Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
Evo i dokaza na šta je spala ovovremena Nemačka pod vodsvom naciste Šolca. Toliko je diplomata UN poslušalo njegov govor ...
😂

Pogledajte prilog 1613035
Ko moze da slusa Solca,to je obicna lutkarska,sitno-sluzbenicka ulizica.Mislimd da ga jedino Vucic slusao i cekao dva sata da izadje iz autoa

Ovim napredovanjem prekinuta je južna logistička linija AFU-a koja opskrbljuje džep Hirnyk. Opskrbne linije iz Pokrovska sa sjevera također su prekinute. Ovo ostavlja otvorene samo dvije arterije, produžujući vrijeme putovanja i koncentrirajući promet kroz uski koridor, pojednostavljujući rad bespilotnih letjelica, topništvo i rudarstvo.

Ukrajinci su se našli u drugom džepu nakon što su se upravo povukli iz drugog džepa...

1726840584901.png

srbija, makedonija, rumunija, bugarska, grcka, crna gora...
srbija i crna gora ?

to kao sto je spanija uz srbiju oko kosova... zvanicno ga ne priznaju (iskljucivo zbog problema sa katalonijom) ali im priznaju pasose... ;)
da ne pominjemo kako se spanac havijer solana zalagao za suverenitet srbije nad kosovom u toku bobardovanja kada je bio gen sekretar nata

tako su isto isrbija i cg uz ukrajinu, pa te molim da se manes pateticnog glupetanja
podrzavamo mi nezavisnost urkjaine prof forme jer radi kosova mi bar nismo licemeri otvoreni ko usa, ali cemo priznati pasose ruske koje koriste stanovnici krima i donbasa ;) idi se zali spaniji....

bugarska ? ta redovna profasisticka gubernija i slugeranja svabe ?

vazi....

Опседнути сте КГБ-ом. Русија се данас враћа себи, својим духовним и моралним изворима. То је факт који светски сатанисти и глобалисти не могу да поднесу!

Nisu jos ali polako idu u susret Gadnom Jovanu sada se tek mimoisli sa Perom bez brade.

srbija i crna gora ?

to kao sto je spanija uz srbiju oko kosova... zvanicno ga ne priznaju (iskljucivo zbog problema sa katalonijom) ali im priznaju pasose... ;)
da ne pominjemo kako se spanac havijer solana zalagao za suverenitet srbije nad kosovom u toku bobardovanja kada je bio gen sekretar nata

tako su isto isrbija i cg uz ukrajinu, pa te molim da se manes pateticnog glupetanja
podrzavamo mi nezavisnost urkjaine prof forme jer radi kosova mi bar nismo licemeri otvoreni ko usa, ali cemo priznati pasose ruske koje koriste stanovnici krima i donbasa ;) idi se zali spaniji....

bugarska ? ta redovna profasisticka gubernija i slugeranja svabe ?

vazi....
kakav genije medjunarodnih odniosa i diplomatije sedi ovde na forumu :D :D :D
a jel zna putin da smo uz rusiju :D :D
ili je to tajna i za njega :D :D :D

Back