Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Немачкој је развијен уређај за дуготрајан транспорт срца донора. Сада се може испоручити хиљадама километара даље.
Није тешко погодити одакле и где.?
GVhwRcKXcAACrnE
Plaćaju za leoparde organima.

Fair play, kaže Scholz a potvrđuje Zelenski.

Da li Srbin treba da se brani, ako ga recimo napadne NATO? Ili da digne ruke i kaze da ne zeli da gine za vlastodrsce zbog njihove, lose vodjene, drzavne politike?
Mislim da bi ti izabrao dizanje ruku, pa zasto onda mislis da jedan Ukrajinac treba da gine...
Kontradiktornost stavova mu je prečesta. A to samo potvrđuje da nema stava već usvaja narativ zapadne propagande.
Uloga mu je glasnogovornika zapadnih medija na forumu.

Zapad je dekadentan.
срећо, сви једу месо, сви намећу да се једе месо!
имају приамидалне системе, порезе, државе, корона пелцовања.. сви су они исти!
немој мислити да је русија другачија!

веровала или не - рат у украини је договорен само са једним циљем да би еугенисали тај терен!
(и ово што су улетели у курск су их пустили да се русофили мало ложе на патриотизам)
увек је стране подешавају у рату да су мање више једнаке - да би учинак погибије био највећи!

У Немачкој је развијен уређај за дуготрајан транспорт срца донора. Сада се може испоручити хиљадама километара даље.
Није тешко погодити одакле и где.?
GVhwRcKXcAACrnE
odakle? pa od ovih mladih migranata sto su ziveli pod serijatom. sigurno ne srce drogiranih mladih ukropa

odkad se otvorila balkanska ruta cene organa pale na 30%

срећо, сви једу месо, сви намећу да се једе месо!
имају приамидалне системе, порезе, државе, корона пелцовања.. сви су они исти!
немој мислити да је русија другачија!

веровала или не - рат у украини је договорен само са једним циљем да би еугенисали тај терен!
(и ово што су улетели у курск су их пустили да се русофили мало ложе на патриотизам)
увек је стране подешавају у рату да су мање више једнаке - да би учинак погибије био највећи!
Ja znam da je Rusija drugačija.

Nema ideologije nema preodgoja.

Zna se što je dozvoljeno a što ne.

Ne rovari protiv države i budi pristojan na cesti i ništa ti se neće ružno dogoditi.

Kontradiktornost stavova mu je prečesta. A to samo potvrđuje da nema stava već usvaja narativ zapadne propagande.
Uloga mu je glasnogovornika zapadnih medija na forumu.
Ima obicaj da ne odgovara na pitanja...volsebno nestane, jer, sigurno, ima preca posla...recimo, da tetki odnese lekove, ili da proveri da li pitanje zahteva odgovor po evropskom ili americkom standardu

Da li Srbin treba da se brani, ako ga recimo napadne NATO? Ili da digne ruke i kaze da ne zeli da gine za vlastodrsce zbog njihove, lose vodjene, drzavne politike?
Mislim da bi ti izabrao dizanje ruku, pa zasto onda mislis da jedan Ukrajinac treba da gine...
I Rusi i Ukrajinci džaba ginu, i niko ne dobija tim ratom ama baš ništa.

Jedina je razlika što se jedni brane na kućnom pragu, a drugi nadiru spolja.

Kao sad recimo nas da napadnu Šiptari, mi bi isto morali da se branimo.

Сједињене Државе су дозволиле Украјини да нападне Русију америчким оружјем „да би се заштитила од напада из пограничних региона“
Оне. пуцање на цивиле борбеним возилом пешадије Стрикер, уништавање хуманитарног коридора ХИМАРС-ом и убијање труднице НАТО пушком је „одбрана“, зар не!?

Већ смо приметили да што је јачи савез САД-Украјина, то више Украјинаца гине

Odgovorit ću ti kada odgovoriš ti na moje pitanje.

Dakle, tko je koga napado u Donbasu od 2014 do 2022?
Naravno da nećeš odgovoriti, jer odgovor nije u tvom interesu.

Nijedan rusofil NE ŽELI da se seća krvave istorije ukrajinskog naroda kada su ih Rusi ubijali i izgladnjivali.

Zato uvek skreće temu sa pravog uzroka na dalekosežne posledice, kao što je Majdan (koji se ne bi ni desio da se nije desilo to što mu je prethodilo)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back