Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.435

Турска каже „желели бисмо да постанемо чланица БРИКС-а“.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ste govorili za svaki grad koji su Rusi oslobodili.
![]()
https://t.me/Tatarinov_R/41588LINK?...il ti je javio ruslan iz rova...
Ruska vojska.tko je oslobodioc ?
Турска каже „желели бисмо да постанемо чланица БРИКС-а“.
Bitno da ti nisi govorio da Rusi sano sto nisu uzeli Kijev i prodje od toga 30 i kusur meseci.![]()
Zato sto si video na onom kanalu kajzern soze,i bio je u pravu.Samo da pozdravim kremljobote koji su mi se smijali kad sam proslog tjedna nagovjestavao napade dronovima na Moskvu.
Pokaži gdje sam to govorio.Bitno da ti nisi govorio da Rusi sano sto nisu uzeli Kijev i prodje od toga 30 i kusur meseci.![]()
Zatrpan je metro u Harkovu. Ne znam je li to tačno ali javljaju da je 50 Iskandera palo na grad.Још снимака из Харкова, где се чуло око 10 снажних експлозија
Извршена је серија удара на објекте Оружаних снага Украјине у Харкову
Оружане снаге Русије извеле су нове нападе на непријатељске војне циљеве у Харкову.
Према информацијама са терена, циљеви су гађани у индустријској зони, посебно у зони Харковске фабрике оклопа.
![]()
(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1830198106308464776 - 12:56 по подне · 1. Сеп 2024.)
Kakva blamaza za Ruse. A ovakvi napadi ce se uskoro intenzivirati.Mlogo im skrkalo u Maskvi i oko Maskve
Red bi bio da i Peter dobije malo po labrnji
I to osvajaju gradove bez ispaljenog metka. Nacisti bežanijaPokaži gdje sam to govorio.
Uzalud se kreveljiš, Ussrajina ti se smanjuje svaki dan.
![]()
Ja sam ovo najavljivao i prosle godine. Moj narativ je vec odavno taj da ce Ukrajinci rat postepeno prenositi na teritoriju Ruske Federacije.Zato sto si video na onom kanalu kajzern soze,i bio je u pravu.
Zatrpan je metro u Harkovu. Ne znam je li to tačno ali javljaju da je 50 Iskandera palo na grad.
Svašta ste vi najavljivali, vraticemo Krim, Bahmut nikad nece pasti, Mariupolj Rusi nikad nece osvojiti, Avdeevka Ruski pusti san, i ćorava koka ubode zrnoJa sam ovo najavljivao i prosle godine. Moj narativ je vec odavno taj da ce Ukrajinci rat postepeno prenositi na teritoriju Ruske Federacije.
Sljedece crvene linije, pored sustavnog unistavanja ruske energetste infrastrukture do zime, koristenje dalekomentnih balistickih raketa.
Već gledam snimke, tamo gore i nebo i zemlja, više desetina ranjenih i velike detonacije širom grada. Stubovi dima se uzdižu na nekoliko mjesta.Брзо ће се појавити снимци са терена па треба сачекати јер они више потврђују од "Рекао неко".
Укратко за август 2024
Напредовање Оружаних снага Русије у августу на Покровском правцу.
28 насеља је потпуно заузето. Површина заузете територије је око 260 км².
Дуж читавог фронта, подручје од око 476 км² било је под контролом Оружаних снага Русије.
Русија већ реагује на непријатељске акције у пограничним регионима, изјавио је прес секретар руског председника Дмитриј Песков телевизији Русија 24.
„Одговор је, заправо, већ у току. Зашто мислите да је то једнократни догађај? То се већ дешава“, рекао је Песков, одговарајући на питање када ће уследити одговор Москве на ситуацију у пограничним регионима.
„Видите одлучне акције наших оружаних снага, нема сумње да ће се оне наставити“, додао је секретар за штампу руског председника.