Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Ima snimka s forumašima, samo ne znam jel smijem ovdje postaviti.Pa nije budala da salje omladinu u rat,zato ga na krsti mrze sto je za mir.
Sto ne odu onda,da ih ne pojesu rusi?![]()
Već su na tečaju ruskog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima snimka s forumašima, samo ne znam jel smijem ovdje postaviti.Pa nije budala da salje omladinu u rat,zato ga na krsti mrze sto je za mir.
Sto ne odu onda,da ih ne pojesu rusi?![]()
Imaju ga USA, Rusija i Kina. Kinezi su ga dobili od Rusije. Sada prave svoju verziju po osnovi te licenceBritanija nema antisatelitsko oruzje, kao ni EU
Smeje ti se rabotino i prodor na tokmak,a bredli burago kante.
Mislim da je i Indija u posjedu.Imaju ga USA, Rusija i Kina. Kinezi su ga dobili od Rusije. Sada prave svoju verziju po osnovi te licence
Kad se oni ne bune posle onolikog smeca i spama dok su branili donbas pa ih briga onoliko poginulih,koga onda zabole sta oni pisu,mene bi i za pare bilo sramota da baljezgam tolikoDao je zivot za svetliju buducnost covecanstva. Borio se protiv nacista, pedofila i satanista. Nema vece nagrade od smrti u borbi protiv tih degenerika za spas civilizacije.
Čim sam vidjela listić, pomislila sam, evo ga, provocira ih.Zaebala si se , Djura ne glasa, jednom u zivotu sam izasao na glasanje 60ih za delegate Skupstine opstine, na listicu je bilo 12 imena a ispod pisalo "Glasa se za sve kandidate" umesto da glasam "pozdravio" sam izbornu komisiju, vlast i partiju, kako, ne bih o tome.
Poseduje sopstvenu verziju vec dugo.
Ti se ne trebaš praviti lud, tu je sve jasno.Pici juce kacio stare snimke od prosle god.
2x sam ga pitao da objasni pravi se lud i pise gluposti kao i njegova umna ekipa
Da li ovo znaci da se vecina zarobljenih Cecena dobrovoljno predala?Apti Alaudinov je odbio zahtev bivših vojnika specijalaca Ahmat da ih izbave iz ukrajinskog zatočeništva.
Kaže da su predstavnici ukrajinskih specijalnih službi pozvali Čečeniju, dali telefon ratnim zarobljenicima i dali uputstva da kažu svojim rođacima: „Recite Apti Alaudinovu, on zna kako da nas razmeni.''
Naveo je da neće da ih razmeni, jer Čečeni koji su dobrovoljno položili oružje bez određenih okolnosti, poput potresa mozga ili teške povrede, ne zaslužuju povratak, budući da su sami sebe osudili na sramotu koja se može oprati samo krvlju.![]()
Znaju to Rusi ali i pretpostavljaju da bi gubici života stanovništva nato država bili neuporedivo veći nego gubci ruskog stanovništva.Putin must remember 'Nato has nuclear weapons too'
Kada se prijavljuješ u rusku vojsku, zašto već nisi na frontu?Dao je zivot za svetliju buducnost covecanstva. Borio se protiv nacista, pedofila i satanista. Nema vece nagrade od smrti u borbi protiv tih degenerika za spas civilizacije.
Zahvaljujem na komplimentu,pasce avdejevka za koju godinu,lep osecaj kad pobedjues povlacenjem taktika zelenskogTi se ne trebaš praviti lud, tu je sve jasno.
U pravu si sem ako ovo nije ruska propaganda ne izgledaju mi vojno sposobni kao ni tebi ne verujem nikome.Ja kako vidim ovi ćelavi, sede glave, debeljani ... gde će ovo da ratuje?!
Reko bih 55 - 60 godina.
To je taj rad , taj mentalitet . Slabo ko to razume !Apti Alaudinov je odbio zahtev bivših vojnika specijalaca Ahmat da ih izbave iz ukrajinskog zatočeništva.
Kaže da su predstavnici ukrajinskih specijalnih službi pozvali Čečeniju, dali telefon ratnim zarobljenicima i dali uputstva da kažu svojim rođacima: „Recite Apti Alaudinovu, on zna kako da nas razmeni.''
Naveo je da neće da ih razmeni, jer Čečeni koji su dobrovoljno položili oružje bez određenih okolnosti, poput potresa mozga ili teške povrede, ne zaslužuju povratak, budući da su sami sebe osudili na sramotu koja se može oprati samo krvlju.![]()
Stvar je u tome šta su se predali bez pravog razloga i borbe, kukavički, a Apti ima video predaje. Na osnovu videa je odlučio kako je odlučio. Snimio dron.To je taj rad , taj mentalitet . Slabo ko to razume !
Takvi su i Huti![]()
159 najmnogoljudnijih zemalja ! To je malte ne 2/3 čovečanstvaTo je to. BRIKS samit. 159 zemalja ucestvuje i koliko cujem prihvatili su novi sistem placanja koji zaobilazi dolar u medjunarodnim transakcijama.
NAFO prdnuo u cabar
K/AC naricu , kmeeeeeee
Podmukli Pirgavci ! Taj Džonson nosi na rukama krv preko 500000 ukrainaca i rusa, i malo mu . Oni bi 3 WWW treba ih spaliti prve , ako do toga dodjeNije da nismo znali gde je koncentracija zla
Pet bivših britanskih ministara odbrane i bivši premijer Boris Džonson pozvali su Kira Starmera da dozvoli Ukrajini da napadne rusku teritoriju raketama Storm ShadovPrema britanskim političarima, to se mora učiniti čak i zaobilazeći SAD, piše Tajms.Nakon što su pregovori u Vašingtonu dospeli u ćorsokak,
Starmer je pozvan da deluje sam
![]()
Ovaj se onesvestio u kabini zbog 6G garant
U pravu si sem ako ovo nije ruska propaganda ne izgledaju mi vojno sposobni kao ni tebi ne verujem nikome.Ja kako vidim ovi ćelavi, sede glave, debeljani ... gde će ovo da ratuje?!
Reko bih 55 - 60 godina.