Ako je to tacno onda je Vucic lagao pre desetak dana?
Ne znam na sta svi impliciraju , ali sta god da se prica ja cu vam sada reci nesto sta ce da se uskoro desi.
Robna razmena izmedju Srbije i Rusije je dostigla 4,2 milijarde. U planu je prosirivanje saradnje na svim nivoima i svim oblastima. Cilj je da se stigne do razmene od 6 milijardi na godisnjem nivou.
Rusi nastavljaju da rade na remontu nase prelepe termoelektrane kod Obrenovca i prebacivanje na gas. Gradi se gasovod koji ce snabdevati termoelektranu.
Rusi su 2021 zavrsili remont Djerdapa . Uskoro Rusi pocinju temont Djerdap 2 elektrane.
U skorijoj buducnosti imacete tu privilegiju da prisustvujete ponovnom susretu na najvisem nivou. Putin ce docekati Vucica u Moskvi. Tema razgovora bice produzavanje snabdevanja gasom po povoljnijoj ceni kao i do sada. Jedna od tema ovog sastanka bice i nabavka novih sistema Pancir i novih Buk M3 pvo baterija , kao i pocetni razgovori o modernizaciji Mig 29, u nasem slucaju bice nabavka novih Mig 35 aviona. Cilj ce biti dogovoriti nabavku od 20-24 ovih aviona. Ukoliko ne bude isporuke Rafala, bi e nabavljeno 36 aviona Mig 35 u varijanti jednosed i dvosed. Kao i nabavka jos jedne eskadrile helikoptera Mil Mi-28.
I jos dosta toga.
Hvala i Ruskom Ambasadoru na podrci koju pruza Srbiji.
A sada jako lepe vesti za propagandiste zapadnih pedofila, zbog gore navedenog
Nece imati razloga da brinu o svom poslu u natednim mesecima ce imati dosta posla oko trolovanja svega sta ce se desavati, jedino sto ce fokus morati da pomere na Srbiju i nove teme koje ce ovde biti otvorene
"Srbija se udaljava od EU integracija"
"Srbija klizi ka BRIKS-u"
"Putin ce baciti Vucica kroz prozor ako ode u moskvu"
I slicno...