Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa što ih ne isteramo ako je malo jbg??
to je kao ti mi uđeš u kuću i zatvoriš se u špajz i ja kažem: ma ko ga jbe neka ga ušo mi samo u špajz
Не прекидај протвника када гријеши. Људи шаљу најбоље на Курску област а овамо губе град за градом у Донбасу

Ukrajina i Rusija su u ratu

Ukrajinci pucaju na Ruse a Rusi pucaju na Ukrajince. Svuda dokle mogu da dobace na teritoriji Ukrajine i Rusije.

Nisam dobio verodostojan podatak da se neka treca zemlja aktivno ukljucila u rat, i da ta treca strana puca na Ukrajince ili Ruse, ni od Moskve ni od Kijeva.

Sa kim su to otvorili "jos jednu bojisnicu" Ukrajinci, imenuj mi tu drzavu
brt je l si lud??
pa ko šalje pare i oružje Ukrajini?? a imaš čak i pun krac vojnika iz Nato zemalja koji ratuju u Ukrajini
svakog dana neki nato nacista izgubi život..pa Tihi je na ovoj temi stavio najmanje 500 ubijenih nato fašista do sad, kojima sam ja držao forumsko opelo!! montaže??

jbm li ga.. daj Bože da si u pravu al meni se ovo ne sviđa
Доста сс стабилизовале линије у Курској области, и све слабији напади Укра и ако још може доћи до помјерање у њихову корист, али просто ово је само екскурзија која већ лоше пролази. На брзину су покушали до електране и нису успјели.
Иначе у Донбасу падају и линије поствљене још 2014 године

Mora i Rusija malo da se pozabavi simbolikom, sada bi logika bila:

"Ukrajina je dokazala da je teroristička država, zato će na dan državnosti ostati bez svojih simbola državnosti, Rade i xyz"

Pošto ukropi uvek gađaju na simboliku, treba ih hebati na isti način, očigledno im je to vrlo bitno.
Uništenje Rade na dan državnosti je, složićete se, vrlo simbolično.

pa što ih ne isteramo ako je malo jbg??
to je kao ti mi uđeš u kuću i zatvoriš se u špajz i ja kažem: ma ko ga jbe neka ga ušo mi samo u špajz
brt je l tebi jasno da su Nacisti prvi put posle WW2 na teritoriji Rusije??!?
Ne razumiješ sadašnje stanje. Nije to front pa da su ušli i postavili rovove već su ušli i raštrkali se po teritoriji. Sada ih love kao zvjeri.

Доста сс стабилизовале линије у Курској области, и све слабији напади Укра и ако још може доћи до помјерање у њихову корист, али просто ово је само екскурзија која већ лоше пролази. На брзину су покушали до електране и нису успјели.
Иначе у Донбасу падају и линије поствљене још 2014 године
Ubaciće oni još mnogo vojnika tu, ne sekiraj se. Cediće suvu drenovinu do samog kraja, a onda ostati bez ičega, naravno osim ako rusi opet ne budu mekani u pregovorima. Pravi potez bi bio ne pristati na nikakve pregovore nego zahtevati bezuslovnu kapitulaciju.

Ubaciće oni još mnogo vojnika tu, ne sekiraj se. Cediće suvu drenovinu do samog kraja, a onda ostati bez ičega, naravno osim ako rusi opet ne budu mekani u pregovorima. Pravi potez bi bio ne pristati na nikakve pregovore nego zahtevati bezuslovnu kapitulaciju.
spasiti izgleda rusiju može jedino da mu(putinu) kćer strada kao pok.Dugina pa da vlado skine rukavice...

Ruski veleposlanik u Sjedinjenim Državama Anatolij Antonov:

"Predsjednik je donio odluku. Čvrsto sam uvjeren da će svi biti strogo kažnjeni za ono što se dogodilo u regiji Kursk."
Također je naveo da nije kontaktirao s američkom stranom u vezi s ukrajinskim napadom na područje Kurska jer se "tu nema o čemu raspravljati".

Naglasio je da Rusija "neće ni razgovarati" sa Sjedinjenim Državama o zaštiti svojih granica, "nije na Amerikancima da sude". Govoreći o ulozi SAD-a, dodao je da se bez odobrenja Washingtona Kijev ne bi usudio ni prstom maknuti.

Могу убацати колико желе, већ су им напади слабијег интезитета, немају толико људи гурају а да не доживе тотални распад

Na Gadafiju se u svako vreme jasno videlo da je lud na Putinu samo ponekad ali oboje radili istu stvar, pokusavao/pokusava da se nametnu kao neki spasioci sveta i zadovoljavanje svog bolesnog narcizma.
Гадафи је од Либије направио "комунистичку" земљу у једином позитивном смислу те речи - "свакоме према потребама"! При томе је била више од самоодрживе, јер не само да је испуњавао све могуће потребе свог становништва, остајало му је довољно да енормне суме новца да Дивљем Западу, који је те дугове, разрушивши државу и његовим убистом просто украо.
Сада живе у разореној "демократској" земљи. Машала.

Московска патријаршија је бољшевичка лажна црква антихристова, погрешно је комунистичком именовао колега... Много је гора од комунистичке цркве, више је синагога него црква...
Ma, jeste, dok ovi tvoji menjaju sinode ko carape, ti sinodi sve katastrofa, boje gledaj u svoje dvoriste, RPC toliko velika crkva ne moze da propadne tek tako, toliko revnitelja i toliko stradala u 20.veku, evo sad strada i u Ukrajini.

I samo da ti kazem, mnogo volim i podrzavam i katakombnu i RZC, ali volim i RPC.

GENERAL ALAUDINOV: "UKRAJINSKI ZAROBLJENICI SU PROPALI HEROJI"

Sada više ne govore o herojskim djelima; umjesto toga, više govore o nepravednoj ukrajinskoj mobilizaciji i nemogućnosti bijega iz ukrajinskih oružanih snaga.

Kao što je Apti rekao, "Oni su sada jadni ljudi. Da su uspjeli zauzeti nuklearnu elektranu Kursk, ili čak sam grad Kursk, hvalili bi se svojim junaštvom."

Iskreno govoreći, usprkos mom strogom osobnom pravilu da uvijek iskazujem poštovanje prema nesretnoj sudbini zarobljenih neprijatelja, osjećao sam posebnu nemilosrdnost prema tim vojnicima.

Naravno, moje interakcije s ukrajinskim zatvorenicima nisu se promijenile u obliku. Zatvorenike ne treba provocirati, ponižavati ili prevariti - oni su već u ranjivom položaju zbog svojih okolnosti.

Također sam navikao da me prijatelji i poznanici pitaju: "Što kažu zatvorenici?" Pa, zatvorenici govore na način koji im pomaže da prežive. I dalje se bore za svoje živote, strahujući da bi mogli biti "eliminirani".

Zato su prve minute hvatanja najvrjednije. Međutim, ti trenuci su poput budnog sna, gdje osoba pluta, prepuštena situaciji. Ni tada neće biti pošteni.

U smjeru Kurska broj zarobljenika raste. Ako uspijemo opkoliti neprijatelja, moramo razmisliti gdje ćemo ih sve smjestiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back