Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.495
Stigli prijatelji iz Kolumbije.УПРАВО:Украјински председник Зеленски упозорава да ће Украјина ускоро моћи да нападне „било који део“ Русије.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stigli prijatelji iz Kolumbije.УПРАВО:Украјински председник Зеленски упозорава да ће Украјина ускоро моћи да нападне „било који део“ Русије.
Bez brige, primaju se i takvi. Recimo Noriljsk, a kad se budeš popravio možeš da napreduješ do Novosibirska. Šalim se, tamo je isuviše dobro da bi bio pogodan za proterivanje..To znam. Govore mi Rusi na poslu isto![]()

ja od stonsa znam samo satisfeksn i smok on d voter
Zapadni mediji realniji. Jesu BRE.Rusko ministarstvo odbrane je saopstilo da je prilikom ulaska u Kursk poginulo oko 5500 Ukrajinaca.... Ljudi, pazite koja je to propagandna masinerija, koje je to zlo... Koliko samo lazu sopstveni narod...Ali to se radi bez nekog grca i osecaja da cinis neki greh....Kao i kod nasih putinista... Zapadni mediji su neuporedivo realniji, kao i novinari sa terena... Stvarno se ne moze porediti...
dobili novu posiljku americkih balistickih raketa i britanskih krstarecih projektila i plus usli 150 kilometara u dubinu ruske teritorije i mogo odatle da ih lansirajuStigli prijatelji iz Kolumbije.
ovo su pankeri, njih ne volim jer kradu oluke
Ja bih htjela otići u Jakutiju.Bez brige, primaju se i takvi. Recimo Noriljsk, a kad se budeš popravio možeš da napreduješ do Novosibirska. Šalim se, tamo je isuviše dobro da bi bio pogodan za proterivanje..![]()
Ma nije to važno Zelenom, on je više za bijelo.dobili novu posiljku americkih balistickih raketa i britanskih krstarecih projektila i plus usli 150 kilometara u dubinu ruske teritorije i mogo odatle da ih lansiraju
Naravno...Ruski mediji su potpuno jednostrani....Oni sami pumpaju cifre, kao i ministarstva i institucije, to je velika sramota, velika...Zapadni mediji realniji. Jesu BRE.
zar nije sramota rusiji da ih jedan narkoman zavitlava vec 4 godine?Ma nije to važno Zelenom, on je više za bijelo.
Pa ukrajina dobija ratNaravno...Ruski mediji su potpuno jednostrani....Oni sami pumpaju cifre, kao i ministarstva i institucije, to je velika sramota, velika...
rusi osvoje 10 kilometara u donjetcku, ukrajinci 50 u kurskuПокровское правац наставља да се руши.
Непријатељ наставља да напушта положаје под притиском наше гвоздене јуришне пешадије.
Pogledajte prilog 1598314
Pomnoži ovo sa koeficijentom koji zavisi od broja ispaljenih ruskih granata i upotrebljenih dronova, uračunaj i udare VVS pa računaj…Rusko ministarstvo odbrane je saopstilo da je prilikom ulaska u Kursk poginulo oko 5500 Ukrajinaca.... Ljudi, pazite koja je to propagandna masinerija, koje je to zlo... Koliko samo lazu sopstveni narod...Ali to se radi bez nekog grca i osecaja da cinis neki greh....Kao i kod nasih putinista... Zapadni mediji su neuporedivo realniji, kao i izvestaji onih koji se time bave... Stvarno se ne moze porediti...
Nisi ti materijal za Sibir. Previše si pussy
Ti si potpuno izgubio kontakt sa stvarnošću: tvoja Mediazona je nabrojala oko 60,000 izginulih Rusa pojedinačno, a NVO su prestale da broje pojedinačno u Ukrajini još 2022 kad je cifra bila oko 120,000.Naravno...Ruski mediji su potpuno jednostrani....Oni sami pumpaju cifre, kao i ministarstva i institucije, to je velika sramota, velika...
Ako smatras da je dobijanje rata to sto Rusija nece ni priblizno ostvariti svoje ciljeve, onda da...Ali tesko da se ijedan rat moze dobiti.... Jedino sto ce za tridesetak godina prosecan covek bolje ziveti u Ukrajini, nego u Rusiji...Mislim, bice bolji standard....Pa ukrajina dobija rat
Ukrajina je izvela upad na Kursku oblast da bi imala promet.115 zarobljenih ruskih klinaca u kurskoj oblasti početkom ukrajinske invazije vraćeno kućama.
Bila razmena, kažu 115 za 115, mada verujem da su Rusi dali više. Bitno da su regruti vraćeni.
Ukrajina ima cilj vracanje u granice iz 91.Ako smatras da je dobijanje rata to sto Rusija nece ni priblizno ostvariti svoje ciljeve, onda da...Ali tesko da se ijedan rat moze dobiti.... Jedino sto ce za tridesetak godina prosecan covek bolje ziveti u Ukrajini, nego u Rusiji...Mislim, bice bolji standard....
Ali sta kazu Rusi za napad na Kursk, 5500 poginulih? Znaci mora biti i ranjenih duplo vise, pa sa koliko vojnika su Ukrajinci osvojili oblast?Ti si potpuno izgubio kontakt sa stvarnošću: tvoja Mediazona je nabrojala oko 60,000 izginulih Rusa pojedinačno, a NVO su prestale da broje pojedinačno u Ukrajini još 2022 kad je cifra bila oko 120,000.
Malo manje lupaj.