Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.173
Kako je krenulo Rusi ce da opale nuklearku po teritoriji RF.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strpi se malo doći će sva skladišta na red..Ruska tehnika, DomoljUpče? Gdje su efovi 16, DomoljUpče?
![]()
U Sibiru ima oko 800,mozda do tad zelja dobije icbm,za to vreme Ugledar postaje kritican i strateski nevazan gradstrpi se malo doći će sva skladišta na red..
A na cega se ti lozis BRT BaroneKupjansk ide odsecanje logistike,izgleda da su ukrajinski masovni udari po rusiji lozana
https://t.me/ukr_leaks_srb/13453
Ti se ocigledno lozis na mene,stalno me zaskaces,i to agresivno.A na cega se ti lozis BRT Barone![]()
To si 100% u pravu ...ali kad muljas nemastovito pa bode ociTi se ocigledno lozis na mene,stalno me zaskaces,i to agresivno.
Drz se rata i kaci svoje linkove,mani se mene lazova
U prevodu kokošinjacU Sibiru ima oko 800,mozda do tad zelja dobije icbm,za to vreme Ugledar postaje kritican i strateski nevazan grad
ZazmuriTo si 100% u pravu ...ali kad muljas nemastovito pa bode oci![]()
DomoljUpče, pitam za efove 16, zašto se hvališ ruskom tehnikom pored 85 novih Fantoma ispod čekića, DomoljUpče?strpi se malo doći će sva skladišta na red..
Jazavac, vecina tih meta je gadjana dronovima, a ne balistickim dalekometnim raketama.Halo, jazavac! 144 mete su napadnute i tvrdiš da je to malo? Hahahahaha
Ja njima vec godinama govorim da je ruski nuklearni arsenal u ocajnom stanju, ali nitko ne slusa.Kako je krenulo Rusi ce da opale nuklearku po teritoriji RF.
I ja se nadam tome,ruski gubici su kolosalni,komanda u rasulu,ukrajinci uzeli NE kurskOdem par dana na odmor, i pocele neke gljive rasti po Rusiji, iako su kremljoboti tvrdili da ce rasti po EU.
Ukrajinci ce ocito demilitarizirati Rusiju mnogo ranije nego sto sam ocekivao.