Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.667
uuuuuu milijardu dolar zlata uuuuuu je sigurno su zato napali Irak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uuuuuu milijardu dolar zlata uuuuuu je sigurno su zato napali Irak

.Bimboje, svojim avionima. Nato ne moze da ih obucava niti ih je obucavao na njima....
Ovaj je pokojan...Lik se pokušao samoubit iz zasjede i nije uspio.
šta misliš da mu ništa nije bilo?
vjerojatno ga je adrenalin drzao još na nogama dok kasnije nije iskrvario.
Mislim svaka čast, prvi put vidim da je netko ovako stoički primio dron u prsa, ali sigurno nije prošao bez ozljeda.
ŠTA CEMO SAD DO TOGA TKO JE IZUMIO KOTAČ, UKROTIO VATRU?A papir tko je izmislio?
2 komada u 2 i pol godine. BjavoNa internetu se pojavila snimka uništenja drugog američkog MLRS-a HIMARS koji je pucao u regiji Kursk. Operateri drona otkrili su lanser i pratili ga sve do skloništa, a zatim ga uspješno pogodili.
Nekoliko sati ranije ruske trupe uništile su britanski tenk Challenger 2, koji se zadnji put pojavio na prvoj liniji prije godinu dana u području Zaporožja. Vozilo je potpuno izgorjelo od jednog pogotka Lanceta.
Uglavnom, ovo je još jedan pokazatelj da izvidničko-vatreni krug sve više počinje funkcionirati kako treba. Da, tu ima dosta problema, ali čak iu odnosu na prošlu godinu kontrast je jak, a da ne govorimo o samom početku specijalne vojne operacije.
Ne, napali su Irak jer nisu htjeli biti Amerima uz nogu.uuuuuu milijardu dolar zlata uuuuuu je sigurno su zato napali Irak![]()
Uraaaaaa socijalni slucaj iz Austrije ...gotovo jeRuska vojska "gotovo se približila" Pokrovsku, stanovništvo se mora evakuirati, - šef administracije
"Nešto više od 10 km od periferije grada", rekao je S. Dobryak.
I pozvao je stanovnike na evakuaciju.
Ranije su vojnici ukrajinskih oružanih snaga iz smjera Pokrovsk rekli za Politico da se nakon početka operacije Kursk situacija za njih pogoršala.

Rusija koliko se secam po vasim tvrdnjama i informacijama je na pocetku SVO je imala 3000 funkcionalnih tenkova i oko 500 - 600 aviona koji mogu da lete, jer su bankrot. Po vasim tvrdnjama. Ti si sam ovde sirio i penio na tu temu. Sada tvrdis nesto drugo.to se podrazumeva, ipak je rusija nuklearna super sila sa preko 16.000 tenkova, 4.000 borbenih zrakoplova, 17.000 artiljerijskih orudja, 140 milijuna stanovnika, ogromnim resursima...
ali da se evakuisu kurska oblast i belgorod zbog 40 ukrajinskih abrams i leopard tenkova, 2 preostala himarsa i 4 f16 zrakoplova sa 5 puta manje stanovnika i razorenom infrastrukturom??
e to je zapanjujuce
Usli su u sukob sa 40 miliona stanovnika..
Опет НАФО секташ који се јуче родио.
Да те обавестим, Урајина је као ударна песница НАТО пакта у сукоб ушла са више од 100 (стотину) авиона и врхунски обученим пилотима.
.
Nista od evakuacije. Ne lozi se .idu i dalje oslobadjanje kurske oblasti
Belgorod takodje se evakuise ubrzano
Napreduju prema Bruxellesu.Usli su u sukob sa 40 miliona stanovnika.
Sada imaju manje od 20 miliona. Super im ide . Napreduju kaze bojna… ludilo mozga..
Жуков је један од највећих војсковођа свих времена! Тако је нагрдио Јапанце у Монголији да су се окренули по њиховом мишљењу лакшем противнику - САД. Према СССР нису смели ни да погледају. Ушао у Берлин. Сигурно то није постигао зато што је толерисао неспособност својих потчињених, поготово у она времена.sinko na gradi narativ o žukovu sa zapadnih izvora
...
Zabole me za ukrajinske žrtve, plaćaju cenu svoje pasivnosti i zla koje su gajili.Vi Srbi bi se borili do zadnjega Rusa, ali ste strašno zabrinuto za ukrajinske žrtve...![]()
Svaka osoba može izraziti želju da ga primiš u svoj stan da živi s tobom, jel i ti imaš politiku "otvorenih bžvrata" u svojoj kući ili prvo dobro promisliš pre nego što im poželiš dobrodošlicu?Svaka država svijeta može izraziti želju da postane članicom NATO pakta. O kakvom "širenju na istok" govoriš? Odnosi se i na sjever i ja zapad i na jug. Jel CG u NATO isto širenje na istok?
Taj unknown tank, je ćelendjer ili nesto trece? Nema ga na spisku?
NAFO prdnuo u cabar!Ponavljam pitala si za WC papir.
Znam godine,, ali 2 puta ti ponavljam babo šta si ti napisala.
Uzmi neke lekiće, pa se onda vrati na forum
Papir je nebitan u proizvodnji toalet papir jer se za isti koristi sirovina tijesto.ma mozes i ti sa tim svojim isplaženim jezikom. zovi ga brics, nije bed
Ne odlučuje Ukrajina o ničemu. To je NATO akcija i US želi Rusiju uvući rat i izbjeći izbore.Mislim da je Ukrajina procackala mecku i sad ce da je grune nesto opasno za kaznu a yo moze da gurne rat u jace razmere i opasnost po celu Evropu pa i svet...
Ukraina zuri nesto i pravi ishitrene i glupe poteze moguce jer Tramp moze da pobedi a to bi mozd znacilo zavrtanje slavine novca i nairuzanja za Ukrainu te zeli da se stavlja u takav polozaj da ne dodje do mira u korist Rusije vec da se nastave sukobi sa podrskom dok Ukraina ne pocne da vraca izgubljene teritorije...
zvanično moskva je naredila celosnu evakuaciju kurske oblastiNista od evakuacije. Ne lozi se .
ukrajina je na početku imala 6 zrakoplova 11 tenkova i 750 vojnikaRusija koliko se secam po vasim tvrdnjama i informacijama je na pocetku SVO je imala 3000 funkcionalnih tenkova i oko 500 - 600 aviona koji mogu da lete, jer su bankrot. Po vasim tvrdnjama. Ti si sam ovde sirio i penio na tu temu. Sada tvrdis nesto drugo.
Ako te zanima sta je stvarno zapanjujuce, ovo sta sam ti napisao je zapanjujuce, ali ne za druge vec samo za tebe samog i tvoje tople drugare…