Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.406
Sa severa isto prodor na Lipci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istrošiše ukropi preostalu kvalitetnu vojsku u Kursku, to im je sada najveći problem.šta se to dešava?..izađu li rusi iz gusto naseljenog donbasa jedino ih može zaustaviti dnjepr
Ili usrajine više biti neće!Okej, stav Ukrajine je da nema pregovora dok god i jedan ruski vojnik postoji na teritoriji Ukrajine.
"Svaki ruski vojnik na ukrajinskom teritoriju će otići, ili živ ili mrtav, ali će otići"
Sanjaj da ukrajinski narod možeš uništiti.Ili usrajine više biti neće!
Naravno desiće se ovo drugo.
Odesa naravno.Ići će do Dnjepra,da li ce dalje,sumnjam
Nećemo sav, ostatak ćete vi primiti u goste.Sanjaj da ukrajinski narod možeš uništiti.
Crveni nosorog ima da projuri ovde.
Annual inflation rose to 9.1%.
Law governing the provision of communications services to foreign nationals and specifying modalities for spreading information on social media
Ja sam cuo 77 samo sa jednim punjenjem masinkejedan f16 može oboriti do 50 balističkih projektila
Jok,samo je zelenski povukao vojsku u kursk i front je otisao u pm.BRT, Laki i Casual jel ste se prijavili kod Putina na kazan
evo Putin doneo zakon, dele opremu, da nabavite nov laptop, i sta vam jos treba, mozda fotelju za masazu, da ne krivite kicmu
znaci ne treba ti nov laptop?Jok,samo je zelenski povukao vojsku u kursk i front je otisao u pm.
Zasto,ne znam,ali je ostavio donbas na izvolte
Ni stari.znaci ne treba ti nov laptop?
vodi racuna, inflacija je 9.1%
to je ruska propagandaJa sam cuo 77 samo sa jednim punjenjem masinke
Ove zime nema plina za Europu.