Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20240829_123940_998.jpg

PRVI F-16 UMRO OD ŠAHED DRONA​

kako je kmecavcima o genocidu ovaj rat "padnuo" masku s face...
ima li ijedan forumas ovdje sa srpske strane koji ne zaziva genocide nad europskim narodima?

.
Aha, sad se krenulo sa plakanjem kako mi zazivamo genocid nad čestitim miroljubivim evropljanima?

Ja im želim jad i bedu za narednih 300 godina, jer kad je njima dobro mi nahebemo. Neka skapavaju u bedi, da se ne bi bavili nama.

Ruski vojnik objašnjava važnost oporavka i poštovanja palih, čak i ako nisu svoji. Rusija ne dozvoljava da mrtvi, čak i ukrajinski, trunu ili postanu hrana za životinje.

U znak solidarnosti, ruski vojnik objašnjava šta znači biti hrišćanin, čak i u vreme sukoba i krvoprolića. I na taj način rizikujući opasnost od hvatanja ukrajinskih tela, ruske trupe i dalje pokušavaju da uklone mrtve i obezbede sahranu sa poštovanjem ili vrate mrtve njihovim porodicama.

Mislim da ovaj čin pokazuje da Rusi shvataju da se bore sa braćom Slovenima, i koliko god da je brutalan, ipak postoji razumevanje i poštovanje koje se plaća.

Ovo je jedan od mnogih aspekata koji rusku vojsku definišu kao najprofesionalniju vojsku na svetu i da čak i kada su životi izgubljeni, nikada ne bi trebalo da izgubi svoju humanost.

Руска државна медицинска клиника. Буквално их има на стотине широм Русије које пружају бесплатну здравствену заштиту људима. У Ирској 20% становништва чека здравствену заштиту у еквивалентном систему, заглибљено је у корупцији и нефункционисању.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back