacista bez dokaza, onda i treba da ti obrisu tu poruku, jet takva poruka je klevetanje.
Pogledajte prilog 1598496
Sad će u Americi od Trumpa.Za svaki post o nazi zelenskom dobijam opomene i brisanje.
A kad su to komunjare izgubile i od koga?
Febo bio u vojsci? Sigurno je vukao topove dok nisu došli kamioni.
To nije dokaz. Da li Zelenski proganja Jevreje?
Ništa ja od Amera nisam dobila osim okupacije.Ti jos nisi platila nego vrdas i ne priznajes a dobila si isto sto i ja kroz americku pomoc tokom 30 godina.
Imas sve sanse da osvojis nagradu glavne jezicare ovog foruma pod uslovom da ne pocnes razmisljati.Izgubili bi BlackRock, a to je nedopustivo.
Zato Ukrajinci ginu do posljednjeg.
Moto im; život damo, a BlackRock ne damo![]()
Kina je sada kapitalistička država.Koliko ljudi na planeti živi danas u komunizmu?
Toliko o padu komunizma
Prc
![]()
Da, roditelje je otjerao na Floridu.To nije dokaz. Da li Zelenski proganja Jevreje?
Nisu nacisti samo oni koji proganjaju Jevreje.To nije dokaz. Da li Zelenski proganja Jevreje?
Što mu to pominješ? Sada mora da traži po atlasu gdje je Florida.Da, roditelje je otjerao na Floridu.
A oni su Židovi.
Ljubomoran si?Imas sve sanse da osvojis nagradu glavne jezicare ovog foruma pod uslovom da ne pocnes razmisljati.
Nije dovoljno. Nisi odgovorio na moje pitanje. Da li Zelenski proganja Jevreje?Više nego dovoljno.
Koliko ukrajinskih vojnika nosi nacisticke simbole?U Usrajini usrajinski vojnici nose nacističke simbole.
Idemo dalje, hoćeš još dokaza?
![]()
Tokom onih 30 godina jesi dobila ali tebe nije blam da to poricesTo nije dokaz. Da li Zelenski proganja Jevreje?
Izvini ali stvarno nr bih voleo imati tvoje k v a l i t e t e.Ljubomoran si?
Vidio si se na tronu, i onda ti ja srušila snove.
Ionako je grožđe kiselo.Izvini ali stvarno nr bih voleo imati tvoje k v a l i t e t e.
Ja sam te pitao "Da li možeš da dokažes da je Zelenski nacista?" a ti si odgovorio "Mogu".Nisam rekao da je zelenski nacista
Kojih nacista?vec da se rusi bore protiv nacista,ako cemo preciznije
Hladni rat je bio borba između antikomunista i komunista. Antikomunisti.
Sssr se raspao bez rata,nije ih niko pobedio,ne kontam