Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.601
Depresija zavladala u redovima NATO snaga UkroVermahta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doći će svi zločini prema Čečenima na naplatu Rusiji.Tamanjenje gamadi nije ubistvo, nego Boguugodno delo.
Pravo pitanje je zašto Nemačka i ostale zapadne zemlje pružaju utočište ratnim zločincima, satrapima, teroristima i kriminalcima najgore vrste.
Nemačka je skrivala traženog teroristu odgovornog za ratne zločine.
Možeš li da zamisliš da Rusija otvoreno pruža utočište teroristima koji su srušili trgovinskli centar?
Nije ok ni to što se on spušta na tvoj nivo pa ti odgovara na isti način, ali on se bavi i frontom, dok ti samo masturbiraš nad umrlima.
Ovo je očaj ruske vojske.
Kada kolega istomišljenik kači slike onda je to OK.
@Watchman izvjesni..
Brži bre..
Ko baba neka, ajde baci neku kletvu...Doći će svi zločini prema Čečenima na naplatu Rusiji.
Prvo će Kadirov i svita oko njega platiti.
To je OK, sada će Južna Koreja poslati svoj skromni vojni potencijal Ukrajini.
Бела кућа жестоко протествује због употребе С. Корејских моћнх, БУЛСАЕ-4 у Украјини
Nisi se bunio kada se kolega tvoj istomišljenik ruga poginulim za Ukrajinu.Nije ok ni to što se on spušta na tvoj nivo pa ti odgovara na isti način, ali on se bavi i frontom, dok ti samo masturbiraš nad umrlima.
Kao što si okačio ovo, šta postižeš time, sem što zadovoljavaš svoje bolesne nagone? Jure vas po celom frontu ko pseta.
Dao Bog da se urazumiš..Ko baba neka, ajde baci neku kletvu...
Neću da se ponavljam, zameram mu što se spušta na tvoj nivo, ali on se prvenstveno bavi ratom, dok se ti isključivo baviš nekrofilnom masturbacijom.Nisi se bunio kada se kolega tvoj istomišljenik ruga poginulim za Ukrajinu.
Tu je razlika između mene i njega koju ti ne vidiš jer isto misliš kao i on.
Ono što ja stavljam na forum zorno prikazuje koliko žrtava ovaj rat košta Rusiju.
Ruska ofenziva je propala isto kao i ukrajinska s tim šta Rusi imaju daleko više poginulih.
Pa ostaje činjenica da su radili te stvari.Više neće,nikada.Više nisu ni neutralni.Briga više.Toliko je toga bilo da do danas nisu uspeli potrositi.![]()
Ja sam tebi više puta rekao da Rusi još uvek nisu ušli u Ukrajinu.Proveri ti to ipak.Cist altruizam ili im je mozda dovoljno sto pokradu u Ukrajini.![]()
Rugam se Kolumbijcima, US marincima, i ostalim zapadnim NATO majmunima koji su došli da ubijaju Ruse pa zagnojili černozem.Nisi se bunio kada se kolega tvoj istomišljenik ruga poginulim za Ukrajinu.
Tu je razlika između mene i njega koju ti ne vidiš jer isto misliš kao i on.
Ono što ja stavljam na forum zorno prikazuje koliko žrtava ovaj rat košta Rusiju.
Ruska ofenziva je propala isto kao i ukrajinska s tim šta Rusi imaju daleko više poginulih.
Znamo da je to bolesna ali tebe očito veseli.Rugam se Kolumbijcima, US marincima, i ostalim zapadnim NATO majmunima koji su došli da ubijaju Ruse pa zagnojili černozem.
Nećeš naći ni jedno moje ruganje poginulim Ukrajincima. Oni su žrtva senilnog pedofila iz Lude Kuće.
više vrijedi taj hit men nego gomila ovih stranih agenata...MI-6 napravio odličan posao s Rusima, dobili nazad znatno već broj svojih špijuna zamaskiranih u Drugorusijance za svega nekoliko puštenih Rusa. Doduše Rusi oslobodili svog koji je u sred Berlina na ulici ulovio jednog od glavnih čečenskih bandita, još pedigrisani etnički Čečen iz Gruzije.
evo jedan tvoj amer ošo na sunčanjeDa li su bogatije od U.S of A? Švedska i Finska vs Amerika, msm…