Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamanjenje gamadi nije ubistvo, nego Boguugodno delo.
Pravo pitanje je zašto Nemačka i ostale zapadne zemlje pružaju utočište ratnim zločincima, satrapima, teroristima i kriminalcima najgore vrste.
Nemačka je skrivala traženog teroristu odgovornog za ratne zločine.
Možeš li da zamisliš da Rusija otvoreno pruža utočište teroristima koji su srušili trgovinskli centar?
Doći će svi zločini prema Čečenima na naplatu Rusiji.
Prvo će Kadirov i svita oko njega platiti.

Ovo je očaj ruske vojske.
Kada kolega istomišljenik kači slike onda je to OK.
@Watchman izvjesni..

Brži bre..
Nije ok ni to što se on spušta na tvoj nivo pa ti odgovara na isti način, ali on se bavi i frontom, dok ti samo masturbiraš nad umrlima.

Kao što si okačio ovo, šta postižeš time, sem što zadovoljavaš svoje bolesne nagone? Jure vas po celom frontu ko pseta.

Nije ok ni to što se on spušta na tvoj nivo pa ti odgovara na isti način, ali on se bavi i frontom, dok ti samo masturbiraš nad umrlima.

Kao što si okačio ovo, šta postižeš time, sem što zadovoljavaš svoje bolesne nagone? Jure vas po celom frontu ko pseta.
Nisi se bunio kada se kolega tvoj istomišljenik ruga poginulim za Ukrajinu.
Tu je razlika između mene i njega koju ti ne vidiš jer isto misliš kao i on.
Ono što ja stavljam na forum zorno prikazuje koliko žrtava ovaj rat košta Rusiju.
Ruska ofenziva je propala isto kao i ukrajinska s tim šta Rusi imaju daleko više poginulih.

Ono što ja stavljam na forum zorno prikazuje koliko žrtava ovaj rat košta Rusiju.
Ruska ofenziva je propala isto kao i ukrajinska s tim šta Rusi imaju daleko više poginulih.
Neću da se ponavljam, zameram mu što se spušta na tvoj nivo, ali on se prvenstveno bavi ratom, dok se ti isključivo baviš nekrofilnom masturbacijom.

U svakom ratu ima poginulih i na to su Rusi spremni, pokazali su to nebrojeno puta. Seti se da za svakog poginulog Rusija dobije stotine nekadašnjih ukrajinaca koji su sada Rusi.

Rugam se Kolumbijcima, US marincima, i ostalim zapadnim NATO majmunima koji su došli da ubijaju Ruse pa zagnojili černozem.
Nećeš naći ni jedno moje ruganje poginulim Ukrajincima. Oni su žrtva senilnog pedofila iz Lude Kuće.

Christian Hernan Sagredo Araneda pozivni Badboy iz Rancagua, Cachapoal, Čile, nije došao na doručak

Ovaj Čileanac je došao u Ukrajinu zbog lažnih ideala i platio to glavom.
Zainteresovao se za propagandni materijal ukrajinske Legije stranaca na Tviteru koji promoviše ideju borbe za neki „veliki cilj“ u kom neće biti Rusa.
Uprkos protestima porodice i prijatelja, doneo je tragičnu odluku da napusti posao i porodicu da bi otišao u Ukrajinu i pridružio se ukrajinskim oružanim snagama u aprilu 2024.
Izdržao je 2 meseca i onda su mu Rusi uručuli kartu za Bandera Express.
Poslednje reči su mu bile - pozdravite mi Picigojnera

3b5df82bd15d9b54163f6dc5d5c433c4.jpg

MI-6 napravio odličan posao s Rusima, dobili nazad znatno već broj svojih špijuna zamaskiranih u Drugorusijance za svega nekoliko puštenih Rusa. Doduše Rusi oslobodili svog koji je u sred Berlina na ulici ulovio jednog od glavnih čečenskih bandita, još pedigrisani etnički Čečen iz Gruzije.
više vrijedi taj hit men nego gomila ovih stranih agenata...
...
Putin je djecu Artema i Ane Dultsev pozdravio na španjolskom.

Djeca su cijeli život živjela na tajnom zadatku kao obitelj iz Argentine, pa ne znaju ruski. Sada će morati naučiti svoj materinji jezik.

Dogodila se još jedna razmjena tijela. Opet vrlo zanimljive brojke:

“Prijavljeno je da su tijela poginulih vojnika razmijenjena između Rusije i Ukrajine.

Kako piše Mash, razmjena se dogodila u blizini kontrolne točke Kolotilovka u Krasnojaružskom okrugu Belgorodske oblasti. U Ukrajinu je prebačeno 250 tijela, au Rusiju su vraćena tijela 38 mrtvih.

Vojni doušnik"

Posljednja prijavljena razmjena dogodila se 14. lipnja, a prije toga 31. svibnja, sa sljedećim brojevima:

"Dakle, broj tjelesnih izmjena u ovom i posljednjem je:
Rusi: 45 (31. svibnja) + 32 (14. lipnja) = 77
Ukrajinci: 212 (31. svibnja) + 254 (14. lipnja) = 466"

Dodajući te brojke novoj, zadnje 3 burze su imale 77 + 38 za Rusiju i 466 + 250 za Ukrajinu. Tako:

Rusija: 115 KIA
Ukrajina: 716 KIA

Što mislite, što nam to govori o KIA omjerima? Podijelite svoje mišljenje u nastavku.

Da li su bogatije od U.S of A? Švedska i Finska vs Amerika, msm…
evo jedan tvoj amer ošo na sunčanje
...
Američki plaćenik koji je prethodno služio u Nacionalnoj gardi Oregona, 34-godišnji narednik Cruz Michael Bryan, ubijen je u zoni SMO, javlja oregonski portal Prineville Review pozivajući se na njegove suborce i rođake.

Prema stranici, Amerikanac je otpušten iz državne vojske u svibnju nakon 14 godina službe, nakon čega je otišao u Ukrajinu; 15. srpnja poginuo je tijekom borbi u zoni sukoba.

"Brian, koji je prethodno služio u 41. Oregonskoj pješačkoj brigadi, vidio je borbe u Iraku i Afganistanu, prema njemu bliskim izvorima", kaže se u članku.

Prema preliminarnim podacima, smrtno je stradao tijekom topničkog granatiranja.

1722598729055.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back