Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.740
na historiji i literaturiNa čemu si ti !
to ni rusi ne kriju koliki su im bili gubitci
pročitaj memoare konjeva, žukova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na historiji i literaturiNa čemu si ti !
Što da obnove ako mogu bez Ruskog gasaEU je ponudila rusima da obnove severni tok na racun EU, rusi nista da ne plate
rusi su odbili
Nije mit da su Rusi dobili koliko si naveo nego istina, toliko je bilo dragoceno za Ruse i cenilo se do skora.Još jedan od mitova Zapada je onaj o američkoj pomoći, koja je, navodno, omogućila pobedu Crvene armija. Ipak, Britanija dobila ukupno 31,4 milijarde dolara, a SSSR, od kraja 1941. do 1945, svega 11,3 milijarde dolara.
Pa kako to ovaj u opremi od 50$ dere ove sa opremom od 500$ ? Ruska superiornost a američka nesposobnost
I ti veruješ u ovo !na historiji i literaturi
Ti znas da citas???na historiji i literaturi
Plan Amerikanaca se takodje nece promeniti bez obzira ko dobije izbore.Šta lupaš ti ???
Tramp, te neki drugi kandidat sa više šanse, američki izbori, a sve to uz neki dobitak za nas ???
Mislim da Ruse boli qu.ratz ko će pobjediti u USA, oni imaju neki svoj plan i program glede Ukrajine i teško će od njega odustati, ko god bio na vlasti u SADe !
Wow. Vidi!
to nije nista novo niti sokantnoI ti veruješ u ovo !
"rusi su izgubili samo u prvih 6 meseci rata 90% svojih vojnih kapaciteta
tenkove, zrakoplove, artiljeruiju... kao i skoro 6 milijuna vojnika (ranjeno, ubijeno, zarobljeno)"
Što bi dopustili ?rusi ne dopustaju da se severni tok osposobi i stavi opet u upotrebu
Na tvoju sledecu poruku ne mogu poslati odgovor nesto nije u Redu, pitao si kuda Iranci transportuju, trasportovati gas, Rusi takodje nemaju kuda za sada sto sam vec napisao, brodovima valda.I transportuje ga vremeplovom,znam cuo sam tu pricu i jeste jeftinije
Tek će danas da im bude diljem cele ukraine zbog 1 jučerašnjeg drona
Ne razumem se u geografiju,ko je blizi Kini???Na tvoju sledecu poruku ne mogu poslati odgovor nesto nije u Redu, pitao si kuda Iranci transportuju, trasportovati gas, Rusi takodje nemaju kuda za sada sto sam vec napisao, brodovima valda.
Проблем је да ми не знамо још тај амерички план !Plan Amerikanaca se takodje nece promeniti bez obzira ko dobije izbore.
Sevrna KorejaNe razumem se u geografiju,ko je blizi Kini???

Ajde ti lepo objasni kako znaš da je ovo fotošopirana slika, pošto vidimo da si ekspert i razumeš se čak i u to.Wow. Vidi!
Neka slika!
Neka slika gde je neko stavio koje god cifre je hteo.
Ma, mora je je istine.
Verovacu u to.
Ipak je photosnipirana slika u pitanju!
Dobro Pijani Gospodin se razume samo u dobar alkohol, pa jos ne zna da je puska Kalasnjikov daleko najbolja i da se sve novo proizvedeno trudi da joj se priblizi