KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.552
I Krim.I ja se nadam tome,ruski gubici su kolosalni,komanda u rasulu,ukrajinci uzeli NE kursk
Rusi kopaju rovove pred Moskvom, skoro 4 godine već.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Krim.I ja se nadam tome,ruski gubici su kolosalni,komanda u rasulu,ukrajinci uzeli NE kursk
Samo nek kopaju,ako ovim tempom rusi gube rat ja sam zadovoljan ukrajinskim uspesima.I Krim.
Rusi kopaju rovove pred Moskvom, skoro 4 godine već.
Nakon demilitarizacije Rusije slijedi raspad sustava. Trenutno stanje na bojisnici ne igra preveliku ulogu.I ja se nadam tome,ruski gubici su kolosalni,komanda u rasulu,ukrajinci uzeli NE kursk
Istina,stanje na frontu nije presudno,samo ginu bezvezeNakon demilitarizacije Rusije slijedi raspad sustava. Trenutno stanje na bojisnici ne igra preveliku ulogu.
Nakon sto vam uskoro uniste vecinu vojnih skladista, taj broj ce naglo pasti.Istina,stanje na frontu nije presudno,samo ginu bezveze
ili su nestali patrioti"Dakle, ili je Ukrajini ponestalo raketa 'patriot' i 'iris T' i sve rezerve su uništene, ili ih je toliko malo da su sada ukrajinske Oružane snage prinuđene da ih štede kako bi se pripremile za ko zna šta", zaključio je analitičar
Jeste se oprostili od onog Bosanca Daria Ristića?
Vecina je u Sibiru,ne znam cimeNakon sto vam uskoro uniste vecinu vojnih skladista, taj broj ce naglo pasti.
Istina je sve osim da su uzeli NE Kursk.I ja se nadam tome,ruski gubici su kolosalni,komanda u rasulu,ukrajinci uzeli NE kursk
sve ide za židovsku državu...ili su nestali patrioti
izrael je na prvom mjestu a zatim USA....ukrajina je kuhac na sviraliKraj rata? VIDEO
Oružane snage Ukrajine praktično nemaju municiju za sisteme PVO "patriot" i "iris T", tako da više ne mogu da se suprotstavljaju vazdušnim napadima ruskih trupa, smatra britanski stručnjak Aleksandar Merkuris.
Pukli ste
Dario je Srbenda na kub
Seru,zelenski planira da mirovni samit rusiji poatavi ultimatum za mir,sad ti pregovaraj s kretenom kom se zemlja raspada da postavlja uslove.Kraj rata? VIDEO
Oružane snage Ukrajine praktično nemaju municiju za sisteme PVO "patriot" i "iris T", tako da više ne mogu da se suprotstavljaju vazdušnim napadima ruskih trupa, smatra britanski stručnjak Aleksandar Merkuris.
Pukli ste
Dario je Srbenda na kub
Istina je sve osim da su uzeli NE Kursk.