Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi. Citiram šta si ti rekao

"Dokaz je onako brza kapitulacija svih Evropskih zemalja pred nacizmom,a pre toga tiha dozvola da se Vajmarska Nemačka naoružava i diže svoju industriju i sprema za drugi svetski rat.Jel su sve Evropske države u tom trenutku bile nacističke po toj tvojoj logici?!"

Dakle, ti si rekao da sam ja rekao da je Staljin nacista. Opet te pitam: kada sam ja rekao da je Staljin bio nacista?

1724582523864.png

NEKI?!Pa državna politika im je takva,simboli su im takvi,postupci su im takvi,parade su im bile takve i o tome postoji obilje video materijala.
Nemoj da lažeš.
O tome je čak i zapadna štampa jedno vreme pisala doknije rešila da ih upotrebi za svoje interese(kao što je kod nas učk prvo bio teroristički pokret a posle su postali borci za slobodu) .Pa eto i ovih dana gledamo da ukrajinski neonacisti ubijaju meštane u Kurskoj oblasti.I naravno,zapadu to ne smeta.Toliko o zapadu i njihovom odnosu prema nacizmu.
Putin dozvoljava da postoje nacisticki ruski vojnici.
Putin to ne dozvoljava,naprotiv,kažnjavaju to.Strogo.
Nemoj da lažeš.
👇
https://www.rferl.org/a/russian-neo-nazis-fighting-ukraine/31871760.html

Pregovori s Kijevom ne dolaze u obzir; pregovarati sa Zelenskim je kao razgovarati s Hitlerom. Bilo kakvi sadašnji dogovori bili bi ponavljanje greške iz Khasavyurta, kada je prekid vatre s militantima na Sjevernom Kavkazu samo produžio sukob. Sve što je potrebno je kapitulacija ukrajinskog nacističkog režima, rekao je u intervjuu bivši ruski premijer Sergej Stepašin.

Vec sam napisao uglavnom isto sto i ti ali mi koji ne volimo siledzije jos uvek se nadamo da ce se nesto desiti i Rusi odu kuci.

Pa hoće, čim Amerikanci odu sa Kosova i vrate nam ga uz izvinjenje i obeštećenje

Dobrodošao u realni život, nije ti ovo crtani film, siledžije vladaju svetom i nema srećnog i pravednog kraja, znaš ono - jači tlači

Eto kako se ti ponašaš,pišeš neistinu bez uvijanja.RF nije objavila rat Ukrajini a ti momci su na odsluženju vojnog roka,u granicama svoje države,ne u Ukrajini.Druga stvar je to što su Ukro fanatici upali u tu oblast u Rusiji i zarobili ih.NEKIMA ovo još uvek nije jasno,ili jednostavno vole da pišu neistine ovde.
Nema veze moje ponasanje vec nemar Put lera on e izlozio decu opasnosti dok se sve vreme propagira da to rade Ukri sto bi se moralo videti po zarobljenim Ukrima kad tamo nijedan mlad momak.

Pa hoće, čim Amerikanci odu sa Kosova i vrate nam ga uz izvinjenje i obeštećenje

Dobrodošao u realni život, nije ti ovo crtani film, siledžije vladaju svetom i nema srećnog i pravednog kraja, znaš ono - jači tlači
Nece Rusi dobrovoljno otici ni da Amerika nestane sa ovog sveta to je njihov nacin bivstvovanja jos mnogo pre Petra Velikog, slicno Svedjanima ali Svedjani se u medjuvremenu civilizovali pa pustili Norvezane, dance itd.

Руска застава је подигнута у јужном делу Константиновке

Услед жестоких борби, јуришници из састава 68. армијског корпуса групе Восток успели су да се учврсте у јужном делу села.

Тако се ситуација Оружаних снага Украјине у Константиновки из дана у дан погоршава. Међутим, непријатељ очигледно не намерава да одустане - предстоји још много посла.

Nece Rusi dobrovoljno otici ni da Amerika nestane sa ovog sveta to je njihov nacin bivstvovanja jos mnogo pre Petra Velikog, slicno Svedjanima ali Svedjani se u medjuvremenu civilizovali pa pustili Norvezane, dance itd.

A Amerikanci verovatno hoće dobrovoljno da odu sa Kosova koje su okupirali

To ti je obrazac ponašanja svih velikih sila u čitavoj istoriji čovečanstva, ko misli drugačije ili misli da postoje razlike između njih u ozbiljnoj je zabludi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back