Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.308
Ukrowehrmachtovci su zbilja povari (kuhari).
Dok oni gatovljajut abjed u ruskom selu, New York im pada.
Dok oni gatovljajut abjed u ruskom selu, New York im pada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti su gubici danas ili kao prosek u zadnje vreme?
Rekla bih prosjek.Ti su gubici danas ili kao prosek u zadnje vreme?
To su Rusi krivi jer nisu poslušali Ukrowehrmacht.Заменик премијера Украјине Верешчук позвао је становнике Красноармејска, Димитрова и Селидова да се евакуишу јер им се приближава линија фронта.
Pametna ženasjećam se bio je dokumentarac zapadne koprodukcije pod nazivom gradovi u rat;i u jednoj sceni njemica već u podmakloj dobi kaže:...kad sam saznala da smo napali rusiju znala sam da ćemo izgubiti rat...
važno ukrajina je povećala svoj teritorij za više od 1.200 četvornih kilometaraUkrajinska avantura u Kurskoj oblasti nije vojna akcija, nego provokacija.
Nije imala nikakav vojni cilj, osim da spriječi slom ukrajinske obrane u Donbasu.
I to tako što će Rusi, ako nasjednu, odvući svoje trupe sa ukrajinskog fronta u Rusiju.
Da si savladao na vrijeme razliku između Č i Ć, i ti bi kužio igru, ovako..uČi od boljih.
to možemo zamišljavati, ali realno, ukrajici su ušli u ruziju i oslobodili preko 1.200 četvornih kilometara ruzijeZamisli da Mehiko udje u Arizonu i New Mehiko, hahahah, za mjesec dana bi se branili na Yucatanu. U prasumama.
To sam i pomislio.Rekla bih prosjek.
Ne vjerujem da je jedan dan, ili da računaju medijan.
A prethodno smanjila stostruko.važno ukrajina je povećala svoj teritorij za više od 1.200 četvornih kilometara
ukrajina je rekla da ne može sprovoditi plin kroz lugansk jer je pod okupacijom...stogom logikom istog rusija ne može isporučivati plin u EU i ukrajinu jer su im instalacije pod okupacijomOve zime nema plina za Europu.
Ventil je kod Ukrowehrmachta.
Eh da, teški poraz Rusije i šamar Putinu..da ne zaboravim naglasiti.
Ja sam mislio da je zato sto cevenkapa bezi u sumicu preko mosta. A nije obukla gace.Ti si završio neku dopisnu vojnu akademiju?
Gađali su most jer je bio praznik mostova.
2022 su ruzi kontrolisali više od 40% ukrajinske teritorijeA prethodno smanjila stostruko.
Bravo?