Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija je povukla još jednu privatnu vojnu tvrtku iz Afrike

PMC Medvedi, poznat kao brigada medvjeda i koji se sastoji od oko 500 boraca, objavio je da je napustio Burkinu Faso sa svim svojim postrojbama za Kursk.

Tvrtka je na svom telegram računu podijelila poruku "Domovina je važnija od novca".

Rezident piše (ono što vam govorim već 3 tjedna)

⚡⚡⚡️ #Insajd
MI6 je prenio nove obavještajne podatke OP-u i Glavnom stožeru da ruska vojska pojačava pritisak duž cijele crte bojišnice kako bi spriječila ukrajinske oružane snage da koncentriraju svoje snage u smjeru Pokrovsk i kako bi ublažila pritisak u regiji Kursk. Britanski obavještajci uvjereni su da će Kremlj iskoristiti invaziju na područje Kurska kao element pritiska na Kijev, koji treba držati frontu, ali u isto vrijeme zadržati tempo ofenzivne operacije.

Svašta ste vi najavljivali, vraticemo Krim, Bahmut nikad nece pasti, Mariupolj Rusi nikad nece osvojiti, Avdeevka Ruski pusti san, i ćorava koka ubode zrno
Ne ja nisam. Moj narativ je uvijek bio da ce se ovaj rat zavrsiti nekim "black swan" dogadjajem u Rusiji koji ce biti rezultat iscrpljivanja Rusije. Dakle kuhanje ruske zabe kroz postepenu demilitarizaciju, unistavanje vitalne infrastrukture i podsticanje nemira .

Već gledam snimke, tamo gore i nebo i zemlja, više desetina ranjenih i velike detonacije širom grada. Stubovi dima se uzdižu na nekoliko mjesta.
Ovo je do sada najjači udar na neki grad u Ukrajini.

Није само тамо већ на више праваца, поставио сам изнад снимак у Угледару.

Харков...

Već gledam snimke, tamo gore i nebo i zemlja, više desetina ranjenih i velike detonacije širom grada. Stubovi dima se uzdižu na nekoliko mjesta.
Ovo je do sada najjači udar na neki grad u Ukrajini.

Nikakvog odgovora nece biti. Barem ne jaceg od onog jucer i prekjucer. Prvo moraju da skupe dovoljno rakata, s one ne rastu na drvecu.

Снимак метежа са камере на шлему нацисте 3. ТикТок бригаде Оружаних снага Украјине, који је снимљен на Купјанском правцу. Одмах по искакању из М113 отварају ватру у свим правцима док не схвате да пуцају у правцу сопствених снага.

Ja sam ovo najavljivao i prosle godine. Moj narativ je vec odavno taj da ce Ukrajinci rat postepeno prenositi na teritoriju Ruske Federacije.

Sljedece crvene linije, pored sustavnog unistavanja ruske energetste infrastrukture do zime, koristenje dalekomentnih balistickih raketa.
I šta kažeš.....nemaju Rusi raketa a?

Ne ja nisam. Moj narativ je uvijek bio da ce se ovaj rat zavrsiti nekim "black swan" dogadjajem u Rusiji koji ce biti rezultat iscrpljivanja Rusije. Dakle kuhanje ruske zabe kroz postepenu demilitarizaciju, unistavanje vitalne infrastrukture i podsticanje nemira .
I šta misliš ?
Rusija će kapitulirati ?
Predati se ?
Uvesti strane trupe da joj vršljaju po zemlji
Ovaj rat ! Celog NATO pakta i Amerike je pitanje opstanka rusije !!!!
Bitan za ruse koliko i 2WWW
Šta misliš da će rusi to tako lako prepustiti belosvetskoj bagri !
Da ponovim ono moje staro
Koliko glup moraš biti da pomisliš da se može pobediti zemlja od 150 miliona stanovnika ................................
Kolio ???

Stiže novi talas Iskandera po Harkovu. Izgleda da će neko konačno shvatiti šta znači "naučiti na teži način"
Dakle, raketa za opsirniji napad na citavu teritoriju Ukrajine ipak nema?
Dakle ako Rusi na ovakav napad na Moskvu ne reagiraju ovog tjedna jos jace nego neki dan onda mozemo biti sigurni da raketa nemaju.

A sljedeca crvena linija, raketiranje Moskve dalekometnim balistickim raketama.

Снимак метежа са камере на шлему нацисте 3. ТикТок бригаде Оружаних снага Украјине, који је снимљен на Купјанском правцу. Одмах по искакању из М113 отварају ватру у свим правцима док не схвате да пуцају у правцу сопствених снага.

Totalni haos, najmanje dvojica sa snimka su ranjena. Potpuna nekoordinacija trupa.

GWVHFmzXMAAHKn-

Stiže novi talas Iskandera po Harkovu. Izgleda da će neko konačno shvatiti šta znači "naučiti na teži način"

Zаписки Vетерана је један од војних дописника, као да је наговјестио ово...
Zаписки Vетерана:

🇷🇺🇺🇦🏴 Са пуном одговорношћу могу да изјавим да имамо све техничке могућности да извршимо такве нападе на Харков. Можемо свакодневно да ударамо Харков из МЛРС-а Смерч и Торнадо, чији домет нам омогућава да то урадимо без икаквих проблема.

Укључујући и касетну муницију. Штавише, то можемо да радимо сваки дан, нон-стоп 24/7. И верујте ми, Оружане снаге Украјине немају ни приближно толико ПВО на Харковском правцу као ми на Белгородском правцу.

Односно, ми заправо можемо да извршимо геноцид над градом од милион људи, глупо га бришећи са лица земље из дана у дан. Али ми то не чинимо, избегавајући непотребне жртве међу „цивилним“ становништвом града Харкова и наносећи циљане ударе искључиво на војне циљеве и критичну инфраструктуру која се може користити у војне сврхе.

Мирно под наводницима, јер све што треба да урадите је да уђете у њихове разговоре и прочитате њихове канибалистичке коментаре.

Могу само да констатујем чињеницу да су Украјинци веома срећни што имају руског председника. Чак ни председник Украјине нема такву хуманост према њима...

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1829634048940994817 - 11:37 по подне · 30. авг 2024.)

Dakle Ukrajinci vam izrokaju termoelektranu koja obskrbljuje sire podrucje Moskve strujom, i adekvatan odgovor na to je rusenje sportske dvorane u Harkivu?

Ovog tjedna cemo ipak saznati koliko dalekometnih balistickih raketa Rusi mogu proizvesti. Ako ruski odgovor na ovaj napad ne bude jos brutalniji nego proslog tjedna, moci cemo zakljuciti da su Rusi u k..cu.

Izvini , mislio sam da si u Rumuniji u Mangaliji blizu onog vojnog aerodroma , reko da te uputim da porazgovaras sa nekim njihovim pilotom….
F16 je star avion, sada je krs i ne ispunjava zahteve savremenog ratovanja. Da je tako proizvodnja bi se nastavila..
U redu je, i ja sam mislio da si ti u Moskvi, pored rafinerije ili elektrane.
Okej, F-16 je krš.
To ćeš isto reći za SU-27, Rusi isto koriste krš, ili ide klasična filoputinska "To je drugo™"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back