Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da Rusi su čekali tri dana sa skrpe raketu da mogu da mlate okolo.Iskander ispravlja Krivi Rog:
Ala tebe gadno boli ono hvatanje tvog arijevskog Vermahta po berlinskoj kanalizaciji…u kurskoj oblasti ukrajinci porušiše sve mostove i otsekoše 12.000 ruskih vojnika koji nemaju ni pomoć ni logistiku i sat ihnpolako hvataju ko pacove po kanalizaciji
To pišu američki izvori a ne Sputnjik.Svasta biva u Sputnjik bajkama koje kremljoboto decica gutaju kao luda.![]()
Pa objavljivali su ti ovde na temi već. Opet si previše pijan da bi pisao?gde je čitulja, gde je uništeni avion?
Aha…Svasta biva u Sputnjik bajkama koje kremljoboto decica gutaju kao luda.![]()
Batalite to, već sam okačio poruku iz maja gde je napisao da SVO već traje duže nego WW2.Znaci nema ni tri pune godine rata,kako onda skoro 4 godine rata...
![]()
Aha, sad se krenulo sa plakanjem kako mi zazivamo genocid nad čestitim miroljubivim evropljanima?kako je kmecavcima o genocidu ovaj rat "padnuo" masku s face...
ima li ijedan forumas ovdje sa srpske strane koji ne zaziva genocide nad europskim narodima?
.
![]()
PRVI F-16 UMRO OD ŠAHED DRONA
Čečeni su čestiti Rusi a Belorusi i severnokorejci ne učestvuju u SVO, za razliku od NATO svinja.kako ne učestvuju, a belorusi, čečeni, severnokorejci??
sve to gine na gomilama po ukrajini
Aha, sad se krenulo sa plakanjem kako mi zazivamo genocid nad čestitim miroljubivim evropljanima?
Ja im želim jad i bedu za narednih 300 godina, jer kad je njima dobro mi nahebemo. Neka skapavaju u bedi, da se ne bi bavili nama.
Prava reč.Batalite to, već sam okačio poruku iz maja gde je napisao da SVO već traje duže nego WW2.
Tipična ustaškoosmanlijska lažovčina, nije vredan odgovora.
Idi kmeči na forum.hr, čisto da na Vrapču lakše primete da si im opet kidnuo.U to ime predali ste zahtjev za prikljucenje EU...
.
da su nato jedinicee ucestvovale u borbi protiv ruskih okupatora to bi prema medvedevu i putinu bio razlog za upotrebu nuklearnog oruzjaČečeni su čestiti Rusi a Belorusi i severnokorejci ne učestvuju u SVO, za razliku od NATO svinja.
Cry harder![]()
Uzimamo im kintu, kao reparaciju za 1999U to ime predali ste zahtjev za prikljucenje EU...
istini za volju, wermaht je povatao vise rusa nego ovi njemacaAla tebe gadno boli ono hvatanje tvog arijevskog Vermahta po berlinskoj kanalizaciji…
Pogledajte prilog 1600540
Košta ih već sad kao Svetog Petra kajgana…Hruščov je Ukrajinac.
Uzimamo im kintu, kao reparaciju za 1999![]()

Вјероватно салмонела.Ukropistanstvu nešto ne prija na ekskurziji:
Ukiji kukaju sve vrijeme da je ef 16 puno lošiji avion od miga 29 a pogotovo od su 27.Sasvim moguće
stručnjaci su govorili da se letenje na F-16 ne uči na ubrzanom tromesečnom kursu.