Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toreck
Na opšte zgražavanje, Rusi lako zauzeli deo višespratnica gde su se očekivale velike borbe za svaki ulaz

GVpZTcsbgAE1fBJ

Niko ne voli komunjare.

Mislim, niko normalan.

Svi sposobni Rusi već su pobegli u EU i Ameriku. Ima ih dosta i u Srbiji.

Ali šta sa onim sirotanima koji nisu mogili da pobegnu i koji će ostaviti kosti na obali Dnjepra, osvajajući nekakva ruska sela... ko će njima ikada reći "hvala što si poginuo, za moje babe zdravlje"?
Da ti je cukundeda tako mislio, ti bi sada sukao brkove masne od loja i kleo se u Erdogana

Američki mediji (nisam siguran koji, izvor nije naveden) simulirali su na početku rusko-ukrajinskog rata (2022.)​

nuklearnu eksploziju od 100 MT u kijevu i posljedične učinke.​

Kissingerovim riječima: "Biti neprijatelj Sjedinjenih Država je opasno, ali biti prijatelj Sjedinjenih Država je kobno."​

Među nama, mislim da trenutno ne postoji operativna nuklearna bomba s takvim eksplozivnim kapacitetom.​

Moj čukundeda nije bio komunista.

A kao što Poljak mora da se brani ako Hitler napadne Varšavu, tako i Ukrajinac mora da se brani kad Staljin napadne Kijev.
Da li Srbin treba da se brani, ako ga recimo napadne NATO? Ili da digne ruke i kaze da ne zeli da gine za vlastodrsce zbog njihove, lose vodjene, drzavne politike?
Mislim da bi ti izabrao dizanje ruku, pa zasto onda mislis da jedan Ukrajinac treba da gine...

диктатура је свуда.. зато што је раја стока која нема мозга. а нема мозга јер једе месо
Zapad je dekadentan.

Prva ta Švedska sama je sebi presudila još prije 40 godina kada je iz obijesti išla uništiti svoju zemlju uvozeći 300 k Somalijaca.

Bio im dosadno pa di malo osvježe svakodnevicu problemima.

Distopija u EU i NATO.

У Немачкој је развијен уређај за дуготрајан транспорт срца донора. Сада се може испоручити хиљадама километара даље.
Није тешко погодити одакле и где.?
GVhwRcKXcAACrnE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back