Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitno da ti nisi govorio da Rusi sano sto nisu uzeli Kijev i prodje od toga 30 i kusur meseci. :hahaha:

Gde zapelo ? :hahaha: :hahaha:

Screenshot_20240118_003136_com.android.gallery3d_edit_2711671202832582.jpg

Русија већ реагује на непријатељске акције у пограничним регионима, изјавио је прес секретар руског председника Дмитриј Песков телевизији Русија 24.
„Одговор је, заправо, већ у току. Зашто мислите да је то једнократни догађај? То се већ дешава“, рекао је Песков, одговарајући на питање када ће уследити одговор Москве на ситуацију у пограничним регионима.
„Видите одлучне акције наших оружаних снага, нема сумње да ће се оне наставити“, додао је секретар за штампу руског председника.

Још снимака из Харкова, где се чуло око 10 снажних експлозија

🚀 Извршена је серија удара на објекте Оружаних снага Украјине у Харкову

Оружане снаге Русије извеле су нове нападе на непријатељске војне циљеве у Харкову.

Према информацијама са терена, циљеви су гађани у индустријској зони, посебно у зони Харковске фабрике оклопа.

GWYreERaQAEsHqP

(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1830198106308464776 - 12:56 по подне · 1. Сеп 2024.)

Владимир Зеленски је изјавио да је због активних борби на краматорском, купјанском и торецком правцу настала тешка ситуација за Оружане снаге Украјине.
„Данас сам разговарао са главнокомандујућим (Александром Сирским). Покровски правац највише нападају. Тешка је ситуација и на краматорском, купјанском правцу. Скоро две стотине борби се сваког дана воде дуж целог фронта“, рекао је Зеленски у видео поруци на свом Телеграм каналу.

Још снимака из Харкова, где се чуло око 10 снажних експлозија

🚀 Извршена је серија удара на објекте Оружаних снага Украјине у Харкову

Оружане снаге Русије извеле су нове нападе на непријатељске војне циљеве у Харкову.

Према информацијама са терена, циљеви су гађани у индустријској зони, посебно у зони Харковске фабрике оклопа.

GWYreERaQAEsHqP

(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1830198106308464776 - 12:56 по подне · 1. Сеп 2024.)
Zatrpan je metro u Harkovu. Ne znam je li to tačno ali javljaju da je 50 Iskandera palo na grad.

Zatrpan je metro u Harkovu. Ne znam je li to tačno ali javljaju da je 50 Iskandera palo na grad.

Брзо ће се појавити снимци са терена па треба сачекати јер они више потврђују од "Рекао неко".

Укратко за август 2024
Напредовање Оружаних снага Русије у августу на Покровском правцу.
28 насеља је потпуно заузето. Површина заузете територије је око 260 км².
Дуж читавог фронта, подручје од око 476 км² било је под контролом Оружаних снага Русије.

Ja sam ovo najavljivao i prosle godine. Moj narativ je vec odavno taj da ce Ukrajinci rat postepeno prenositi na teritoriju Ruske Federacije.

Sljedece crvene linije, pored sustavnog unistavanja ruske energetste infrastrukture do zime, koristenje dalekomentnih balistickih raketa.
Svašta ste vi najavljivali, vraticemo Krim, Bahmut nikad nece pasti, Mariupolj Rusi nikad nece osvojiti, Avdeevka Ruski pusti san, i ćorava koka ubode zrno

Оваква је ситуација у Угледару у последња 24 сата - према речима војних дописника, Оружане снаге Русије су почеле да напредују
Украјински канали од јутра постављају видео снимке које су Оружане снаге Украјине снимиле у Угледару на Јужно Доњецком правцу. Сјај од бљескова прилета помешан са сјајем зоре, диме се вишеспратнице.

Брзо ће се појавити снимци са терена па треба сачекати јер они више потврђују од "Рекао неко".

Укратко за август 2024
Напредовање Оружаних снага Русије у августу на Покровском правцу.
28 насеља је потпуно заузето. Површина заузете територије је око 260 км².
Дуж читавог фронта, подручје од око 476 км² било је под контролом Оружаних снага Русије.

Već gledam snimke, tamo gore i nebo i zemlja, više desetina ranjenih i velike detonacije širom grada. Stubovi dima se uzdižu na nekoliko mjesta.
Ovo je do sada najjači udar na neki grad u Ukrajini.

Русија већ реагује на непријатељске акције у пограничним регионима, изјавио је прес секретар руског председника Дмитриј Песков телевизији Русија 24.
„Одговор је, заправо, већ у току. Зашто мислите да је то једнократни догађај? То се већ дешава“, рекао је Песков, одговарајући на питање када ће уследити одговор Москве на ситуацију у пограничним регионима.
„Видите одлучне акције наших оружаних снага, нема сумње да ће се оне наставити“, додао је секретар за штампу руског председника.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back