- Poruka
- 2.152
A kakav li je ovo istetovirani motiv?
NE znam, djeluje okultno...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakav li je ovo istetovirani motiv?
Prema onoj mapi, bas i ne.Već su u predgrađu
![]()
Zadnja tetovaža bi bila upućena Putinu..
Stvarno veruješ u to?Pa kao i sve sile u povjesti su sirili svoj teritorij zato sto su mogli. Ali vrijeme imperijalizma je na zapadu davno proslo. Samo za Ruse ne, ali uskoro kada se Rusija raspadne.
У Великој Британији су људе почели да се хапсе „због планирања или сумње да су планирали митинг за људска права, грађанске слободе и очување културног наслеђа“.
Ау! Орвел се преврће у свом гробу.
Šta su drugo očekivali kad napadaju samu srž wokeizma?због планирања или сумње да су планирали митинг за људска права, грађанске слободе и очување културног наслеђа
vidi se gde su tvoji bili za vreme agrarne reformeZnam da je SFRJ od većinski agrarne zemlje napravila industrijsku.
Da je od uvela obvezno osnovno školovanje i da zahvaljujući toj odluci, te rahmetli države, danas možemo čitati tvoje umotvorine na forumu.
that was fastБитка за Торецк је 1,5 км од одлуке.
Ili mozda opet napredujete.Zadnja tetovaža bi bila upućena Putinu..
Hvala na nezaboravnom putovanju u vječnost.
Ili možda ..
Mama vozi oprezno našu novu bijelu Ladu.
Amerika samu sebe ne vidi baš kao klasičnu imperiju, ali definitivno sebe smatra za neku vrstu imperije. ABC7 je američki medij, da ne bude zabune…Pa kao i sve sile u povjesti su sirili svoj teritorij zato sto su mogli. Ali vrijeme imperijalizma je na zapadu davno proslo. Samo za Ruse ne, ali uskoro kada se Rusija raspadne.
Aha…NE znam, djeluje okultno...
.
Nisi ti materijal za Sibir. Previše si pussyDjecmo sad.Nach Sibirien
![]()
To znam. Govore mi Rusi na poslu istoNisi ti materijal za Sibir. Previše si pussy
Elita, uvijekvidi se gde su tvoji bili za vreme agrarne reforme![]()
rusi nemaju fotosopNe primeti se da je Photoshop![]()
Lupaju se oni sami po tikvi već 10 godina.Vi kao da imate IQ pedeset...
Jel ne shvacas da lupaju te nazi motive iz inata I iz sprda sarkasticnog?
.
Mislim da niko za sada ne zna kako ce se zavrsiti, mnogo je tu nepoznanica ja ne iskljuicujem ni jednu mogucnost, tvoje su pretpostavke zasnovane na logici i snazi oba protivnika ali u ratu vrlo cesto nema logike a snaga nestane u trenu nekim nepredvidjenim dogadjaje.
Primaju i takve.Nisi ti materijal za Sibir. Previše si pussy

Kako nema?Nema više nikakvih dilema, čista matematika
Rat se privodi kraju, veća zemlja sa ogromnom vojnom industrijom će pobediti mada im pobeda uopšte neće biti jeftina.
Ukrajina je ratovala vrlo srčano, izgubila ogroman broj ljudi i to je to, nema se s čime više ratovati.