Zаписки Vетерана:

Са пуном одговорношћу могу да изјавим да имамо све техничке могућности да извршимо такве нападе на Харков. Можемо свакодневно да ударамо Харков из МЛРС-а Смерч и Торнадо, чији домет нам омогућава да то урадимо без икаквих проблема.
Укључујући и касетну муницију. Штавише, то можемо да радимо сваки дан, нон-стоп 24/7. И верујте ми, Оружане снаге Украјине немају ни приближно толико ПВО на Харковском правцу као ми на Белгородском правцу.
Односно, ми заправо можемо да извршимо геноцид над градом од милион људи, глупо га бришећи са лица земље из дана у дан. Али ми то не чинимо, избегавајући непотребне жртве међу „цивилним“ становништвом града Харкова и наносећи циљане ударе искључиво на војне циљеве и критичну инфраструктуру која се може користити у војне сврхе.
Мирно под наводницима, јер све што треба да урадите је да уђете у њихове разговоре и прочитате њихове канибалистичке коментаре.
Могу само да констатујем чињеницу да су Украјинци веома срећни што имају руског председника. Чак ни председник Украјине нема такву хуманост према њима...
(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1829634048940994817 - 11:37 по подне · 30. авг 2024.)