- Poruka
- 9.313
Samim tim što im država Ukrajina NE BRANI da nose nacistička obeležja dovoljno govori da nije reč o folkloru i obesti omladinaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samim tim što im država Ukrajina NE BRANI da nose nacistička obeležja dovoljno govori da nije reč o folkloru i obesti omladinaca.
Fokusiraj se na ostatak moje poruke i prokomentariši je.Kada sam ja rekao da je Staljin bio nacista?
Nego,šta kažeš o neonacizmu u Ukrajinskoj vojsci?Daj da završimo sa tim prvo.Jel ima ili nema?Jel država Ukrajina to dozvoljava ili ne?Neo-Nazis Fighting For Russia In Ukraine
https://www.rferl.org/a/russian-neo-nazis-fighting-ukraine/31871760.html
Ti si rekao da sam ja rekao da je Staljin bio nacista i tvoja poruka se bazira na argumentaciji da Staljin nije bio nacista. Opet te pitam: kada sam ja rekao da je Staljin bio nacista?Fokusiraj se na ostatak moje poruke i prokomentariši je.
Nisam.Ti si rekao da sam ja rekao da je Staljin bio nacista i tvoja poruka se bazira na argumentaciji da Staljin nije bio nacista. Opet te pitam: kada sam ja rekao da je Staljin bio nacista?
Naravno. Čim podržava, saradjuje i koristi usluge nacista.Da li možeš da dokažeš da je Zelenski nacista?
Kako će proganjati sam sebe?To nije dokaz. Da li Zelenski proganja Jevreje?
Da, postoje neki ukrajinski vojnici koji su nacisti. Da, Zelenski to dozvoljava. Da li postoje neki ruski vojnici koji su nacisti? Da, postoje. Da li Putin to dozvoljava? Da, dozvoljava.Nego,šta kažeš o neonacizmu u Ukrajinskoj vojsci?Daj da završimo sa tim prvo.Jel ima ili nema?Jel država Ukrajina to dozvoljava ili ne?
Zelenski lično nije nacista ali je sluga nacista, a nacisti nisu isključivo vezani za Jevreje, proganjali su i Ruse, Srbe, Rome itd. Moderni nacisti su izbacili Jevreje iz liste meta, sve ostale i dalje targetiraju, sve ostalo je isto kao u ww2.Da li možeš da dokažeš da je Zelenski nacista?
Netačno.Podrazumeva se da nacisti proganjaju Jevreje.
glupost. tako što bi moglo ako bi ti nacisti bili u drugoj državi pa eto zelenko poštuje pogrešnu volju njenog naroda.Saradnja Staljina sa Hitlerom je bila pragmatizam? Ako Zelenski sada sardjuje sa nekim nacistima to ne znači da je Zelenski nacista.
NEKI?!Pa državna politika im je takva,simboli su im takvi,postupci su im takvi,parade su im bile takve i o tome postoji obilje video materijala.O tome je čak i zapadna štampa jedno vreme pisala doknije rešila da ih upotrebi za svoje interese(kao što je kod nas učk prvo bio teroristički pokret a posle su postali borci za slobodu) .Pa eto i ovih dana gledamo da ukrajinski neonacisti ubijaju meštane u Kurskoj oblasti.I naravno,zapadu to ne smeta.Toliko o zapadu i njihovom odnosu prema nacizmu.Da, postoje neki ukrajinski vojnici koji su nacisti. Da, Zelenski to dozvoljava. Da li postoje neki ruski vojnici koji su nacisti? Da, postoje. Da li Putin to dozvoljava? Da, dozvoljava.
Podrazumeva se da nacisti proganjaju Jevreje.Netačno.
Uzlad trud sviračima.RAT U UKRAJINI Gladkov: Pet civila poginulo u ukrajinskom bombardovanju Belgoroda
Danas je 914. dan rata u Ukrajini. Povodom Dana nezavisnosti te zemlje gosti predsednika Zelenskog u Kijevu su bili predsednik Poljske Andžej Duda i premijerka Litvanije Ingrid Šimonite. Zelenski je rekao da je najbolja opcija za njegovu zemlju diplomatski prekid rata sa Rusijom, ali ako do toga ne dođe, da će Ukrajini oružjem povratiti svoju nezavisnost. I predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel poručio je povodom 33. godišnjice nezavisnosti Ukrajine da će EU stajati uz Kijev dok ne pobedi u ratu sa Rusijom.
- Zelenski: Ukrajina će učiniti sve da primora Putina da diplomatski okonča rat
- Mišel: EU će stajati uz Ukrajinu do pobede nad Rusijom
- Premijerka Litvanije: Verujem da ćemo zajedno proslaviti pobedu bez Rusije
- Putin od rukovodstva Oružanih snaga Rusije dobio informacije o situaciji u Kursku
- Litvanija šalje Kijevu PVO sisteme i 5.000 dronova do kraja godine