Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Major Igor Prokopov, 116. mehanizovana Zelenog Rajha, zalivadio kod Kupjanska

GVA3l7jXQAA1lIh
1723739759898.jpeg

Na internetu se pojavila snimka uništenja drugog američkog MLRS-a HIMARS koji je pucao u regiji Kursk. Operateri drona otkrili su lanser i pratili ga sve do skloništa, a zatim ga uspješno pogodili.

Nekoliko sati ranije ruske trupe uništile su britanski tenk Challenger 2, koji se zadnji put pojavio na prvoj liniji prije godinu dana u području Zaporožja. Vozilo je potpuno izgorjelo od jednog pogotka Lanceta.

Uglavnom, ovo je još jedan pokazatelj da izvidničko-vatreni krug sve više počinje funkcionirati kako treba. Da, tu ima dosta problema, ali čak iu odnosu na prošlu godinu kontrast je jak, a da ne govorimo o samom početku specijalne vojne operacije.
2 komada u 2 i pol godine. Bjavo

Ruska vojska "gotovo se približila" Pokrovsku, stanovništvo se mora evakuirati, - šef administracije
▪️"Nešto više od 10 km od periferije grada", rekao je S. Dobryak.
I pozvao je stanovnike na evakuaciju.
▪️Ranije su vojnici ukrajinskih oružanih snaga iz smjera Pokrovsk rekli za Politico da se nakon početka operacije Kursk situacija za njih pogoršala.

Uraaaaaa socijalni slucaj iz Austrije ...gotovo je :sad2:

to se podrazumeva, ipak je rusija nuklearna super sila sa preko 16.000 tenkova, 4.000 borbenih zrakoplova, 17.000 artiljerijskih orudja, 140 milijuna stanovnika, ogromnim resursima...
ali da se evakuisu kurska oblast i belgorod zbog 40 ukrajinskih abrams i leopard tenkova, 2 preostala himarsa i 4 f16 zrakoplova sa 5 puta manje stanovnika i razorenom infrastrukturom??
e to je zapanjujuce
Rusija koliko se secam po vasim tvrdnjama i informacijama je na pocetku SVO je imala 3000 funkcionalnih tenkova i oko 500 - 600 aviona koji mogu da lete, jer su bankrot. Po vasim tvrdnjama. Ti si sam ovde sirio i penio na tu temu. Sada tvrdis nesto drugo.
Ako te zanima sta je stvarno zapanjujuce, ovo sta sam ti napisao je zapanjujuce, ali ne za druge vec samo za tebe samog i tvoje tople drugare…

.
Опет НАФО секташ који се јуче родио.

Да те обавестим, Урајина је као ударна песница НАТО пакта у сукоб ушла са више од 100 (стотину) авиона и врхунски обученим пилотима.

.
Usli su u sukob sa 40 miliona stanovnika.
Sada imaju manje od 20 miliona. Super im ide . Napreduju kaze bojna… ludilo mozga..

sinko na gradi narativ o žukovu sa zapadnih izvora
...
Жуков је један од највећих војсковођа свих времена! Тако је нагрдио Јапанце у Монголији да су се окренули по њиховом мишљењу лакшем противнику - САД. Према СССР нису смели ни да погледају. Ушао у Берлин. Сигурно то није постигао зато што је толерисао неспособност својих потчињених, поготово у она времена.

Svaka država svijeta može izraziti želju da postane članicom NATO pakta. O kakvom "širenju na istok" govoriš? Odnosi se i na sjever i ja zapad i na jug. Jel CG u NATO isto širenje na istok?
Svaka osoba može izraziti želju da ga primiš u svoj stan da živi s tobom, jel i ti imaš politiku "otvorenih bžvrata" u svojoj kući ili prvo dobro promisliš pre nego što im poželiš dobrodošlicu?

Mislim da je Ukrajina procackala mecku i sad ce da je grune nesto opasno za kaznu a yo moze da gurne rat u jace razmere i opasnost po celu Evropu pa i svet...

Ukraina zuri nesto i pravi ishitrene i glupe poteze moguce jer Tramp moze da pobedi a to bi mozd znacilo zavrtanje slavine novca i nairuzanja za Ukrainu te zeli da se stavlja u takav polozaj da ne dodje do mira u korist Rusije vec da se nastave sukobi sa podrskom dok Ukraina ne pocne da vraca izgubljene teritorije...

Mislim da je Ukrajina procackala mecku i sad ce da je grune nesto opasno za kaznu a yo moze da gurne rat u jace razmere i opasnost po celu Evropu pa i svet...

Ukraina zuri nesto i pravi ishitrene i glupe poteze moguce jer Tramp moze da pobedi a to bi mozd znacilo zavrtanje slavine novca i nairuzanja za Ukrainu te zeli da se stavlja u takav polozaj da ne dodje do mira u korist Rusije vec da se nastave sukobi sa podrskom dok Ukraina ne pocne da vraca izgubljene teritorije...
Ne odlučuje Ukrajina o ničemu. To je NATO akcija i US želi Rusiju uvući rat i izbjeći izbore.

Rusija koliko se secam po vasim tvrdnjama i informacijama je na pocetku SVO je imala 3000 funkcionalnih tenkova i oko 500 - 600 aviona koji mogu da lete, jer su bankrot. Po vasim tvrdnjama. Ti si sam ovde sirio i penio na tu temu. Sada tvrdis nesto drugo.
Ako te zanima sta je stvarno zapanjujuce, ovo sta sam ti napisao je zapanjujuce, ali ne za druge vec samo za tebe samog i tvoje tople drugare…
ukrajina je na početku imala 6 zrakoplova 11 tenkova i 750 vojnika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back