- Poruka
- 201.701
To je nemoguće. Kako u minus da ide?Opao mi IQ 6 poena samo sto sam procitao ovaj tvoj rekordno nepametan upis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je nemoguće. Kako u minus da ide?Opao mi IQ 6 poena samo sto sam procitao ovaj tvoj rekordno nepametan upis
Znaci rokanje Rusije se izvrsava uz Boziji BlagoslovRuski veleposlanik u Sjedinjenim Državama Anatolij Antonov:
"Predsjednik je donio odluku. Čvrsto sam uvjeren da će svi biti strogo kažnjeni za ono što se dogodilo u regiji Kursk."
Također je naveo da nije kontaktirao s američkom stranom u vezi s ukrajinskim napadom na područje Kurska jer se "tu nema o čemu raspravljati".
Naglasio je da Rusija "neće ni razgovarati" sa Sjedinjenim Državama o zaštiti svojih granica, "nije na Amerikancima da sude". Govoreći o ulozi SAD-a, dodao je da se bez odobrenja Washingtona Kijev ne bi usudio ni prstom maknuti.
Da, naravno, jer ja ne krijem gen Rusa i Srbina u sebi... Moji praoci, to je činjenica, su došli na Balkan iza Urala i Karpata. Tu su napravili svoju državu Rašku, glavni grad joj je bio Ras, i pisali su i govorili najboljom ruskom recenzijom st. slovenskog jezika, koji je još uvek bogoslužbeni jezik u SPC i kolokvijalno se naziva crkveno-slovenski jezik .... Ne znaš ti ništa o tome, neobrazovanje i nevaspitanje te krase, no to je već tvoj problem ...zamišljam te kako kucaš ovaj tekst dok ti suze teku obraščićima a sa zvučnika se čuje neka ruska pesma borbeno revolucionarne sadržine![]()
Otprilike troluješ.otprilike trenutna situacija:
Mi gazimo naciste u Donbasu a oni nas u Kursku u Rusiji
nismo smeli ovo da dozvolimo al šta je tu je.. nastavljamo borbu do konačne pobede
Negativan je sadOpao mi IQ 6 poena samo sto sam procitao ovaj tvoj rekordno nepametan upis

Negativan je sad![]()
...a osvojili km2 više nego Rusi u godinu dana.Украјинци ушли у буквално мање од 2% Курске области
Izučavaće se na WestPointu i ostalim vojim akademijamaTi si ekspert za ratovanje, taktiku i strategiju.
Misliš li da je dobar potez što su Ukrajinci otvorili još jednu bojišnicu?
Naš mentalitet iz doba SFRJ je navikao samo da dobija nešto džabe. Zato i propadamo.naravno da je bolje...radi i zaradi lenčugo, svi bi samo nešto da dobijete...a ko će da radi?
naterali vas da dodjete i da se naselite na tudje zemljeDa, naravno, jer ja ne krijem gen Rusa i Srbina u sebi... Moji praoci, to je činjenica, su došli na Balkan iza Urala i Karpata. Tu su napravili svoju državu Rašku, glavni grad joj je bio Ras, i pisali su i govorili najboljom ruskom recenzijom st. slovenskog jezika, koji je još uvek bogoslužbeni jezik u SPC i kolokvijalno se naziva crkveno-slovenski jezik .... Ne znaš ti ništa o tome, neobrazovanje i nevaspitanje te krase, no to je već tvoj problem ...
SamoRuski izviđački dron snimio je tijela ukrajinskih DRG-ova likvidiranih u Gluškovskom okrugu, Kurska oblast.
Ne znam, to je vrlo moguće.Kako god se okrene Libijci su mnogo više izgubili uništenjem države i vojnom intervencijom od kako je napadnuta Libija.
A kakav je mentalitet u Francuskoj i Italiji, jesu sličniji Švajcarcima ili nama Nedođistanima?Naš mentalitet iz doba SFRJ je navikao samo da dobija nešto džabe. Zato i propadamo.
U Švajcarskoj na referendumu pre par godina je bilo pitanje da li država da svakom odraslom Švajcarcu uplaćuje 2000 franaka mesečno kao pomoć, i većina je glasala protiv toga, jer su konzervativci smatrali da će to demotivisati mlade ljude da rade.
Kod nas bi zapalili onog ko glasa protiv takve inicijative.
Zbog toga su Libija, Rusija, Srbija i slični Nedođistani qratz na biciklu, a Švajcarska je ipak na vrhu društvene lestvice. Taj nivo samosvesti društva mi nećemo imati za hiljadu godina.
Реци то Укрима у Донњецку гдје губе град за градом...a osvojili km2 više nego Rusi u godinu dana.
Zavisi koliko su blizu.A kakav je mentalitet u Francuskoj i Italiji, jesu sličniji Švajcarcima ili nama?
Tebe u Beogradu Šiptari nisu napadali.Nas su šiptari već napadali, zajedno sa NATO zločincima. I danas su okupatori na našoj teritoriji.
Aha, dakle bitno je koliko para imaju, pa su bogataši manje skloni da glasaju za programe koji bi pomogli siromašnima?Zavisi koliko su blizu.
Na primer u Italiji sever je po mentalitetu daleko bliži zapadnim EU vrednostima nego dole na jugu. Otud i tolike ekonomske razlike između severa i juga u Italiji.
U Fransukoj pare su skoncentrisane gore uz granicu sa Nemačkom na severoistoku i dole prema Azurnoj obali, Marsej i sl.
Pariz je relativno siromašan jer ima mnogo socijale iz raznih pripizdistana, pa obaraju prosek.
sifize nemas ti pojma o svajcarskojNaš mentalitet iz doba SFRJ je navikao samo da dobija nešto džabe. Zato i propadamo.
U Švajcarskoj na referendumu pre par godina je bilo pitanje da li država da svakom odraslom Švajcarcu uplaćuje 2000 franaka mesečno kao pomoć, i većina je glasala protiv toga, jer su konzervativci smatrali da će to demotivisati mlade ljude da rade.
Kod nas bi zapalili onog ko glasa protiv takve inicijative.
Zbog toga su Libija, Rusija, Srbija i slični Nedođistani qratz na biciklu, a Švajcarska je ipak na vrhu društvene lestvice. Taj nivo samosvesti društva mi nećemo imati za hiljadu godina.
Nemam pojma osim što sam tamo išao jedno vreme u školu, što mi je otac tamo radio ceo život, i što i danas imam pola familije tamo i što i ja idem svako malo.sifize nemas ti pojma o svajcarskoj