Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.232
Mislim da sve ruske propagande imaju vise realnosti shodno stanju na terenu.U pravu si sem ako ovo nije ruska propaganda ne izgledaju mi vojno sposobni kao ni tebi ne verujem nikome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da sve ruske propagande imaju vise realnosti shodno stanju na terenu.U pravu si sem ako ovo nije ruska propaganda ne izgledaju mi vojno sposobni kao ni tebi ne verujem nikome.
eto , mi znamo da su to olupine ukrajinske ali
Ma neka oni trkeljišu nije im zabranjeno. Mene bole patak šta oni palamude. Bitno je samo da Rusi gaze naciste.eto , mi znamo da su to olupine ukrajinske ali
ovde , ide sve da su to ruske olupine i snimak i pokazuje a tek koji su komentari.
nije ni cudno sto i dalje i ide unistavanje.
ove nedelje idu ukrajinski dani i svi politicari , napadaju TRusiju.
ove godine , zbog ekstremnoga ponasanja , nisam ni pokusao da ikome i ista i ukazem , jer
Svi oni koji i znaju i pokusavaju da ukazu na stvarno stanje , mogu pozvati policiju i da si
spijun
Možemo se vratiti u daleku 2022. gdje ti imaš strašno pouzdana predviđanja o tijeku tkz.SVO.Zahvaljujem na komplimentu,pasce avdejevka za koju godinu,lep osecaj kad pobedjues povlacenjem taktika zelenskog![]()
Ja za razliku od teme priznam gresku,da su Rusi tada isterani iz ukrajine ne bih sedeo ovde naredne 2 godine i pricao sve suprotno od onog sto se desava.Možemo se vratiti u daleku 2022. gdje ti imaš strašno pouzdana predviđanja o tijeku tkz.SVO.
Čekam DomoljUpčeta da mi odgovori šta je to zapelo kod Kurska, jer se govorilo o nekoj nezaustavljiboj blitz brzoj akciji Ukija, do sad su trebali 5 puta doći do Moskve, ako je vjerovati ovome šta ovde DomoljUpčad i druga Srbija pišu.Zapeo mu ukrowehrmachtovski "uspjeh" kao kost u grlu.
Zadavit će koliko su uspješni.
Када не би носио анти Г одело и када не би био у тренажи, такав сценарио је могућ али и то несвесно стање траје док је 6 Г а оно (оптерећење је скоро тренутно) што показује вођење авиона у горњој тачци. Овде се ради ( моје виђење) о “курчењу” и увођењу у фигуру на малим висинама за шта није оспособљен и није урачунао губитак висине при изласку из те фигуре.Ovaj se onesvestio u kabini zbog 6G garant
to bi i bio odgovorMa neka oni trkeljišu nije im zabranjeno. Mene bole patak šta oni palamude. Bitno je samo da Rusi gaze naciste.
хахах, Укри