Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.119
Ima i satelitska potvrda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i satelitska potvrda
Jedan po jedan izbačeni iz stroja za..
Ode sve u šesnaest..
Rade nešto elektroničke opreme za rusku vojsku kad odjednom ih za zahvati požar..
ne zaboravi i vespeDolaze novi tenkovi, vozila za golf mogu predahnuti.
Ukrajinski F-16 u poodmakloj fazi proizvodnje
Dron...Britanska samohodna kanta 155mm AS-90 je oprcana nekim čudnim oruđem.
Ne sećam se da sam do sada viđao ovakvu putanju protivoklopne rakete.
Mora da je brat Kim nešto poslao ili su uveli nešto novo?
Jok, tokom čitavog leta se jasno vidi da radi raketni motor na kruto gorivo.Dron...
Kada si vec stavio sliku himarsa… danas stigla vest da je izginula cela hrvatska posada MLRS-a u zoni SVO…. Zajedno sa svojim sokocalom…Je da se Rusi sami ubijaju ali ipak treba tu još ...
Jutros sam dobio slike sa satelita… fejkara. Slikano rano ujutro…..
Fejkara.ukrajinski dronovi uspešno izvršili napad na ruzku vojnu bazu na kojoj su stacionirani ruzki strateški nuklearni bombarderina daljini od 1800 kilometara od ukrajine!
Zanimljivo je to što je napad izvršen sporim dronovima na klipni pogon koji su lako uočljivi i trebalo im je skoro 10 sati leta da stignu do baze, što znači da je protuzračna obrana ruzije neefikasna i nebo nad rusijom je praktički bez ruzkog nadzora
s druge strane da bi ruzi napali ukrajinu moraju koristiti hipersonične projektile ili fab bombe da bi nekako probili ukrajinsku PZO
Najmanje 400 krvozednih ustasa zeljnih rasskije krvi...ajde ne budalasi tuznjakuKada si vec stavio sliku himarsa… danas stigla vest da je izginula cela hrvatska posada MLRS-a u zoni SVO…. Zajedno sa svojim sokocalom…
Ne. Jedna posada. I jako je ruzno da ismevas svoje zemljake koji su izginuli. Time se smejes i njihovim porodicama. Sram te bilo.Najmanje 400 krvozednih ustasa zeljnih rasskije krvi...ajde ne budalasi tuznjaku
Fejkara.
Javio slovenski MEDVED mos mislit jakog izvora informacija to kao nesto TIXI sto je arlaukno 15000 ustasa u Mauripolju i 400 NATO GeneralaNe. Jedna posada. I jako je ruzno da ismevas svoje zemljake koji su izginuli. Time se smejes i njihovim porodicama. Sram te bilo.
to i ja kažem, ruska protuzračba obrana je fejkaraFejkara.